Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Symbian OS7/8/8.1 Temaları(Nokia N70,N72,6630,N90 vs.)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
alıcam bi 3rd edition olacağı o!! 6120 iyi gibi duruyo Smile)

ya da bırakıcam bu symbian işlerini alıcam bi w810i,bakıcam rahatıma..onların flash temaları da güzel..gerçi yüklemesi biraz gıcık Smile)

yok yok,şaka,symbiandan şaşmam hacı..
fugitif95 Wrote:çok hoşuma gitmiş bi tema...

BLACK MAC_OSX

[Image: screenshot01wp8.jpg][Image: screenshothv9.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

ihsancım şu temayı bi daha upşoad ediversen...süresi bitmiş..beğendim yaw..
şu tema adama bi 6120 aldırır yani Shy
biri 6120 mi dediWhistling
senin tuzun kuru tabi ... Whistling

gizli.ajan_sx1 Wrote:biri 6120 mi dediWhistling
cmert Wrote:senin tuzun kuru tabi ... Whistling

gizli.ajan_sx1 Wrote:biri 6120 mi dediWhistling

yanımda 6120 ona takılı bir kulaklık ve dinlediğim bir müzik ve ekranda teknomag...Whistling
[Image: 681967bi5nd8.gif]
regulus_black Wrote:
fugitif95 Wrote:çok hoşuma gitmiş bi tema...

BLACK MAC_OSX

[Image: screenshot01wp8.jpg][Image: screenshothv9.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

ihsancım şu temayı bi daha upşoad ediversen...süresi bitmiş..beğendim yaw..

bi bakalum var muBig Grin

dosyanın içinde bu temanın iki versiyonu da var...

[Image: 4ygmk3q.jpg]

senin bi macStyle vardı ya ihsan...o tema da güzel de baya bi defosu var..yani sende de aynı sorun var mı bilmiyorum ama orjinal mp3 playera girdiğimde ses artırma-azaltma olayını göstermiyo,hep ayn,full açık gösteriyor.bi de benim orjinal temalardan ışıklı tema var ya n70in..onda yine ses olayında (şimdi çalınan modunda) bir bakla eksi gösteriyor.yani full açtığımda bir tanesi boş görünüyır.kısarken de aslında tamamen kısılmış görünürken bir baklalık ses daha oluyor,fazladan bir tane daha kısmam gerekiyor,eneresan... (bakla kelimesi de ilginç)

bu arada tema için saol..

alıcam bi 3rd edition bakalım..olmadı n95e sarayım ben Smile
evet bazı temaların değil çoğu temaların o tür yamukları var gözümden kaçmış değil:Dbakla kelimesi de çok hoş,macstyle ı bırakmak zorunda kaldım music editiona geçince,full siyah takılıyorum artıkın:cool:zamanım olunca ekleyecem elimde 2 tane gerçekten kalite inrealdsgn temaları varThumbup
bu benim kullandığım,ikonları filan baya kalite ama müzik çalarda ismi göremezsin full siyah...
[Image: 1191847209_screenshot0056.jpg]

indir vista ultimate by inreal dsgn

bu da diğeri...ikonlar aynı,normal vista aurora...

[Image: 1190300192_12013_vistatheme.jpg]

evet bu temaların her ikisi de mevcut ben de..özellkle ultimate teması baya şık duruyor telefonda,bi ara severek kullanmıştım ama dediğin gibi mp3 playerda yazılar görünmüyor Smile

emeğin için sağol..
cmert Wrote:şu tema adama bi 6120 aldırır yani Shy

bu arada ilk gördüğümde yazamadım da burada bi taşlama mı var bana mı öööle geldi acaba coşku bey?
beni bir tek sen anladın, sende yanlış anladın Cray

regulus_black Wrote:bu arada ilk gördüğümde yazamadım da burada bi taşlama mı var bana mı öööle geldi acaba coşku bey?
yapma yaw?sanki bööle,"ulen bu da tema mı?" gibisinden bi taşlama gibi geldi de o yüzden dedim..e madem yanlış anladım,bi tek benim anlamamı hatrına doğrusunu de bre coşku efendi Clapping

cmert Wrote:beni bir tek sen anladın, sende yanlış anladın Cray

regulus_black Wrote:bu arada ilk gördüğümde yazamadım da burada bi taşlama mı var bana mı öööle geldi acaba coşku bey?
bir 6120 alırsam yükleyeceğim ilk temadır veya böyle bir temayı yüklemek isteyeceğim ilk cihaz 6120 dir.işin özü budur Whistling

regulus_black Wrote:yapma yaw?sanki bööle,"ulen bu da tema mı?" gibisinden bi taşlama gibi geldi de o yüzden dedim..e madem yanlış anladım,bi tek benim anlamamı hatrına doğrusunu de bre coşku efendi Clapping
f95 temasında rar şifre istiyo bilen varmı acil
KartaL_38_57 Wrote:f95 temasında rar şifre istiyo bilen varmı acil

http://www.teknomag.com ya da fugitif95'tir...
uzun aradan sonra devam ediyoruz...n95,n71,n73,6120c içindir.

[Image: neon.jpg]

[Image: wood.jpg]

[Image: newstyle.jpg]

[Image: gucci.jpg]

[Image: 2008.jpg]

[Image: vistav2mi5.jpg]

[Image: WhiteCurve2.jpg] [Image: WhiteCurve1.jpg]

[Image: 1202306989.jpg]

[Image: S60White_by_babi.jpg] [Image: S60White_by_babimenu.jpg]

[Image: DarkShimmer_by_babi.jpg] [Image: DarkShimmer_by_babimenu.jpg]

[Image: EverythingBurns_by_babi.jpg] [Image: EverythingBurns_by_babimenu.jpg]

[Image: S60Black_by_babi.jpg] [Image: S60Black_by_babimenu.jpg]

teşekkürler ixsan güzel temalar içlerinde görmedim temalar var saol
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's