Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Symbian OS7/8/8.1 Temaları(Nokia N70,N72,6630,N90 vs.)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
temalar n73,n71,n91 içindir...

[Image: cryszer.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
[Image: lightblue.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
[Image: bzv2.jpg]

[Image: Surface.jpg]

[Image: Aurora.jpg]

[Image: marti.jpg]

[Image: darkstar.jpg]

[Image: afrikabigzb0.jpg]

[Image: iPhone_theme_by_lillium.jpg]

pızero temaları güzelmiş umarım n80 e olur,
daha önce beğenip indirdiklerim olmadıdaSorry
sarı balıklar

[Image: YelowFishes.jpg]

yaw ihsan abi şunları editlede sx1 e uydur yaw bakıp kalıyom öle hepsi çok güzeller hadi yap bi güzellik
istediğin resimleri gönder sx1 temalar bölümünde,istediğinin temasını yapayım...
BU TEMALARIN HEPSİ ÖZELLİKLEDE BU SON SAYFADAKİLERİ İSTİYOM Big Grin GALİBA BİRAZ FAZLA ŞEY İSTİOM Sorry
bakalım imkan dahilinde miBig Grin...yapınca eklerim ben sx1 temalar başlığınaWink
ya ihsancım bu 3rd edition temaları harika...bunların n70e olanı yok mu?ikon önemli diil şekil olsun yeter...1 beden küçük olacak..azcık bol geldi bunlar..ama büyük al seneye de giyer n70 diosan o başka tabi Smile
hmmm..pizero'nun sitesine girdim de direkt n70 için tema yapamıyorum çünkü yaptığım temaları test edebileceğim bir telefonum yok demiş...bi de link vermiş...
pizero'nun verdiği linkte epey güzel tema var..hemen linki veriyorum..buyruuun:

http://symbian.mobilethemes.com/
valla ben hiç kafama takmıyorum inan...benim bi ivista,iphone,macstyle temam,whitevista temam n73ün ve diğerleirinin temalarına beş basar...inan o modeller için de bizimkiler kadar kolay tema bulunamıyor,hele n80 için tema oyun kıtlığı var..

sende takma,iphone den bıkjtın mı yoksa:Dmacstyle a geciverToungue
ya iphone iyi de karanlık geldi biraz...white wista da çok aydınlık..bi yerden colours diye bi tema bulmuştum onu kullanıyorum... a bulduğum yer de http://www.zedge.com isterseniz güzel temalar var yani...

şu senin ivista ve macstyle hangileri?
dediğin temaya baktım ama inan iphone in yarısı bilem olamazToungue

şaka şaka herkesin zevkine saygı duymak gerekirWink

ivista ikinci sayfada,macreal de var bizim temalar bolumunde ama nerde bilmiyorum
http://i75.photobucket.com/albums/i301/M...cstyle.jpg

yukarıdaki linkten bakıver...bence mutlaka kur bi dene;)profesyonel bi tema...
macstyle bu...

[Image: screenshotjr4.jpg]

müthiş bi çözünürlüğü var temanın,hele saati cok hoşWink
bu tema da rusyadan ithal...

[Image: screenshotrq8.jpg]

[Image: presentationwd4.jpg]

temalar çok güzel eline sağlık bunları sx1 e ayarlayabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler
ben teşekkür ederim...evet bazılarını sx1 için ayarlayabiliyorum ama bu baya zor oluyor ve her tema buna musait değilWink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's