Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Dijital Saat Rengi Nasıl mı Değiştirilir ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Linkte verdiğim eikctl.rsc dosyasını, yine linkte verdiğim editor.exe ile açıp resimde işaretlediğim alanlara dikkat ederek düzenleyin.
düzenlediğiniz dosyayı kaydedip, UP_4_PLUS ' ta c:/system/clok adlı klasörün adını değiştirip içine kopyalayın ve klasör adını eski haline getirin.
son olarakta cihazı yeniden başlatın, hepsi bu Smile

> Eikctl.rsc ve Editor.exe <
Sağol Teşekkür ederim.
Cmert sağolasın sadece plus için mi? Up_4'te de geçerli mi?
saolBig Grin
taha_demir Wrote:Cmert sağolasın sadece plus için mi? Up_4'te de geçerli mi?

Güzel bir soru Smile sadece PLUS, diğer yazılımlarda hedef dosyanın adresi farklıydı çünkü Wink
Saolasın...
saol ,teşekkürlerBig GrinBig Grin
çok sağol cmert çok makbule geçti... bide tarih rengini değiştirebiliyormuyuz acaba bilen varmı arkadaşlar
saol cmert yaptım başka renkte oluyormu acaba ?
Bu Resimdeki köpekli temayı upload edebilecek biri var mı??
KorkmazTR Wrote:saol cmert yaptım başka renkte oluyormu acaba ?

Elbette ki oluyor...
Themanıza göre Saat rengi belirleyip, bunları ayrı ayrı "farklı kaydedip" (örn:kırmızıeikctl.rcs, beyazeikctl.rcs, mavieikctl.rcs... v.b.) hafıza kartınızda "Saat Rengi" klasörü oluşturarak bu klasör içinde saklayarak istediğiniz saat rengini Cmert'in dediği gibi
"UP_4_PLUS ' ta c:/system/clok adlı klasörün adını değiştirip içine kopyalayın ve klasör adını eski haline getirin.
son olarakta cihazı yeniden başlatın, hepsi bu"
uygulayabilirsiniz.
yasincelik Wrote:Bu Resimdeki köpekli temayı upload edebilecek biri var mı??

aradığın tema ilgili topikte mevcut ( SX1 tema cenneti ) Wink
saol buldum sayfaları tek tek geze geze Big Grin valla yarım saattir arıom Wink
35cem35 Wrote:
KorkmazTR Wrote:saol cmert yaptım başka renkte oluyormu acaba ?

Elbette ki oluyor...
Themanıza göre Saat rengi belirleyip, bunları ayrı ayrı "farklı kaydedip" (örn:kırmızıeikctl.rcs, beyazeikctl.rcs, mavieikctl.rcs... v.b.) hafıza kartınızda "Saat Rengi" klasörü oluşturarak bu klasör içinde saklayarak istediğiniz saat rengini Cmert'in dediği gibi
"UP_4_PLUS ' ta c:/system/clok adlı klasörün adını değiştirip içine kopyalayın ve klasör adını eski haline getirin.
son olarakta cihazı yeniden başlatın, hepsi bu"
uygulayabilirsiniz.

teşekkürler hocam Big Grin
cmert Wrote:
taha_demir Wrote:Cmert sağolasın sadece plus için mi? Up_4'te de geçerli mi?

Güzel bir soru Smile sadece PLUS, diğer yazılımlarda hedef dosyanın adresi farklıydı çünkü Wink

illa yükletecen dimiblink
yüklemiom ulanNono Big Grin
eros Wrote:illa yükletecen dimiblink
yüklemiom ulanNono Big Grin

çokta tınnn Mad

Toungue
kardeş up4 kullanıyorum ancak orjinal sayılan o turuncu kill bill de çalışıyor ancak başka bir tema seçtiğim zaman ucup gidiyor yine siyah oluyor bir çözüm sunursan sevinirim. analog takılmaz sorunda kalıyor.

sx1 ci kardeşiniz zor durumda. Sanırım başka tema seçtiğim zaman saatin arandığı yol değişiyor gibi geldi ?
sorunumuzu kısa ve net bir biçimde aktarırsak iyi olur ... dört defa okudum ama tam anlamıyla birşey anlamadım Rolleyes

saat renginin transparan özelliği var yani zemin saat renginden koyu ise dijital saat haliyle görünmez ...
tamamdır
Ellerine sağlık.Keşke up4 te de olsaydı.Plus illa zorunlu koşulmuş.Şu kamera olayı 300 kb civarı olsa bende plus kullancam ama alıştım bide düz 4 de.İyi çalışmalar, devamlarını bekliyoruz
teşekkürler
renkleri sarı + yeşil de yaparsak iyi olur
ya cömertcim senin editorun ve dosyanın linki ölmüş gömmüşler tekrar upload edermisin
senol_1234 Wrote:ya cömertcim senin editorun ve dosyanın linki ölmüş gömmüşler tekrar upload edermisin

buyur: clockedit.rar
nadiren"cim bu ne hız yahu sabahın 04,30 da cevap almak super yahu hay allah yardımda sınır yoktur derlerya eywallah Smile
Pages: 1 2
Reference URL's