Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ''5'' tuşum koptuu yardim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar 5 tusum koptu elimde su an.forumda arastirdim bulamadim bol e bisi ne yapmaliyim ne ile yapistirmaliyim ben japon die dusunuyorum.tus takimi bulmak cok zor.yardimlarinizi bekliyorum
eklediğim resimlerdeki gibi kopan tuş mekanizmasını çıkar ve kopan tuşun kenarlarından ince bir tabaka ile silikon ana yüzeye yapıştır.
dikkat etmen gereken nokta yapıştırıcıyı fazla kaçırma ve asla metal yüzeye temas ettirme.sadece kopan silikon yüzeyleri yapıştır Wink

[Image: pic0001vk6.jpg]

[Image: pic0005vc8.jpg]
cok saol cmert denicem
herseyini kullaniyoz be abi hakkini nasil ödicez.. cok saol ilgilendigin icin
Bende kopmadı ama:
Eğer koparsa havye veya ısıtılmış bir metal tel falan değdirerek onların tekrar birleşmesini sağlasak olmazmı?
Denemediğim için birşey diyemem, en iyi yol bu Wink
hatta japon yerine sıvı silikon kullanmak en iyisi ...
cmert kardeş benimde "no" tuşu kopmuştu japonla yapıştırıyım dedim salak gibi metallerine de japon değdirdim heralde bu arada 3 TUŞ kitlendi yani hiç basmaz duruma geldi napabilirim...

[Image: grnt002td8.jpg]
Yeni tuş takımı araybilirsin ...
japon kullanırken dikkat edilmezse sonuçları ortada ...
cmert Wrote:Yeni tuş takımı araybilirsin ...
japon kullanırken dikkat edilmezse sonuçları ortada ...
evet doğru işte hediyen.Big GrinYahoo internetten denk geldi seni arıyormuş.Yahoo
[Image: danszhs9.gif]
saol cmert bulcaz artık ya ne hediyesi anlayamadım hocam Big Grin
KorkmazTR Wrote:saol cmert bulcaz artık ya ne hediyesi anlayamadım hocam Big Grin
hediye cmert'eydi hacı abeyBig Grin
nashiila Wrote:
KorkmazTR Wrote:saol cmert bulcaz artık ya ne hediyesi anlayamadım hocam Big Grin
hediye cmert'eydi hacı abeyBig Grin

daha hacı olamadık gurban :Dsaol allah nasip eder inşallah..Big Grin
ee inşaallah "istikbalde" hacı abey Big Grin
[Image: 4941381in4.gif]
Reference URL's