o iş uzun be....sx1 dostlarından ricam azcık da transparan op logoları yapmaları...reca ediyorum...
cmert en baştaki logo 2.sis 'i tekrar upload edebilirmisin hocam bişeyler olmuş ona download edilmiyor ?
geçici bir sorun olabilir, linkler son derece güvenilir

şu an upload şansım yok ...
cmert Wrote:geçici bir sorun olabilir, linkler son derece güvenilir 
şu an upload şansım yok ...
peki teşekkürler cmert hallettim ...
bildiğim kadarıyla jpeg bmp gibi formatlarda transparanlık yapamazsınız ama belki mbm sekilde maskeleme ile de tranparanlık yapılabilir belki tam bilimiyorum boş bir zamanımda deneyeyim

BEN TELSİMİM GERİ İSTİYORUM YAZI OLARAK SADECE TELSİM
erdemchetin Wrote:BEN TELSİMİM GERİ İSTİYORUM YAZI OLARAK SADECE TELSİM
dosya yöneticisi ile
c:system > Apps > phone klasörünün içindeki 286_2_0 isimli .bmp dosyasını sil...Silemezsen phone klasörünün ismini değiştir.öyle sil..Sonra tabiki tele restart at
erdemchetin Wrote:BEN TELSİMİM GERİ İSTİYORUM YAZI OLARAK SADECE TELSİM
Telsim tarih oldu artık

TELSIM TR -> VODAFONE TR
zorba87 Wrote:bildiğim kadarıyla jpeg bmp gibi formatlarda transparanlık yapamazsınız ama belki mbm sekilde maskeleme ile de tranparanlık yapılabilir belki tam bilimiyorum boş bir zamanımda deneyeyim
operatör logosunun resim formatı .bmp dışında olamaz

@ demekki şeffaf olamıyacak

@ demekki şeffaf olamıyacak

eski avatarına dönüşün iyi olmuş abi

peki senin temada cmert vodafone logosunun altında ''cmert'' yazıyor nası yapııyoruz bunu?
merttcan Wrote:peki senin temada cmert vodafone logosunun altında ''cmert'' yazıyor nası yapııyoruz bunu?
Menü --> Tercihlerden "Genel" hariç, diğer istediğin herhangi bir tercihin adını değiştirirsin ve o tercihi kullandığın sürece orada yazdığın tercih adı yazar.
linkler tazelenmiştir

teşekkürler link için cmert (yeni patch ın biri bu logo için galiba)