benin telde wild skin açık olunca bir süre sonra msjlar dahil hiçbir yerde harf yazamıyom sadece rakam modu açık oluyo ve değişemiyom bana bir çözüm önerisi format atamdan düzelmiyo ondan wild sikinsiz kaldım

c:/system/system.ini adlı dosyayı sil

ya da wildskin kullanmayacaksın,,,,
cmert Wrote:c:/system/system.ini adlı dosyayı sil 
çok saol onu silmenin bir zararı olmuyo değilmi yani başka sorunlar çıkmasın

Başka zararı olsa onları da belirtirdim.
aynı sorunu ben de yaşıyordum...kesin çözüm wildskinz kullanmamak...
Haklısın Nashiila abi

önce düzeltsem mi acaba dedim sonra vazgeçtim

Wild kim abi

Wild'i sünnet etmemiz lazım

o da iyiymiş...

walla ayıp olmuş ya farkında deildim gerçekten rahatsız olan herkesten özür dilerim.
Niye ayıp olsun olur böyle şeyler, keşke başlığı değiştirmeseydin,
zaten bizim alıntı yaptıklarımız da eski haliyle aynı kaldı.

doğru ya bunlar hayatın enteresan, güzel ve komik yanlışlıkları,başlığı yazarken çilekeş konseri öncesidi kafa iyiydi

geri eski haline çevirdim vahşi hali yani

wild skinz ... kullanmamak en iyi tercih !
başlığı eski haline çevirdiğin iyi oldu.... geyik oldu işte...bi zararı yok...

wild skin bir çok oyun ve uygulamanında çalışmasını engelliyor bu yüzden ben wild skinden uzun zaman önce vazgeçtim.belki yeni sürümlerinde sorunlar giderilmiş olabilir ama ben yinede saçma sapan sorunlar çıkaracağını düşünüyorum... herkeze tavsiyem wild sikinden vazgeçin...
walla bu wildskinde ne var bu kadar anlamadım gitti tele yeni fw attığım ilk günden beri kullanıyorum tek sorun bile yok walla ama sizin sorunlar neden cıkıyo anlamadım...
BENDE ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM
ZEVKLER TARTIŞILMAZ AMA BENCE WİLDSKİN OLMADAN TEMA HOŞ OLMAZ
cmert Wrote:c:/system/system.ini adlı dosyayı sil 
cmert harikasın...yalnız bi sorum olcak..bende de yazı modu yok oluyo. bazende wildskinz kendi kendine yok oluyo ve wildskinz on durumundayken renk paleti rengi ne ise o gözüküyo altta..telefona restart cekiyorum..bu sefer acılırken sistem hatası diyo..format atmaktan başka yol kalmıyo.bunu nasıl çözebilirim acaba?
Quote:cmert Yazılan:
kapsamlı bir dosya yöneticisinden
c/system/sharedata'nın içinden 101f76a6.ini adlı dosyayı ve
c/system/system.ini adlı klasörü silip telefonu kapatıp açın wildskin ayarlarınızı tekrar yapın sorunsuz bir biçimde kullanmaya devam edin.
her sorun yaşadığınızda bu şekilde düzeltebilirsiniz
Eyvallah coşku sağolasın...Bunu görmemiştim..Yeniyim kusura bakma

önemli değil

eskilerden kim kaldı