arızalı makinamdan ayrılmak zorundayım cihaz 32lik fash sorunu flashda degil almayı düşünene 2. 32lik flash bedava makine buz mavisi ister yaptırın ister parça olarak kullanın ama makina yapılabilir durumdadır 70 YTL fiyat saygılar hürmetler
merhaba
msn ye ekledim görüşelim
bende ekledim.d

goruselım
,
ben eklemedım alanlar kullanmadıkları yerı bana hedıye dermı acaba?
erkahn@inbox.com
merhabalar
lem erkahn kardeşim söle ne isteyon.varsa elimde yollim.neye ihtiyacın var...hehehehehehe yine lem dedik yaws...
sen diyebilirsin baba

ha bu arada sx1 anakart lazım bana:shiy:
Hala bulamadın mı

bi ara bende çok aradım, bulamayınca eldekini parça parça sattım

eger cmert arkadqaşımız gibi yapacaksan yani parca parca satarsan mmı borduna talibim alabilirim saygılar

sx1 anakart lazım baba

Mr-SahiN Wrote:merhabalar
lem erkahn kardeşim söle ne isteyon.varsa elimde yollim.neye ihtiyacın var...hehehehehehe yine lem dedik yaws...
walla var ama anasını satiim arızalı naletler.kasapların eline düşmüş.istersen yollim.saygılar.
erkahn Wrote:msn varmıydı?
yoktu ozamanlar

msn çıktığında bazıları bebekti daha.heheheheheh...saygılar
kardesler elende black elran camı olan warsa hediye edermi aaaaaaaacaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaa

abiler kusura kalmayın internete giremedim hiç makine hala satlıktır yapımı için 40 ytl istiyorlar haberiniz olsun bana 05446648561 nolu numaradan ulaşabilirsiniz
40ytl. verdik.kabul edersen
arkadaşlar fiyat çekiyorum 50 ytl son fiyat indirimsiz pazarlıksız alacak olan cepten ulaşsın çünkü fazla internete baglanamıyorum sınavlar nedeni ile gsm:05446648561
daha önce dediğim gibi 40 ytl son pazarlıksız.trink.
kardeş 40 kurtarmaz sn fiyat 50 olsa tükan senin ok
arkadaşlar hadi 50 ytlcik alan istedigi gibi kullanabilir tek fiyat sx1
merhaba
kardeşim sana daha ne yapayım.sağlam tel vereyim üste para yolla .ya da iyi fiat verdik yani.saygılar
tamam kardes 50 weriyorum öm den goruselım

yada ekle benı msnye deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
grselim
ok
6 gibi
olur yada cumartesılerı tum gun acık msn
cihaz satıldı mı? bana mmı board lazım