03-16-2007, 07:54 PM
03-21-2007, 04:21 PM
aynı dert ben de de olmaya başladı. bilen varsa iyi olur.
03-21-2007, 04:36 PM
Eğer cihazı söküp taktıysanız, belki kart yuvasının altında Ana board'a basan pinleri var onlar biraz yumulmuş olabilir, cımbızla çok hafifce 1/2 mm kadar açın.
Pinlerin bastığı yerlerin hemen yakınlarında minik minik diyotlar var onlara zarar vermeyin.
Bazı programlarda hafıza kartını etkiliyor, mesela durduk yere "hafıza kartınızı çıkart seçeneğini seçmeden çıkarırsanız veriler kayıp olabilir" e benzer mesaj alırsanız deminki dediğim çözüm geçerli değil kurulup kaldırılan veya kaldırılmayan programlar sebep oluyor.
Pinlerin bastığı yerlerin hemen yakınlarında minik minik diyotlar var onlara zarar vermeyin.
Bazı programlarda hafıza kartını etkiliyor, mesela durduk yere "hafıza kartınızı çıkart seçeneğini seçmeden çıkarırsanız veriler kayıp olabilir" e benzer mesaj alırsanız deminki dediğim çözüm geçerli değil kurulup kaldırılan veya kaldırılmayan programlar sebep oluyor.
03-21-2007, 04:50 PM
mmi arızasıda olabilir belkide?
ömrü tükenio olabilir telefonun?
03-21-2007, 04:57 PM
erkahn Wrote:mmi arızasıda olabilir belkide?olabilir
telefon kafayı:cupidshit:olabilir03-24-2007, 05:05 PM
Sağolun ilginiz için
Bizim tanıdık bi telefoncuya goturdum geçen gün pinleri biraz açtırdı kartı okudu. Ama 1 sat fln sonra yine okumamaya başladı. Ben de boşverdim bi N-Gage aldım
SX1 deki mp3 kalitesini verebilen nadir telefonlardan biri n-gage
Bizim tanıdık bi telefoncuya goturdum geçen gün pinleri biraz açtırdı kartı okudu. Ama 1 sat fln sonra yine okumamaya başladı. Ben de boşverdim bi N-Gage aldım
SX1 deki mp3 kalitesini verebilen nadir telefonlardan biri n-gage03-24-2007, 05:57 PM
sağlam bi mmi board takarsan sorun çözülecektir büyük ihtimalle.genelde mmi board dan yapıyo.saygılar.