Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Dijital Saat Rengi Nasıl mı Değiştirilir ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
senol_1234 Wrote:nadiren"cim bu ne hız yahu sabahın 04,30 da cevap almak super yahu hay allah yardımda sınır yoktur derlerya eywallah Smile
uykum kaçtı diyelim Big Grin
abi bu işi daha öncede yapamamıştım şimdide yapamıyorum ya biri naba "eikctl" dosyasını kırmızı yapıp gönderebilirmi ve birde c/systemde/clok diye bir klasör yokki adını değiştirip yapayım bu işi olmadı kendim oluşturdum yine olmadı datanın içinde vardı "eikctl" dan onunla değiştirdim yine olmadı oooff resette attım yani Big Grin
senol_1234 Wrote:abi bu işi daha öncede yapamamıştım şimdide yapamıyorum ya biri naba "eikctl" dosyasını kırmızı yapıp gönderebilirmi ve birde c/systemde/clok diye bir klasör yokki adını değiştirip yapayım bu işi olmadı kendim oluşturdum yine olmadı datanın içinde vardı "eikctl" dan onunla değiştirdim yine olmadı oooff resette attım yani Big Grin
öncelikle senin kullandığın fw'de "eiklit.rsc c'ye" pacth'i yok demek ki...
yani sen değiştirilmiş eikctl.rsc kullanamzsın...
cmert all-in-one veya cristal2f+v2c'den birini yükle sonra değiştirmeyi dene...
Cmertin "15 Up 4" ü kullanıyorum zaten ama olmuyor yahu illa siyah kalıyor Sad
senol_1234 Wrote:Cmertin "15 Up 4" ü kullanıyorum zaten ama olmuyor yahu illa siyah kalıyor Sad

cmert'İn ilk mesajda açıkladığı gibi yapıyorsan olmamasına imkan yok Shifty
olmuyor olmuyor Big Grin pek ben yapmayayım siz yapın bana kırmızı bir dijital saat istiyorum siyah üstünde sırıtacak şekilde cömertcim ve nadirencim biriniz yapırerin bakim 2 dk ve nereye koycamı söyleyin tamam Big Grin
benim hatda vodafone.. cmert operatör logonu ve nasıl eklediğini anlatırmısınBig Grin
ny_west15 Wrote:benim hatda vodafone.. cmert operatör logonu ve nasıl eklediğini anlatırmısınBig Grin
burada ayrıntılı açıklanmış:
http://forum.teknomag.com/showthread.php...0#pid30390
Pages: 1 2
Reference URL's