Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1 Orjinal Kulaklık(mış)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Gg'den güya orjinal kulaklık aldım..Telefona taktım hiç bir belirti yok..Çalışmıyor yani..Bide orjinal diye satıyolar allah allah !!
dostum valla çok kötü olmuş...
Geri iade ederim o sorun değil de..Boşa vakit kaybı ya.Onu al geri iade et başkasını al falan filan..
takmışlar sana seroBig Grin
Dikkat et sanada takmasınlarBig Grin
Hani sen telefonla konuşuyodun..
OOoo olmaz ki yawfs:SSmile
valla teldeyım dayanamadım
ne diyelim,gecmiş olsun...Wink
Hangi kulaklıklardan satın aldın ?
xelibri nin beyaz kulaklıklarından mı ?
Evet cmert aynen öyle.Giriş yerinde xelibri yazıyor.Kulaklık da beyaz...Şimdi başkasını alıcam inş. çalışır.
Aynı kişiden aynı ürünü bende almıştım, herşey gayet yolunda gitti, şansına bozuk denk gelmiş Smile
çakmışlar buna ajan çakmışlar

çaktırmaBig GrinBig GrinBig GrinToungue
cmert Wrote:Aynı kişiden aynı ürünü bende almıştım, herşey gayet yolunda gitti, şansına bozuk denk gelmiş Smile

yada benim tel bozuldu ?olabilir mi ?bende başka kulaklık yok deneyemiyorum.Anlamanın bir yolu var mı?
Aynı kulaklıktan bende aldım
Gayet memnunum!
Tek sıkıntısı kulaklık süngerleri zayıf!
Orj SX1 kulaklığındaki sünger daha dayanıklı çıklı bende Big Grin
Neyse sünger değiştirdik sorun yok Toungue
Desperado Wrote:Evet cmert aynen öyle.Giriş yerinde xelibri yazıyor.Kulaklık da beyaz...Şimdi başkasını alıcam inş. çalışır.

cmert xelibri kulaklıkları nerden buluruz orjinali gibi kalitelimi
http://urun.gittigidiyor.com/Siemens-ORJ...dZZ4139058

kutudan çıkan siyah kulaklıktan daha kaliteli olduğu kesin, kullananlar bilir ...
xelibri kuaklıkta orjinal Wink
ya Sx1 e uygun kulaklık çevirici yok mu hani sony wolkmen ler de var ya bi çevirici sayesinde tüm kulaklıkları kullanabiliyoruz işte ondan yok mu?
el becerin varsa kendin yapabilirsin, bağlantı şeması forumda olacak Wink
kulaklık çıkışlarına dişi jack bağlayacaksın hepsi bu.
dişi jack nerden bulcam bunu ?
Elektronikçilerin hepsinde vardır.
Hmm korsan bir kulaklık ve dişi jack alsam olur dimi bide sony ultrabass kulaklık Big Grin
arkadaslar ben gormustum sx1 in cikisina 5-6 cm lik uc degistirici takiyolar istedigin kulaklikla mp3 dinleme olanagi sagliyo
Oda gg de var 2-3 ytl bişi..
bende iki senedir xelibri kulaklık kullanıyorum hemde her gece dinlediğim oluyor..taş gibi maşallah doğubankın karşısından almıştım...
yasincelik Wrote:Hmm korsan bir kulaklık ve dişi jack alsam olur dimi bide sony ultrabass kulaklık Big Grin

Elimdeki fazla siyah kulaklığı bu şekilde dönüştürdüm Wink

[Image: foto03ti9.jpg]
Benimki de bu Big Grin
sony kulaklık ile denemenizi tavsiye ederim en kral mp3 player'ı getirin halt etmiş yanında Big Grin

[Image: grnt05pk6.jpg]
Pages: 1 2 3
Reference URL's