Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Arızalandı ustalar yardım edin.....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ben telefonuma SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS fw'sini yükledim, yüklemeden önce de Tel Hafızasını 11.8MB yapmak için flash tester programıyla flash büyüklüğüne baktım 32 gösterdi ve bu patch'ı yaptım vede fw yi yükledim. Telefonun 2 gün sonra sabah kalktığımda şarjının bitmiş olduğunu gördüm ve şarja taktım ancak telefon hiç bir tepki vermedi, açma düğmesine bastım bazı sesler geldi (meşhur bızzzt sesi) pilin ömrü bitmiş olabilir diye çin malı bir pil aldım ve taktığımda telefon açıldı açılırken kendi kendine format attı sonra açıldı ve kilitlendi (sim kardımda pin kodu olmadığı için direkt açıldı) sonra pili çıkardım ve yeniden taktım bu sefer açılıştaki siemens mobile yazısını bir türlü geçmedi ve bir saate yakın böyle bekledim hiçbir tepki vermedi. Daha sonra ise hiç açılmamaya başladı.
Uzatmıyayım dün gece bir şekilde başka bir fw yüklemeye çalıştım ve orjinal pilini taktıktan sonra bayağı bi uğraştıktan sonra orjinal fw yi atmayı başardım. Telefon açıldı ve tekrar kilitlendi, gene pili çıkardım bu seferde Siemens Mobile yazısını gene geçmiyor, genelliklede pil yokmuş gibi davranıyor. Pili defalarca çıkarıp taktıktan sonra yukarıdaki Siemens Mobile yazısında takılıp kalıyor.
Garantisi bittiği içinde servise götürmek istemiyorum, Ankara'da SX1 den iyi anlayan bir yer veya kişi varsa onunla irtibata geçmek isterim. Kendi yapabileceğim birşey varsa da ustalardan yardım bekliyorum.

Biraz uzun oldu ama herkese şimdiden teşekkürler...
Donanımsal bir sorun olduğu için anlayan bir servise göstermen dışında yazacak birşey yok.Elinden geleni zaten yapmışsın ...
cmert Wrote:Donanımsal bir sorun olduğu için anlayan bir servise göstermen dışında yazacak birşey yok.Elinden geleni zaten yapmışsın ...

ilginiz için teşekkürler, peki Ankara'da bildiğiniz kişi veya bir yer varmı bunu yapabilecek.
Ankara yı bilmem, Ankara lı arkadaşlar yardımcı olacaktır ...
aynı arıza benim iki sx1imde de var sanırım flash bozuldu ama emin deilim
Reference URL's