Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ...BenQ-SiemenS EL71...(inceleme)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
fw güncelleme iki yolla yapılabiliyor. biri gprs üzerinden diğeri ise kabloyla pc üzerinden...
arkadaslar bu tlf hepsiburadada 300 ytl teknosanın sitesinde 549 ytl olarak gorunuyo..bu tlf piyasası nedir?sizler ne kadara aldınız..?
ben bir dükkandan 360'a aldım. ben aldıktan bir süre sonra fiyatlar düştü. ekonomikcep.com'da ise 290 ytl. teknosa fiyatlarını güncellemiyor...

bir uyarı...: imzanızı yeniden düzenlermisiniz. sayfa düzenini bozuyor...!
telefonun sabit bir fiyatı yok ben beya bi araştırdıktan sonra 330 liraya buldum.almak istersen istanbul maltepe carreforudan(münübüs yolundakinden)alabilirsin.carrefourun içinde 350 lira carrefour içindeki mobil tel 330 lira.teli tavsiye ederim.
biraz fazla soru soruyorum farkındayım arkadaslar bu telde videolar tam ekran oynatılıyomu?bide ses full olunca ses bozuk cıkıyomu?
evet, tam ekran oynatabiliyor. ister 240x320 olsun, ister 176x144... ses son kademede hafif cızırtı yapıyor fakat o da kulağa yanaştırınca farkediliyor. oldukça yüksek ses çıkışına sahip...
arkadaslar bu tlf ekran boyutu nasıl?nokia 6630 dan kucukmu?
mert3563 Wrote:arkadaslar bu tlf ekran boyutu nasıl?nokia 6630 dan kucukmu?

6630'dan küçük...

6630: 2.2 inç 176x208 piksel
el71: 2.0 inç 240x320 piksel

evet ekran 6630'dan küçük, fakat çok daha net ve parlak. el71 ekranında gördüğün ayrıntı ve canlılığı 6630 ekranında görmenin imkanı yok...
o muhteşem ekranda pikselleri seçebilmek için makro çekim yapmak lazım herhalde Smile
arkadaslar bu tlf istanbulda en ucuza alabilecegim yer hakkında bilgi verebilecek olan varmı?yardımlarınız icin cok tşk...
arkadaslar telefonların menşeisi varmıs nerede uretildigini yazıyomus..acaba el71 lerin menşei si nedir?bu bazı telefonlarda farklılık gosterebilirmi?
el71'ler alman malı... üretim uzakdoğuya kaydırıldı fakat şu an hala stoktan satış yapılıyor. uzakdoğuda üretilenlerdede herhangi bir kalite sorunu çıkacağını sanmıyorum çünkü dünyanın en iyi markaları uzakdoğuda üretim yapıyor...
çok güzel ve çekici telefon ama gönlümde sx1_ ve sgx 75 var
millet el71 oyunlarını nereden bulabilrim bi adres vermeniz mümkünmü acaba???
240x320 çözünürlükteki java oyunların büyük kısmı uyar...

linkteki oyunların birçoğu uyar...:"""tıkla"""
arkadaş tamam sağolda ben site aroyordum bildiğin site varsa daha güzel olur
arkadaşlar elime el71 geçti bir arkadaş askere gideceği için bana verdi fakat telefonu birine vermiş bir haftada haşatını çıkarmış. kızak gıcırdıyor ve zor hareket ediyor. üstelik kasanın kenarları da gitmiş. gri kasa yerine siyah kasa ile değiştirmem mümkünmü yada gri kasa ne gibi bir fiyata değiştirilir? kızağı yapılabilirmi? bu üç soruya cevap istiyorumToungue şimdiden teşekkürler.
kızak için birşeyler yapılabilir. işini bilen bir telefoncu düzeltebilir... kapak ve kasa ise sadece yetkili servisten temin edilebilir. fiyatta yaklaşık 100 euro olacaktır...
Arkadaşlar BenQ-SiemenS EL71 de rehberi görüntülerken sadece telefon hafızasının görülmesini istiyorum ama bi türlü halledemedim herhalde ilk defa siemens kullandığımdandır. Hem sim kart hem tel kalabalık yapıyoda bir bilen anlatırsa sevinirim..
siemens aşkı diyorum başka birşey demiyorum benq birleşmeden o kadarb ii dizayn yapamıyordu .... sx1 kadar olduguda söylenemezWink
iyi akşamlar...sitenize yeni kayıt oldum...tel.i alalı 1hafta oldu çok süpper bi tel...ama benim bi sorun var siteden tema indirdim tel.a bluetooth ile aktardım herhangi bi yere ama tema olarak atayamıyorum:-(((
biri bana yardım edebilir mi lütfeeeeen??????????????
temalar el71 için yapılmışsa hangi klasöre attığınız farketmez; tıkladığınızda yükleyecektir...
bilgisayardan bluetooth ile attığım resimleri tel.da arka plan yaptıgımda tam ekran olmuyoooo ne yapmam gerek? patch programı dışında bi yolu yokmu çunkü benim kablom yokRolleyes
resim, fotoğrafların tam ekran olabilmesi için çözünürlükleri 240x320 ve katları şeklinde olması gerekir....
adigehalil yani patch programı olmadan resimleri arka planda tam ekran yapabiliyorum öylemi? bi deniyim bakalım becerebilcekmiyim:-) peki resmin yatay ya da dikey olması farkeder mi? cok tskler şimdiden...
farkeder... genişlik 240, yükseklik 320 piksel veya katları olmalı...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's