Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Şarj ve Kulaklık Aynı Anda ! ( ama nasıl ? )
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Resimdeki orjinal siemens aparatı ile mümkün ama bu aparatı nereden temin edebiliriz Shy Fikri olan ??

[Image: adszuw3.jpg]
bunu üreteceklerine mühendisleri kulaklıkla şarj soketini ayrı ayrı yapsalarmış ya.
SX1de ençok sıkıntı çektiğim şeydi bu şarjı azsa bilgisayara bağlayamıyoruz önce şarj olmasını bekliyoruz,yeni ürettikleri telefonlarda mesela ef81de usbden şarj oluyo ama kulaklık nanay tabi.
Bizimkiler yine iyi, nokya mühendisleri gibi kablolu! kablosuz kulaklık üretmiyorlar en azından Big Grin Big Grin

Aslında dediğin gibi usb den şarj imkanımız olmasını çok isterdim Sorry
Neyse ... bize flash sürücülere direk müdahale imkanı veriyorlar ya, daha ne isterim Yahoo
nokya herzaman devrimcidir coşkucum bilmezmisinBig Grin

EF81 usbden şarj oluyoda bilgisayara bağlama gereği pek duyulmadığından pekde işe yaramıyor,Ah sx1de olsa neler yapılmazSorry
bu neymiş ya böle
güzelmiş amaBig Grin
bi de bu yeni soketler içinmi yoksa eskiler içinmi,fotodan anlaşılmıyor
cmert Wrote:Resimdeki orjinal siemens aparatı ile mümkün ama bu aparatı nereden temin edebiliriz Shy Fikri olan ??
"cmert" kardeş ben onu araç kiti aldığımda vermişlerdi ama yurt dışından, burada varmı bilmiyorum.
[Image: load181951.jpg]
bizde yaparık cmert abi yav siemensin orjinal aparatına mı kaldık Smile batarya gibiSmile bende tam bu konuyla ilgili konu açacaktım su telefonda film izleyenler nasıl izliyo höparlör kötü oluyo kulaklıkta sarj yetmiyo film yarı kalıyo bendeBig Grin
tevfikilkay Wrote:bi de bu yeni soketler içinmi yoksa eskiler içinmi,fotodan anlaşılmıyor

Klasik siemens soketlerine göre (SX1, C55, SXG75 vs.)

nashiila Wrote:"cmert" kardeş ben onu araç kiti aldığımda vermişlerdi ama yurt dışından, burada varmı bilmiyorum.

işe yarar ne varsa yurdışında zaten Sorry
bu arada eklediğin resim görünmüyor Shy
ben gordum amaBig Grin
Evet şimdi bende gördüm Smile
çokta güzelmiş Shy
cmert Wrote:Evet şimdi bende gördüm Smile
çokta güzelmiş Shy
Senin yazıyı görünce hemen tarayıcıdan tarayıp ekledim.
aslında satıcılarda vardır, Araç kitinin içinde dahil
(kitdeki kulaklık stero değil).
Link burası.
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0...97-8306406

Araç kitide bu.
[Image: load182671.jpg]
o dişi soketlerden bulamayız sanırım yau Sad bi yerde rastlayan olursa haber etsin başlıyalım seri üretime Smile
cmert Wrote:Resimdeki orjinal siemens aparatı ile mümkün ama bu aparatı nereden temin edebiliriz Shy Fikri olan ??
Fikrim geldi.....Toungue

Alın size Kulaklık+Şarj+USB+İkinci_Kulaklık....

[Image: Grnt07.jpg]

[Image: Grnt09-f8x1.jpg]

[Image: Grnt10.jpg]

[Image: Grnt11.jpg]

[Image: Grnt13-iyu1.jpg]

[Image: Grnt14.jpg]

[Image: Grnt12.jpg]

[Image: 070401_141833.jpg]

[Image: 070401_141852.jpg]

Yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum...Geceleri yatmadan önce müzik dinleme gereksinimimden ortaya çıkmış bi ürün....Uzun ve yorucu bi günün ardından hem benim hemde Sx1 in pili bitmiş oluo ve bende müzik dinleyemiodum....Ama artık dinleyebilecez....Big Grin

