arkadaşlar öncelikle selam diyorum ben kaç gündür sx1 siz yaşıyorum yani sx1 imin ekramı karıncalı ve çok büyük yani ekranın sadece 1/4ü gözüküyo eğer bildiğiniz bir sx1 lcd ekran warsa lütfen diyorum bana söleyin çok zor durumdayım sx1 kardeşlik budur diyeceğim bir iyilik yapın bana lütfen......!!!!!11
baba gittigidyor da sx1 lcd ekranlar var
oraya bir bak bence
ya kardeş ben antepteyim ve öğrenci adamın kargo felan derken zaten 30 milyon gg 'a bakmadım değil ama daha makul bir çözüm arıyorum lütfen yardım!!!!!!1
valla o zaman ölü bir sx1 sahibi bulup ndan lcd yi çok ucuza kapaman lazım
başka da bişi gelmio aklıma
merhaba
25 ytl ye bi dene bulabilirim.saygılar
dediğin biraz ekran değil gibi geldi bana ama.neyse bizim gençler birazdan imdada yetişirler
inş gençler yetişir bende onları bekliyorum ayrıca mr-sahin lcd temzi mi güvenilirmi 25 fena değil ama biraz daha makul yaparsan daha ii olur
ya arkadaşlar lütfen ya yardımcı olun düzelteyim ekranımı yada satın alayım
walla senin için makinayı parçalıcam. da ne yapayım.
yeni fw attınmı.ekranda görüntü dörtte birindemi war.yoksa görüntü 4 katmı büyüdü.bunu bi açıklarsan da iyi yardımcı olurlar.ama bi fw atmayı dene.
tabiki attım oda cmertin en yeni fw si işte benim de umudum wardı fw attım fakat olmadı bak şimdi ekran büyük ihtimalle 4 kat büyüdü ünkü diğer kısımları ekrana sığmıyor
erdemchetin arkadaşım ben g.antep teyim istanbulda yaptıracak olsam gittigidiyordan alırım orda 30 a
büyük ihtimalle boardlarda sorun var gibi geldi. ekran olmaması lazım bir arkadsaında sx1 varsa onun ekranı dene öyle satın al
dostum zaten g.antep te topu topu 3 sx1 war 1 isi bende 2 side tlf cuda turistik çarşıda ondan da alamamki .peki senin dediğin de olabilir boardlarda sorun varsa onu nasıl düzeltebiliriz hatta senin dediğin daha doğru tai ya boardlarda sorun war çünkü ben tlf açıp elimi vurmuştum boarda peki onu düzeltebilirmiyiz
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM BURADA BİR SX1 ÖLÜYOR BOARDIM BOZULDU LÜTFEN YARDIM
legoles497 telefonda darbe veya baskı fln oldumu mesela ustune oturmak yere düşürmek gibi
üstüne oturmak değilde biraz elimle baskı uyguladım ama çok fazla zarar gördüğünü zannetmiyorum çünkü tlf açılıor normal ama işte karıncalı ve görüntü büyük
Koltukta otururken telefon cebimden cıkıp üstüne baskı yapmış oldum mmi boardım gitmişti yani o kadar cok baskı olması gerekmio yaptığın baski mmi boardı esnetmeye yetmiştir. Siemenslerde entegrelerin ayakları ince oldugu için cabuk zara görüyor. bi ısı işlem geçir mmi a ama ısı işlem yapmadan once sx1 ustalarına danıs.
bendede aynı sorun var sorun ekranda değilmiş
SX1 USTASI ANTEP TE YOK SİTEDEKİ SX1 USTALARI CMET,HİJACKER.....V.B DANIŞTIM AMA HİÇ BİRİNDEN CEVAP GELMEDİ SX1 LE KARDEŞLİĞİ BOZDULAR HERHALDE BENİM SX1 ÖLÜYOR HER NEYSE SENİN DEDİĞİN GİBİ GEVŞETECEK KADAR KUVVET UYGULAMIŞ OLABİLİRİM FAKAT O ZAMAN SX1 HİÇ AÇILMAZ BENİM ŞÜPHEM MMI BOARDIN DA ÇÜNKÜ EKRAN BOZUK AMA SX1 NORMAL ÇALIŞIYOR AÇILIYOR FAKAT EKRAN BÜYÜK OLDUĞUNDAN İŞLEM YAPAMIYORUM !!!!!!!!!.....LÜTFEN YARDIM !!!!!!!.....
CADO KARDEŞ SENİN CEVABINA GELİNCE BEN DE ÖĞRENDİM AMA G.ANTEPTE SX1 TAMİRCİSİ YOK NE YAPCAMI ŞAŞIRDIM SİTEDEKİLERDEN YARDIM İSTİYORUM YARDIM ELLERİNİ UZATMIYORLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başlarda sana fazlasıyla yardımcı oldum, devamı gelmiyorsa sorunu kendinde ara !!
LeGoLeS497 Wrote:SORUNU BULMAKLA İŞ BİTMİYO ONU GİSERMEK LAZIM AMA SEN İŞİN SONUNU GETİRMEDİN KESTİRİP ATTIN
LeGoLeS497 Wrote:SX1 LE KARDEŞLİĞİ BOZDULAR HERHALDE
cmert'e telefonu gönderip tamir etmesinimi bekliyosun, anlayamadım daha ne beklediğini ?
gg'da var diyolar pahalı diyosun, istanbulda var denmiş irtibata geçmemişsin firmayla,
Mr-SahiN senin için makinamı parçalayacağım diyor... daha neolcak ne bekliyosun ?
21 Mart'ta kayıt olmuşsun büyük ihtimalle sorunun nedeniyle, sorunun cevabını sabırla bekle ama konu başlığına "SABIRLA!!!" yazma çünkü kimse paralı hizmet vermiyo burda.
AFEDERSİN SAYIN SUPER MOD UM(sonic) AMA BENİM SORUNUM LCD EKRAN DEĞİL BOARDIM BOZUK AMA TLF ÇALIŞIYOR EKRAN GÖRÜNTÜYÜ GÖSTERİYOR FAKAT ÇOK BÜYÜK VE KARINCALI EKRAN 4 KAT BÜYÜMÜŞ BOARDA NASIL BİR MÜDAHALE YAPABİLİRİM DİYE SORUYORSUM AYRICA SABIRLA YAZISINI SİLİYORUM ÇOK AFEDERSİNİZ
Sen veya başka bir son kullanıcının MMI boarda yapabileceği birşey yok, burası servis değil bilgi paylaşım ortamı sonuçta ...