Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: wild sikin sorunu!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
benin telde wild skin açık olunca bir süre sonra msjlar dahil hiçbir yerde harf yazamıyom sadece rakam modu açık oluyo ve değişemiyom bana bir çözüm önerisi format atamdan düzelmiyo ondan wild sikinsiz kaldımSad
c:/system/system.ini adlı dosyayı sil Wink
ya da wildskin kullanmayacaksın,,,,
cmert Wrote:c:/system/system.ini adlı dosyayı sil Wink

çok saol onu silmenin bir zararı olmuyo değilmi yani başka sorunlar çıkmasınSmile
Başka zararı olsa onları da belirtirdim.
aynı sorunu ben de yaşıyordum...kesin çözüm wildskinz kullanmamak...
Konu başlığı güzelmişBig GrinThumbup
"Wild" hariç gerisi gayet iyi anlaşılıyorBig GrinToungue
cevaplarda güzel yakışmışşşşşşBig GrinToungueYahooDrinks
Haklısın Nashiila abi Big Grin
önce düzeltsem mi acaba dedim sonra vazgeçtim Yahoo
Başlıkla cevapları okuyunca çok güldüm,Big Grin hele "cmert" kardeşin 5. mesajla, "regulus_black"ın 6. mesajının "kesin" kelimesine kadar olan kısmı güzel uyuşmuşToungue farkında omadan.Big GrinSwoonDrinks
Wild kim abi Big Grin
Wild'i sünnet etmemiz lazım Big Grin
nashiila Wrote:Başlıkla cevapları okuyunca çok güldüm,Big Grin hele "cmert" kardeşin 5. mesajla, "regulus_black"ın 6. mesajının "kesin" kelimesine kadar olan kısmı güzel uyuşmuşToungue farkında omadan.Big GrinSwoonDrinks

Hiç bu açıdan bakmamıştım, güzelmiş gerçekten Big Grin
Big GrinDrinksYahoo
o da iyiymiş... Smile
walla ayıp olmuş ya farkında deildim gerçekten rahatsız olan herkesten özür dilerim.
Niye ayıp olsun olur böyle şeyler, keşke başlığı değiştirmeseydin,
zaten bizim alıntı yaptıklarımız da eski haliyle aynı kaldı.Big GrinSmileDrinks
doğru ya bunlar hayatın enteresan, güzel ve komik yanlışlıkları,başlığı yazarken çilekeş konseri öncesidi kafa iyiydiSmile geri eski haline çevirdim vahşi hali yaniBig Grin
wild skinz ... kullanmamak en iyi tercih !
başlığı eski haline çevirdiğin iyi oldu.... geyik oldu işte...bi zararı yok... Smile
wild skin bir çok oyun ve uygulamanında çalışmasını engelliyor bu yüzden ben wild skinden uzun zaman önce vazgeçtim.belki yeni sürümlerinde sorunlar giderilmiş olabilir ama ben yinede saçma sapan sorunlar çıkaracağını düşünüyorum... herkeze tavsiyem wild sikinden vazgeçin...
walla bu wildskinde ne var bu kadar anlamadım gitti tele yeni fw attığım ilk günden beri kullanıyorum tek sorun bile yok walla ama sizin sorunlar neden cıkıyo anlamadım...
BENDE ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM
ZEVKLER TARTIŞILMAZ AMA BENCE WİLDSKİN OLMADAN TEMA HOŞ OLMAZ
cmert Wrote:c:/system/system.ini adlı dosyayı sil Wink

cmert harikasın...yalnız bi sorum olcak..bende de yazı modu yok oluyo. bazende wildskinz kendi kendine yok oluyo ve wildskinz on durumundayken renk paleti rengi ne ise o gözüküyo altta..telefona restart cekiyorum..bu sefer acılırken sistem hatası diyo..format atmaktan başka yol kalmıyo.bunu nasıl çözebilirim acaba?
Quote:cmert Yazılan:
kapsamlı bir dosya yöneticisinden
c/system/sharedata'nın içinden 101f76a6.ini adlı dosyayı ve
c/system/system.ini adlı klasörü silip telefonu kapatıp açın wildskin ayarlarınızı tekrar yapın sorunsuz bir biçimde kullanmaya devam edin.
her sorun yaşadığınızda bu şekilde düzeltebilirsiniz
Eyvallah coşku sağolasın...Bunu görmemiştim..Yeniyim kusura bakma Shy
önemli değil Smile
eskilerden kim kaldı Toungue
Reference URL's