Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Symbian OS7/8/8.1 Temaları(Nokia N70,N72,6630,N90 vs.)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
eywallah ama msjdan istek anlaşılıyor olsa gerek Smile 4.sayfadaki 3rd edition temalarına benzer alengirli temalar..bu arada upload ettiğin iPhone teması için çok sağol...tek geçiyorum..şu ana kadar kullandığım temaların içinde en beğendiğim,en severek kullandığım
regulus_black Wrote:eywallah ama msjdan istek anlaşılıyor olsa gerek Smile 4.sayfadaki 3rd edition temalarına benzer alengirli temalar..bu arada upload ettiğin iPhone teması için çok sağol...tek geçiyorum..şu ana kadar kullandığım temaların içinde en beğendiğim,en severek kullandığım

şimdi allengirli derken?isim alayım...çünkü büsürü tema ekledim bugunWink
efenime söyleyim mesela Breathless,Day without Rain,Dreaming,Smoke...tabi bende n70 var...2nd edition olacak...bu tip...ya da ne biliiim o tip deniz,kır çimen manzaraları..Xp temaları gibi ama klasik olmasın...çok şey mi istedim?
evet biraz fazla oldu:Dama olsun sorun yok....

şimdi..n güzel vista temaları ilk ve sonraki sayfalarda ekli..dieceksin otekiler nerde...hepsini denedim ve çözünürlüğü en iyi olan,mesaj okurken görünmeme sorunu yapmayanları ekledim..

deniz kır çimen olayına yarın el atayım şimdi bulurum yarın eklerimWink
tamamdır ihsan kardeşim,sağol..
bulduklarımı ekleyeyim...

[Image: theme_11776.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

[Image: download-aqua-11569]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

[Image: theme_13209.jpg]

[Image: download-nature-08-13146]

[Image: theme_11279.jpg]

[Image: theme_11104.jpg]

[Image: theme_8882.jpg]

eklediğim görüntüler niye görünmüyorkineblink

daha yeni hepsi buradaydı...

regulus bu temalar deniz temalarıydı...ama resimler görünmüyor niyeyse...vereceğim linkte bu temalar var oradan da alabilirsin;)seni deniz temalarının olduğu yere götürecek...

ooo sağol yaa...uğraştın,eline sağlık...aldım hepsini...haydi hayırlı geceler...

not: dediğim gibi iPhone temasını tek geçiyorum
regulus_black Wrote:ooo sağol yaa...uğraştın,eline sağlık...aldım hepsini...haydi hayırlı geceler...

not: dediğim gibi iPhone temasını tek geçiyorum

iphone gercekten cok kalite bi temadir...güle güle kullan hepsini..Wink
gerçekten de renk geçişleri,kontast,ikonlar vs.. herşeyiyle kalite kokuyor..özellikle bir temada ikonlar çok önemli,onlar güzel olmadı mı resim feriştah olsa olmuyor..ama n70in ikonları da gayet şık ve elit...
regulus_black Wrote:gerçekten de renk geçişleri,kontast,ikonlar vs.. herşeyiyle kalite kokuyor..özellikle bir temada ikonlar çok önemli,onlar güzel olmadı mı resim feriştah olsa olmuyor..ama n70in ikonları da gayet şık ve elit...

iphone ve mac ikonları içeren temalar kesinlikle profesyonel duruyorThumbup
dayı don temalarda image yok sana zahmet bi bvakarmısın Smile
justme Wrote:dayı don temalarda image yok sana zahmet bi bvakarmısın Smile

don temalarda resim var ama gorünmüyor ne hikmetse...:swoon:verdiğim linkten inceleyebilirisinWink
kullandığım ve özenle seçtiğim temaları buraya ekliyorum.Daha önce de eklemiştim ama teker teker indirmek biraz zor ve eklemediklerim de var..aşağıdaki resimde bulunan bütün temalar paketin içinde(28 tane)..temalar n70,n72,n90 içindir.linkteki "skins" klasörünün içindeki bütün dosyaları e:system/skins'in içine yapıştırın

[Image: adliec8.jpg]

bunların hiç biri n73 de calışmıyor arkadaşlar tek tek denedim Shy
remus Wrote:bunların hiç biri n73 de calışmıyor arkadaşlar tek tek denedim Shy

arkadaşım mesajın başında yazıyor n70,n72,n90 içindir diye...tek tek deneyip kendini yormana gerek yoktu

bunlar dediğin hangisi hem?forumda 6 sayfada bir sürü tema var...üstelik n73 için temalar da ekli geçen sayfalarda...Wink
ihsan gidip n serisi bi nokia aldıracan bana temalar süper. herkesin emeğine sağlık
KinG_ThieF_ Wrote:ihsan gidip n serisi bi nokia aldıracan bana temalar süper. herkesin emeğine sağlık

teşekkür ederim,gelişme aşamasındayız:rolleyes:bi gün neden olmasın ki n serisi?Thumbup

(bu arada seni görmek güzel buralarda,hiç uğramıyosun)Popcorn
çok hoşuma gitmiş bi tema...

BLACK MAC_OSX

[Image: screenshot01wp8.jpg][Image: screenshothv9.jpg]

güzel temada hızlı menü hoş durmuyor Sad iconlar felan hoşuma gitmedi deil Smile
abi ihsancım kardeşim dostum arkadaşım şu frost teması varya göz olan onda yazılar görünmüyor rehberde bide mesajlarda ne yapcaz ?
yapacak bişi yok safa yaSado temalar ownskin.com diye dandik bi sitede yapılmış,biraz kayık bi tema...
ihsancım temalarda bi durgunluk seziyorum?nedir olay he? ehehehe
her ne kadar ankette 3 kişi temalarımızı beğenmese de devam ediyoruz...beğenmeyen arkadaşları neden beğenmediklerini söylemeye davet ediyorum...

[Image: whitevistapreview1ts2.jpg]

fugitif95 Wrote:[Image: tree1dm2.jpg]

abi aşık oldum temaya ya n73 ümede manyak yakıştı saolun varolun...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's