Telefonum dün gece yatarken çok güzel çalışıyordu.Sabah kalktığımda kapanmıştı.Şimdi ise yedek pilimi taktım(şarjı da bitmiş) ve açmaya kalktığımda açılış ekranı geliyor pin kodu soracağı yerde bırt edip kapanıyor.Biliyorum aynı konu forumda var ama benim sormak istediğim başka bişey.Telefon defterimin yeni halinin kopyası yok ve şu ankinde çok önemli numaralar var bir şekilde telefon defterimi kurtarmam mümkün mü?Lütfen bi yardım arkadaşlar.
sametd Wrote:benim sormak istediğim başka bişey.Telefon defterimin yeni halinin kopyası yok ve şu ankinde çok önemli numaralar var bir şekilde telefon defterimi kurtarmam mümkün mü?Lütfen bi yardım arkadaşlar.
Eğer Hafıza Kartına yedekleme yapmadıysan, Telefon açılmazsa mümkün değil.
Şarja tak belki pil biraz dolunca açılır.
nashiila Wrote:sametd Wrote:benim sormak istediğim başka bişey.Telefon defterimin yeni halinin kopyası yok ve şu ankinde çok önemli numaralar var bir şekilde telefon defterimi kurtarmam mümkün mü?Lütfen bi yardım arkadaşlar.
Eğer Hafıza Kartına yedekleme yapmadıysan, Telefon açılmazsa mümkün değil.
Şarja tak belki pil biraz dolunca açılır.
Sağol ali bey (adın ali galiba) ama yedek pilimin şarjı tamamen doluydu yine bırt sesi.Ya sx1 2.5 yıldır bunu bana bir çok kez yaptı,ama şimdi çok önemli numaralar gidecek ona yanıyorum offf offf birazdaha bekliyim bakalım bişey olur mu
dostum açılışta bi resim çıkıomu karşına?
hani şu ilk beliren resim işte, eğer ona kadar açılıosa kurtarman mümkün.
hangi fw yüklü? cmert mi yoksa orjinal fw mi?
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1513
burayı incele anlamadıın yer olursa yardımcı olmaya çalışırm..
appo Wrote:dostum açılışta bi resim çıkıomu karşına?
hani şu ilk beliren resim işte, eğer ona kadar açılıosa kurtarman mümkün.
hangi fw yüklü? cmert mi yoksa orjinal fw mi?
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1513
burayı incele anlamadıın yer olursa yardımcı olmaya çalışırm..
Galiba olucak ama beceremedim maruz görün.Hafıza kartımda systems içinde programs diye bir klasör yok ben kendim oluşturdum ve içine starter.exe yi attım, sonra diğer dosyayıda direk e: nin girişine attım ve sonuç olarak telefonu açtığımda uygulama kapatıldı main diye bir hata verdi nerede yanlış yaptım acaba
şöle olucak system içine programs klasörü oluşturup, içine starter.exe yi atıcaksın,
SetPhoneBookonE.exe ise direk kartın içinde olucak ,herhangi bi klasöre koyma.
açılan ekranda bikaç kez tuşlara bas ve o ekran geçsin.sonrasında programs içindeki starter.exe yi sil ve telefona kartı takıp tekrar aç. işlem tamam olucak .
sanırım

Telefon açılmazsa zor.
Bahsi geçen konu telefon normal çalışır durumda yapılması gereken ayar.
Bilakis bu işlem zaten cihazın açılmadığı durumlar için geliştirilmiş, yani bir cardreader işinizi görecektir

walla konunun erbabı olan, cmert i bekle demekten başka aklıma bişi gelmio

cmert Wrote:Bilakis bu işlem zaten cihazın açılmadığı durumlar için geliştirilmiş, yani bir cardreader işinizi görecektir 
cmert kardeş konuyu anlattığın yazıdan, Telefon normal iken bu işlem yapılırsa rehber e'de olur ve herhangi bir sebeple daha sonra açılmazsa diye anlamıştım.

nashiila Wrote:cmert Wrote:Bilakis bu işlem zaten cihazın açılmadığı durumlar için geliştirilmiş, yani bir cardreader işinizi görecektir 
cmert kardeş konuyu anlattığın yazıdan, Telefon normal iken bu işlem yapılırsa rehber e'de olur ve herhangi bir sebeple daha sonra açılmazsa diye anlamıştım.
Ama başlıkta kullanımı (kurtarımı) yazıyo.Yani bozulmamış durumdaki bir rehberi nasıl kurtarıcaz.Bu arada hala çözemedim sorunu rehberi kurtarmadan format atmaya gönlüm el vermiyor
hangi fw yi kullandığını tam olarak yazar mısın ...
nashiila Wrote:cmert kardeş konuyu anlattığın yazıdan, Telefon normal iken bu işlem yapılırsa rehber e'de olur ve herhangi bir sebeple daha sonra açılmazsa diye anlamıştım.
Aslında o görevide varda, asıl amaç cihazın açılmadığı durumlarda rehberi kurtarmak

Tmm. sağol
![[Image: animated20frog34zxyk9lw0.gif]](http://img457.imageshack.us/img457/8785/animated20frog34zxyk9lw0.gif)
olmaması için bir neden yok o halde.
işlem basamaklarını doğru yaptığından emin misin ??
aynısı banada olmuştu yeni firmware yükleyerek çözmüştüm ama sende çözülürmü bilmem :S
mesajları okumuyorsunuz galiba ...
rehberi kurma çabasındayız, yoksa formatla da çözülebilir ...
Cmert aynen yapıyorum ilk olarak mmc yani e: ye dosyayı atıyorum starter.exe yide systems/programs (yoktu ben açtım) içine atıyorum.telefonu açıyorum 10sn kadar bekliyo sonra uyg. kapatıldı main diyo sonra tuşlara basıyorum yazı gidiyo geliyo arada sadece 1 kere sistem hatası diyor sonra birkaç defa daha uyg. kapatıldı main diyor sonra bırrt edip kapanıyor.cardreader ım dan baktığımdada contacs.cdb mmc me gelmemiş.
Not:Bu arada systems içinde data klasörüde yok.Ben açıp denedim ama yine olmadı

SetPhoneBookonE.exe dosyası mmc de mi peki ?
SetPhoneBookonE.exe yi mmc nin içine yani hani systems,images falan onların bulunduğu yere attım
evet ... gereken tüm işlemleri yapmışsın, bundan sonrasını maalesef format paklar
şahsen hergün yedek alıyorum, sizde alın ve bu tür aksi durumlarda işinizi şansa bırakmayın. ( sosyal mesajımızı da verdik

)
Çok hızlı yardımlarınız için cmert ve appo çok teşekkür ederim.Ne yapalım artık basacaz formatı

geçecez up4 + a

Her işte bir hayır var derler