fugitif95 Wrote:o temalar sadece 176x208 ekrana sahip cihazlar için,sizinki n80di yanılmıyorsam...
di, ama şimdi pc93 kullanıyorum

YA ABİ TEMALAR ÇOK GÜZEL HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER
Bide Temaları indirip kaçanlar teşekkür etse ne güxzel olcak demi
hocam harikasın. Sen hiç canını sıkma kıymetini bilenler bilecektir senin. Ellerine sağlık tekrardan.
evet beyler çok hoşuma giden bir tema...6120,n71,n73 için...
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
pizero neler yapmış böyle ya, analar ne evlatlar doğuruyo

ixan sende sağol, akşam akşam gözümüz gönlümüz açıldı

temalar güzel aldım bazılarını bende de çok tema var ama ekleyemiyorum 6120 de ekran görüntüsü alamıyorum
teşekkürler ixan
ben teşekkür ederim beyler...güle güle kullanın,keşke zaman olsa da ben de yapsam böyle temalar ama biliyorsunuz biz fakültedeyiz,bu pizero nerede belirsiz...
bir de bu temaları ben de kullanamıyorum,malum en yetmiş,ama versiyonumuz bu temalar için yetmemiş
en kısa zamanda n95 16GB'a geçiyorum

seni 5110dan başkası kesmez...bak 51:niğde,10:balıkesir
tam senlik...

alternetifler bolca mevcut, sağolsun nokya takoz sınıfını geniş tutmuş

keşke şimens de yapaydı takoz da şimdi ayakta olaydı

saol dayıoğlu ihsan tema benim n73 harika oldu
n70 Music Edition'un 2 teması...
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
pizero nun gold teması çok güzel ben kullanıyorum

üff yaa bu 3rd edition temalar güzel ama ihsanın dediği gibi model n yetmiş ama versiyonu yetmemiş

)
benim asıl sıkıntım,n70e yüklediğim siyah temalar..güzeler hoşlar da mp3e girince foyaları meydana çıkıyor,çünkü mp3teki yazılar beyaza çevrilmediğinden onlar da grünmüyor haliyle.yok musur bunun çaresi? (mp3 çalarken görünen yazılar)
regulus_black Wrote:üff yaa bu 3rd edition temalar güzel ama ihsanın dediği gibi model n yetmiş ama versiyonu yetmemiş
)
benim asıl sıkıntım,n70e yüklediğim siyah temalar..güzeler hoşlar da mp3e girince foyaları meydana çıkıyor,çünkü mp3teki yazılar beyaza çevrilmediğinden onlar da grünmüyor haliyle.yok musur bunun çaresi? (mp3 çalarken görünen yazılar)
powermp3te öyle bi sorun yok..yazı renkleri mavi her zamanki gibi..ama orjinal oynatıcıyı kullanıyorsan çaren yok...