Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Avea, Telsim / Vodafone, Turkcell
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ve neden ?
Öncelikle gülüyorum cmert abi Smile bende İlk olarak Türksel,2. olarak Avea ve son olarak yeni çıkan Vodafon hatlardan mevcut,aslında belli bir sebebi yok ama hatırladığım kadarıyla;
Türksel ilk telefonu alırken aldığım hattımdı,annemlerde falan türksel var diye
Avea çok yayılıyordu,baktım millet aveaya dönüyo bi tanede avea aldım Big Grin
En son gerektiği için vodafon aldım(sebebini yazmıyorum Smile)
Bence hepsi aynı,hepside sizi sömürmeye çalışıyo,şu olmuş bu olmuş hiç farketmiyo Wink
Şu anda hangisi lazımsa onu takıyom Big Grin sürekli deişimdeyim Big Grin
Bence birde 2li seçenekler ve hepsi diye eklenmeli Smile
Valla bende de hepsi var. Hepside Öğrenci hattı Smile Ucuza Görüşmek için hepsinden almıştım.Gerçi sadece Türkcell hattına para verdim Smile
avea hattı halamdan kaldı.Telsimde 2 yıl önce kampanya vardı öğrenciye ücretsiz hat dağıtıyordu ordan almıştım Smile
Evet bende tüm operatörleri belli aralıklarla kullandım ve istikrarı Telsim de yakaladım. ( bir de malum öğrencilik )
en iyi fiyat / fayda oranının Telsim de olduğunu düşünüyorum.şimdi Vodafone de ismine yakışır kampanya ve hizmetlerle biz kullanıcıları memnun edeceğine eminim.öncelikle kontörlü hatlarda GPRS hizmetini kullanıma açarlarsa çok iyi olacak Shy gerisi zamanla olur Smile
İş hayatına atılırken Turkcell revaçtaydı, herkesde Turkcell vardı.
önce kontörlü hat aldım. Baktım sürekli kontör yüklemek gerekiyor, uğraşamadım faturalı hatta geçtim.
Halen kazıklandığımın farkındayım ama diğer şebekelerden birisine geçersem bu sefer daha fazla kazıklanacağım çünkü iş dünyasında çoğu kişi Turkcell kullanıyor.
üzgünüm ama Turkcell kullanıyorum Sad
ilginç bir çelişki değil mi ?
hem kullanıyorsun hemde üzgünsün blink
o benim Big Grin Drinks yani sağdaki Big Grin
Frank Wrote:üzgünüm ama Turkcell kullanıyorum Sad

Evet oldukça ... Big Grin
şöyle bir genelleme yapabiliriz o halde, İş hayatı turkcell, öğrenci gençliği telsim ve avea cı Smile
sonuna kadar avea avantajlar diyarı sanki...
cmert Wrote:
Frank Wrote:üzgünüm ama Turkcell kullanıyorum Sad

Evet oldukça ... Big Grin
şöyle bir genelleme yapabiliriz o halde, İş hayatı turkcell, öğrenci gençliği telsim ve avea cı Smile

gördüğüm kadarı ile aynen öyle coşku Thumbup
Frank Wrote:Halen kazıklandığımın farkındayım ama diğer şebekelerden birisine geçersem bu sefer daha fazla kazıklanacağım çünkü iş dünyasında çoğu kişi Turkcell kullanıyor.
üzgünüm ama Turkcell kullanıyorum Sad
hem kullanıyorsun hemde üzgünsün blink
o benim Big Grin  Drinks yani sağdaki Big Grin

ilk zamanlar Telsim'in kötü bir imajı vardı, her yerde çekmiyodu. Turkcell le başladım ve değiştirmedim. Ancak kampanya ve indirim olayları hep en son geldi bize, Frankle aynı hislelere sahip biri olarak bile bile lades olayı bizimkisi Smile

cmert Wrote:şöyle bir genelleme yapabiliriz o halde, İş hayatı turkcell, öğrenci gençliği telsim ve avea cı Smile

kullanım bu yönde, birde dikkat ediyorum çoğu kişide her hattan var aslında aranılırken kart değiştiriliyo ya da 2. cep telefonu kullanılıyo
Sonic Wrote:kullanım bu yönde, birde dikkat ediyorum çoğu kişide her hattan var aslında aranılırken kart değiştiriliyo ya da 2. cep telefonu kullanılıyo

Tak - çıkar, tak - çıkar derken telsim dışındaki diğer hatlarımı kaybettim, yenilerini çıkartma gereğide duymadım, iyi ki kaybetmişim Big Grin
Gerçekten Telsim Yani diğerleri Telsimle kıyaslanamaz bile turkcell bir kere kazık hemde nasıl avea şebeke bozuk hiçbiryerde doğru düzgün çekmio kontor azken aramıo Telsimden ve sx1 den vazgeçmem
bence yanlışın var avea heryerde çekiyo benm sx1 ile avea heryerde full
ayrıca aveadan avantajlı hat yok telsim turkcell boş iş bunlar..
Ankara Çankaya da bile çekmio avea ki heryerde çeksin neresi avantaj Telsim bir numara Telsim gibisi yok yakında vodafone telefon da dağıtmaya başlar o zaman telsimden başka hat kalmaz Big Grin
bnde telsimi kullanıyorum.Ben ilk telefonu aldığımda telsimi tercih ettim.Bana göre daha cazip geldi şimdi ise bunu daha rahat anlayabiliyorum.Nede olsa öğrenci hatııBig GrinBig GrinBig Grin
Vede hat değiştirmeyi hiç düşünmedim ve başka hatlara ihtiyaç duymadım 8 sene bitti yaniiBig Grin
bence en iyisi avea turkcellimde var ama çok kontur gidiyor kimseyi arayamıyorum avea öğrenci 10 dk sı 2 kontur . diğer hatları aradığımdada dk sı 4 kontur .diğer hatlarda böyle bir avantajı olduğunu sanmıyorum
bende hepsini kullanıyorum ama turkcelli iptal ettirmeyi düşünüyorum. Cok pahalıya geliyor. Bence en iyisi vodafone
Yaklaşık 7 yıl önce ilk telefonu8mla birlikte o dönemin tek gsm operatörü (ya da lideri diyelim) turkcell hat almıştım, hem de faturalı. Tabi öğrenci adamın neyine faturalı hat diye düşünmemiştim. Ancak her kontörlü hat sahibi çağrılarla kendilerini aratmaya kalkınca hemen o hattı ve Turkcellden kazık yeme dönemini kapattım. Soınra aria öğrenci ve aycell aldım, aycelli kaybettim (gerçi artık aycell de yok ama), aria avea oldu fakat ben de öğretmen oldum ve nihayet avea öğretmen hattım var. Sonuç olarak avea derim başka bir şey demem. Gerisi boş, gerisi hikaye.
Reference URL's