Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: satılık nec e616v
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Rolleyes arkadaşlar telefon süper çift kamera flash bluetooth mp3 mp4  wav ve bir çok formatı destekliyor. 3 gb hafıza kartı desteği orjinal yedek batarya şarz aleti telefon ingiltereden geldiği için ingilizce ve türkçe dil desteği yok ve bi sorun daha tel sim kilitli yani türk hatlarıyla çalısmıyor ama sorun değil istanbulda 10 ytl karşılığında kırıyorlar Thumbup

[Image: grnt03os7.jpg]

sx1 le takas düşünürüm ama eli ayağı düzgün (karbon black tercihim) 32mb flaşlı olsun saygılar...Big Grin
24mb flashlı yürüyen aksamı sorunsuz kaportada metal yorgunluğu olan bi sx1 verebilirmSmile
karbon blackmi kaportası çürükse işime yaramazBig Grin

ama kafana takma sx1 için içelim Drinks yanında mısır alırmısın? Popcorn
arkadaşım telefon ice-bue hatta bir foto koyacaktım ama fotoraf makinesinin şarjı bitmiş onu şarj ederken tekrar düşündümde nec in simlock unu açabileceklerini sanmıyorum(616v yeni bir model ve markası nec)..yani sim-lock u kendin açtırman lazım ancak o şekilde kabul edebilirim..yinede fotoraf koyuyorum...
[Image: 6685SV100001.JPG]
bunun rengi niye solmuş :)arkadaşım o dedigin versiyona bağlı
versiyonu 22 olanlar düzelmiyor ancak birde versiyonu 18 olan var onlar kesinlikle düzeliyor
araştırabilirsin ok arştır bana dön unutmuşum bunun versiyonu 18 ok saygılar...

yanında birde karbon black kasası arka ve ön kapak ve hazıfa slotu yollarsın anlaşırız ok Shy
Reference URL's