adigehalil cok tskler resımler dedıgın gibi 240*320 olunca tam ekran oldu:-)
ama şimdi de şööle bi sorunum var ve yardımını rica ediyorum:-)
rehberimdeki kişilere resim melodi vs atamak için tel.hafızasına kaydetmek gerekiyo yaa ee bu seferde rehberde bi kişiden 2kere görünüor:-( diğer siemenslerde tel.hafızası ya da sim hafızası secilebiliyordu el71 de bi türlü bulamıyorum bööle bi secim var mı bu işin bi çözümü?

arkadaslar bluetoothla mp3 aldıgım bir telefondan bazı mp3leri alamıyorum bu cok sık oluyor.tam verinin gelecegi sırada veri alımı kesildi yazıyor..yardımcı olursanız sevinirim..

@mert
telefon hafızasında alacağınız dosya boyutu kadar boşluk olması gerekiyor. telefon hafızasını elinizden geldiğince boş tutun. verileri kartta saklayın...
@cosy
cevap biraz geç oldu ama...
el71'de rehber seçme yok fakat rehberi açıp sağa doğru kaydırdığımızda sim rehberini ayrı olarak görebiliyoruz...
arkadaslar telefona tema arıyorum yaradımcı olabilirmisiniz....birde oyunları bluetootlh kablosuyla atabilirmiyim bi sorun cıkarırmı?yukleyecegim oyunun dosyası sadece 1 tane oda .jar uzantılı.oyunun calısması icin sadece bu dosyayı atmam yeterlimi?oyunları hangi dosyaya atmam gerekiyor?
temalar için en doğru adres "
http://www.modopo.com " dur. oyunları ister bluetooth, ister kabloyla kart yada telefon hafızasındaki herhangi bir klasöre atıp, üzerine tıkladığınızda oyun/uygulama seçeneiyle yüklemeyi yapar. jar dosyası yeterlidir...
cihazı almak isteyenlere teknosa dan büyük fırsat
peşin fiyatına
269, taksitli
299 lira + fm radyo hediyeli.
kutu içinden de 256MB micro sd ve stereo kulaklıkta çıkıyor ... bu fiyata bu cihaz kaçmaz, aldım ve çok memnunum

sonunda...
hayırlı olsun. gerçekten çok iyi fiyata aldın. millet 550-600'e, ben 350'ye, sen 270'e aldın... bence düşebileceği en düşük fiyat bu...
sağol, beklediğime değdi diyebilirim

birde siyahından bulabilseydim tam süper olurdu, neyse ırkçılığa lüzum yok

ırkçılık...! yapsak mı...

?
eski defterleri karıştırma şimdi

EL71 için güzel bir tema sitesi
BURDAN
ohoo...buraya bi benkü-siemens fotoğraf galerisi açmak lazim

özentiye gerek yok, tek başlıktan devam

gitmeyen, görmeyenler için Doğubank
dış görünüme aldanmayın, içerde neler var neler ...

cmert Wrote:Burdur ...
cmert deprem dedin aklımı aldın :S
ama tel güzelmiş

resimler kaliteli gibi geldi gözüme..bence üzerindeki kameraya göre iyi çekimler olmuş
teşekkürler ...
cihazın kamerası sanıldığı gibi kötü değil, sadece reklamasyonu eksik

@cmert dostum cihaz hayırlı olsun. yeni gördüm cihazı değiştirdiğini.. güle güle kullan..
cihaz nasıl biraz anlatında gidip alırız belki...
sağol Serkan, adigehalil ilk sayfada anlatmış zaten

şahsi fikirlerim; cihazda son derce kaliteli magnezyum kullanılmış ve oldukça şık bir tasarımı var.bakışları üstüne kolayca çekiyor.240*320 piksel parlak ekranı, yüksek ses çıkışı öne çıkan özellikleri.dilediğin gibi kişiselleştirebilirsin, kaliteli temaları var.fotoğraf kalitesi resimlerde de görüldüğü gibi tatminkar ama video çekimlerinde başarısız.neredeyse hiç kullanmadığım bir özellik! bataryası 570mAh olduğu için biraz tutumlu kullanmak gerekiyor, yoğun kullanımlarda 1 günde bitebilir, normalde 2-3 gün gidiyor.şarj süresi oldukça kısa.1-1.5 saatte tam dolabiliyor.
kısacası verilen parayı fazlasıyla hakeden bir cihaz

arkadaşalar bnm el71 in sürümü 6 bunu fw yi 38 e yükseltmek için hangi siteden indirebilirim.. bi link verir misiniz yada tel den nasıl ayarlayabilirim söliyebilir misinizi lütfeNNN....
data kablon varsa 38 veya son versiyon olan 45 e update tool ile yükseltebilirsin.kablon yoksa gprs üzerinden yalnızca 36 ya kadar yükseltebilirsin
Quote:GPRS İLE FW GÜNCELLEME
1. Veri Bağlantısı EGPRS AÇIK
2. Ayarlar > Telefon Ayarları > Cihaz Yönetimi > Etkin Hesap - Software Update
3. Başlat
4. 109 kB internetten indirilecektir vs..
5. dosya indirildi
6. Yazılımı güncelleme işlemini tamamlamak için yeniden başlatınız.
7. telefonu kapat & aç
8. Yazılım Güncellensin mi? EVET
ÖNEMLİ: Pilinizin FULL olması lazım. Eğer pil yeterli değilse güncelleme başlamayacak.
9. Güncelleme işlemini başlatmak için orta tuşa basın. Bastık...
10. Bu adımda orta tuşa bastıktan 2-3 saniye sonra telefon kapanıyor. DİKKAT bu adımda telefonu AÇMAYIN.
ÖNEMLİ: ilk başlarda ben bu adımdan sonra telefonu kendim açmayı deniyordum. Olmuyordu haliyle.
Bu şekilde açtıktan sonra program eski versiyonu kullanmaya devam ediyor ve Software Update hata
veriyor. (tel'i kapatıp açtığınızda düzelecektir.)
11. Yaklaşık 4-5 saniye sonra telefon KENDİLİĞİNDEN açılacak ve update başlayacak.
12. Update süresi 2-3 dakika civarı.
13. Update bitince telefon yeniden kapanacak.
14. Bu kez telefonu kendiniz açın.
15. Yazılım güncellensin mi? EVET
16. Telefon açıldıktan sonra Software Update'i tekrar çalıştırın. Güncellenme Başarılı Oldu onay mesajını almalısınız.
17. Ayarlar > Telefon Ayarları > Cihaz Numarası bölümünden versiyonun 36 olduğunu kontrol edin.
18. Telefon açıldıktan sonra Software Update'i tekrar çalıştırın.
Güncellenme Başarılı Oldu onay mesajını almalısınız. Bu Kısım önemli!!!
cmert çok saol yanlız bi sorun daha var >etkin hesap- software uptade ayarları ayarlı deil nasıl ayarlayacağımı da anlatır mısın_??
ayarları kullandığın operatörün müşteri hizmetlerinden alabilirsin.
bir resim daha ...
![[Image: foto409nx2.jpg]](http://img444.imageshack.us/img444/1448/foto409nx2.jpg)
Bulletsiz tabii ki olmaz, yesinde büyüsün
![[Image: foto693zl9.jpg]](http://img180.imageshack.us/img180/5757/foto693zl9.jpg)