Arkadaşlar joystick sola ve aşşağı yemiyo durup dururken oldu oyun oynuyodum ve birden gitti gidiş o gidiş şimdi çalışlmıyo yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim...
Kasa açılır, joistick kısmına ulaşılır, kontak spreyi ile joistick içlerine ulaşması için uğraşılarak sıkılır,
sağa - sola, yukarı - aşağı ve dairesel şekilde jositick kullanılır.
Bu işlem için biraz sabredilir

Kasa tekrar toplanır, oldu ise sorun yok (büyük ihtimalle umarım olacaktır)ama olmadı ise maalesef usat bir SX1 tamircisi ile joistick değişim yoluna gidilir.
çok saol deneyecem kontak sprey i nerden bulabilirim acaba?
bide eğer olmassa teknis servisine para ile değiştirebilirim değilmi ? n kadar a mal olur ?
Kontak spreyini elekrontik malzeme satan bir dükkandan temin edebilirsin.sadece joystick için kullancaksan Philips in yağlı seçeneğini tavsiye ederim

çok saol cmert yine tam zamanında

sende çok saol dostum

tamam ama be nyaptım bu dediğinizi hiç bi değişiklik göremedim

joystickin boarda bağlayan 4 tane lehim war 2si 3 lü yukarısol ve aşağı sağ tarafta 2 tane lehimde çatlama gördüm acaba bundan olabilirmi biras bastırınca çalışıyor mesala sağa çekiyom joysticki azcık aağı bastırınca çalışıyo yardım
Çatlayan lehimi tazleyebilirsen tazele, yapamayacak gibiysen bir servise göster

lehim aletinin ucuna iğne taksam yapsam olur mu bide şey soracaktım bu harici anten yerine lehim değdirmeyin diyordunuzya onun altında ki lehimleride bozuyo ve bi daha telefon hiç çekmiyo diye acaba buna lehimle yaklaşsam sorun yaratırmı ?
arkadaşlar lehimi tazeledim ama hala aynı hiç bi değişiklik yok üstüne üstlük bide tezelemeden sora yukarı da zor alır oldu

başka ne gibi çözümler war şöle bşy war ne kadar zorlarsan zorla kesinlikle almıyor ama çok hafiften aşşaı doru bastırınca şak die alıyo eskiden de öle idi ben as aşaı bastırınca çatlak lehimler deiyor ve alıyor die düşünüyordum onları da onardım üst tarafta almas oldu

anlayan bir serviste yeni bir switch taktırmanı tavsiye ederim, bundan sonra dikiş tutacağa benzemiyor ...