Merhaba arkadaşlar kardeşimin 6630 u var ve telefonda dil olarak Sadece ingilizce ve japonca var bu telefon türkçeydi. sanırım bi sözlük programından sonra oldu 7370 kodu ile düzelmedi 4 tuş olayı ile de olmuyor. Hatta oluyormu 4 tuş olayı oluyormu onuda anlayamadım. Ne yapmamış lazım sistemmi atacaz bi akıl sağolun.
daha önce yazılım sorunundan yarı türkçr yarı ingilizce olan 6630 görmüştüm ama türkçesi yok olan duymamıştım.. hard format atamamıştır muhtemelen hard formattı tekrar dene olmassa tek çare yazılımını yenilemek ..
evet yazilimi yenile...ya da bundan da önce,eger o uygulama hafiza kartinda yukluyse hafiza kartini cikar,hard format at...sonradan dilinin degişmesi imkansiz...hafiza kartindan boot yapiyordur buyuk ihtimalle.
başlığını da düzeltiver

1. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler, hafıza kartını cıkartıyorum zaten ayrıca hard format denemelerimdede format attığına dair bir ibare cıkmıyor atıyormu atmıyormu anlayamıyorum
*+3+Yeşil+Açma tuşu
3+Yeşil+Açma tuşu
Bu iki kombinasyonu denedim yıldızlı olanda tel açılınca Yer soruyor turkiye İstanbul cinsinden ama yinede bir değişiklik olmadı. Türkçe telefon oldu japonca.
Benim istediğim bu telefona sistem atabilirmiyiz bence açımızdan yoksa profesyonel bir yardıma ihtiyaç varmı ? Profesyonel derken yani extra elimizden olmayan bir cihazdan dolayı falanmı kendimiz yapamayız yoksa Tehlikeli diyemi ? Yol yordam gösterirseniz sevinirim
2. Başlığı bi yönetici arkadaş düzeltmiş sağolsun. özür
Garantin varsa yetkili servisten ücretsiz versiyon güncellemesi yaptırabilirsin veya herhangi bir servisten yazılım yükletebilirsin.
kendin yapabilmen için bir box a ihtiyacın var

hadi ya aslında ben kendim sx1 kullanıyorum ve sx1de gayet basit yazılım atmak senin kullandığın up4 gibi ama nereden cıktı şimdi bunun durduk yere türkçesinin gitmesi onu anlamadım ya neyse çok sağolun. Kendim donanımsız atamıyorsam yapacak bişey yok bea