tabi bu benim fikrim
![[Image: 23102006145825pvodnikt5.png]](http://img483.imageshack.us/img483/4636/23102006145825pvodnikt5.png)
güzel bir cihaz, nokia dışında symbianlı cihaz kullanmak isteyenler için ideal bir alternetif

both of them

Gözünü ngage doyursun

temiz bi n-gage bulursam staarım benim hurdayı

adı hurda kaldı zavallının

iyi araştırırsan mutlaka temizinden bir ngage bulursun

nerden buliym yaf

Sol cebine bir bak

araştır işte ... net, dükkan ...

azurahuhuhueaa
yok olm cebimde falan
hady
ben kaçar sıkıldım yaf

Görüşürüz

evet ama symb 7.1,eğer .9.1 falan olsa yeni bir efsane olurdu, hele hele samsung ekran ve kamera kalitesi ile ...
sx1'den sonra alınabilecek bir telefon değil bence... öncelikle kaba bir telefon. kapalı boyutu neredeyse sx1 kadar. ekranı çok küçük ve 176x220 çözünürlükte. kamerası 1.3 fakat kötü 1.3'ler arasında... işlemcisi 192 mhz. buradan biraz iyiymiş gibi duruyor fakat 156 mhz'de çalışan bir sx1 ile aynı performansı gösterir... nokia olmasın ama symbian olsun derseniz tamam...
Benim telefondan beklentim kısaca şu: symbian olacak ama nokia olmayacak

detaylara takılmıyorum

sana bir tane sendo bulmak lazım...

çek, rus sitelerinden 2. el buldum birkaç tane

Cihaza bak fiyata bak, yanında klavye bile veriyor

Halil gönderme şöyle linkler kötü oluyorum
ebay hesabımızda yok ki

benimde yok...

samsung d720 kulalandım güzel bir telefon işlemcisi 192mhz ama nedense wiking mp3 playerde takılıyor..?sesi az çıkıyor ! c de nokia klasorü var! sx1de çalışan bazı oyun ve uygulamaları çalıştırmıyor bunların dışında ben beğendim

tööbe demelisiniz sx1 çarpar !

Bizimki bi nevi komplo teorisi

yoksa SX1 sevgimiz, yedek parça stoğumuzdan belli

Samsung'lar estetik olarakta güzel telefon ancak;bekleme modunda ekran simsiyah enazından bizdeki öyle (D600), diğer modellerininde aynı olduğunu tahmin ediyorum ama net olarak bilmiyorum.
samsung'a bulaşmadim bulaşmam...;)ister symbian olsun ister windows os...telefon dediğin kapakli,kaydirakli,acilir kapanir olmaz