Resimlerde görüldüğü üzere Siemens soketini kulaklığa bi güzel monte ettim...Tüm pinleri birebir bağladım....Ve sonuç mükemmel...Şimdi 2. sokete ister başka bi orijinal kulaklıgı, ister usb kablosu, ister şarj aletini tak ve hem müzik dinle hem dilediğini yap.....WinkCoolShadesThumbupByeYahooYahooClappingClappingWhistlingToungue
güzel çalışma...Thumbup

socketi eski bir cihazdan mı söktün yoksa satın mı aldın...? bana lazım bir tane...
@danger

iyi iş çıkarmışsınThumbup
@--DaNGeR--
bravo, iyi iş çıkarmışsın Clapping
keşke şu resmileri daha önce verseydin, geçenlerde çöpe attığım boardın soketi lazım oldu şimdi Sorry
adigehalil Wrote:güzel çalışma... Thumbup

socketi eski bir cihazdan mı söktün yoksa satın mı aldın...? bana lazım bir tane...

Malesef elimde yedekte bulunan bi board yok....O yüzden satın almak zorunda kaldım..Ama tüm siemenslerde aynı soket kullanıldıgı için tamircilerde vs bulunması kolay bi parça....

fugitif9 Wrote:@danger

iyi iş çıkarmışsın Thumbup

Sagol...Senden de benzer çalışmalar bekliorum....WinkThumbup

cmertl Wrote:güzel çalışma... Thumbup

keşke şu resmileri daha önce verseydin, geçenlerde çöpe attığım boardın soketi lazım oldu şimdi Sorry
Aklımdaydı resmileriToungue eklemek...Ama şu sıralar bi türlü vakit bulup da giremiyorum siteye....Muhtemelen bu hafta boyunca da giremicem...Cray
Hem sen ne die atarsın güzelim bozuk boardı...ToungueToungueToungue
Tamam, hadi atıcaksan üzerinde bişe bırakma, dümdüz et ole at...Gitti güzelim soket....Big GrinBig GrinToungue
millet neler yapıyor benim daha kulaklığım bile çalışmıyorSad danger tebrikler..
soketi tinerledim falan herşeyi yaptım 2.kulaklıgımda çalışmadı..
weeüüw süper iş Big Grin güzel fikir verdiğin için ayrıca teşekkür..
danger Wrote:
fugitif95 Wrote:@danger

iyi iş çıkarmışsın Thumbup

Sagol...Senden de benzer çalışmalar bekliorum....WinkThumbup

valla gaza geldim şimdi:Dvarmi uçuk bi fikrin uygulanmayı bekleyen?Big Grin
fugitif95 Wrote:
danger Wrote:Sagol...Senden de benzer çalışmalar bekliorum....WinkThumbup

valla gaza geldim şimdi:Dvarmi uçuk bi fikrin uygulanmayı bekleyen?Big Grin

Aslında yok deil ama su an için hepsini rafa kaldırmam gerekio...En azından bi hafta daha..İlk önce şu sınavlarımı atlatmam gerekio...Ondan sona istediğin kadar uçuk fikirlerimi anlatırım...Dilersen msn den de konuşabiliriz...

dincer_unsal@hotmail.com

Ama bu hafta yokum...Fikirlerim için 1 hafta sabretmen gerekio....ToungueToungueToungueBig Grin
--DaNGeR-- Wrote:Hem sen ne die atarsın güzelim bozuk boardı...ToungueToungueToungue
Tamam, hadi atıcaksan üzerinde bişe bırakma, dümdüz et ole at...Gitti güzelim soket....Big GrinBig GrinToungue

Dümdüz ettim tabii ki kaçar mı, hatta " sx1 mikro çekim " bölümünde söktüğüm parçaları sergilemiştim Big Grin
ama soket işe yaramz dedim attım gitti , bu da bana kapak olsun Big Grin
cmert Wrote:@--DaNGeR--

biri soketmi istedi... benmi yanlış duydum hemen pmden irtibata gecelim ama 1 hafta sonra yola cıkar ona göre... Big Grin
@--DaNGeR-- ; tebrik ederim, gerçekten kutlanası bir hareket Big Grin
işçilik çok temiz görünüyor!
@cmert ; fikir babasına can-ı gönülden teşekkür Big Grin
@KinG_ThieF_ ; Yedek parça deyince aklıma ilk sen geliyorsun Toungue
şaka şaka, ama gerçekten sana tekrar teşekkür etmek istedim, verdiğin batarya ile toplamda bir şarj ile 5 gün şarj cihazsız gezebiliyorum Big Grin Tekrar teşekkür ederim.
Pages: 1 2
Reference URL's