Telefona fw atarken daha ilk bölüm bitmeden elektrikler kesildi ve telefon açılmıyor.
Benim yapabileceğim birşey var mı ? varsa ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar.
heralde denememişsindir ama denemediysen yeniden fw yüklemeyi dene
yeniden fw atmak olayı cözmeyebilir!Ama asıl cözüm COM kablosunda,sorun bu kablo ile giderile biliyor.Tabikide bu işin üstadlarıda başta *cmert olmak üzere diğer ajanlar*
firmwareyi yeniden yükle.
Yükleme başlarda, yani E-Gold / Core parametresi yüklenirken yarıda kalmış, haliyele de cihaz hiçbir çalışma belirtisi göstermez.
çözümü de x55 Com kablo ile yeniden forumda anlatıldığı şekilde, E-Gold / Core yüklemeniz gerekir, daha sonra da usb kablo ile baştan yükleme yapmanız gerekir

Teşekkürler herkese artık iş ankara'da kablo bulmaya veya yapmaya kaldı.
Ankara'da kablo bulabileceğim bir yer bilen varsa, yardımcı olursa memnun olurum.
Herkese saygılar.
Ankara da değilim ama dilerseniz cihazınızı bana gönderebilirsiniz, elimde x55 kablo var ve halledip geri yollarım Sx1inizi
yalnızca kargo ücretini kaşılamanız yeterli olacaktır, ayrıntılar için ÖM atabilirsiniz
SX1siz kalmak zordur, bilirim

işte hizmet bu! Daha nolsun

" kontak sprey " siz bir mesaj görmek ne güzle

maksat abimiz SX1siz kalmasın, fellik fellik kablo aramasın

cmert Wrote:Ankara da değilim ama dilerseniz cihazınızı bana gönderebilirsiniz, elimde x55 kablo var ve halledip geri yollarım Sx1inizi 
yalnızca kargo ücretini kaşılamanız yeterli olacaktır, ayrıntılar için ÖM atabilirsiniz 
SX1siz kalmak zordur, bilirim 
Teşekkürler ! cihazı tamire verdim halledemezlerse yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Bir şey daha soracağım bende eski cihazımın (Siemens S25) com girişli data kablosu var (com tarafında bir devrede mevcut), diğer ucunu değiştirsem x55 kablo olur mu ?
Saygılar...
O konuda @ercin arkadaşımız bilgi verirse iyi olur, bir bilgim yok ..
telefona giden kısımda rs232 iletişimini sağlayan bi devre olması gerek! resim bulursam koyarım.
appo Wrote:telefona giden kısımda rs232 iletişimini sağlayan bi devre olması gerek! resim bulursam koyarım.
Evet rs232 ucunda bi devre var.
Sorun halledilmiştir. İlgilenen herkese teşekkürler.
Saygılar...
Ne olacak 10dk lık iş