Sx1 im arızalandı açılmıor.

İzmirde tamir ettirebileceğim sağlam bi yer arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kardeş ilk önce başlığı değiştir uygun bşy yaz ondan sonra istediğin cevabı bulursun...
merhaba
teli yanına alcan oradaki bütün tamircileri gezcen sorcan sx 1 tamir ettinizmi diye.ancak izmirli arkadaşların bildiği bi yer varsa seni tönlendirirler.beklicen biraz.bursada olsan yardımcı olayım. saygılar
@uguruk telefonun naıl bu hale geldi?
format atmayı denedinmi? * # no tuşuşlarına basılı tutarak
yeniden fw yüklemeyi denedinmi?
fw modda damı açılmıo? yuvarlak tuşuna basılı tutarak dene
yada foto tuşuna basılı tutarak dene
bizim gençler hızır gibi yetişirler evelallah.bal geldiler bile....
sakın hijacker a gönderme de kime yollarsan yolla benim yolladığım telefon hala gelmedi
valla ben bugün vida ararken çankayada ne kadar telefoncu varsa gezdim. vida bulamadım gerçi ama sx1den anlayan da görmedim. çoğu siemens tamiri yapmıyoruz diyor zaten. en iyisi yetkili servisler
erkahn Wrote:adama çözüm üretsene başlığı değiştir dicene
@uguruk telefonun naıl bu hale geldi?
format atmayı denedinmi? * # no tuşuşlarına basılı tutarak
yeniden fw yüklemeyi denedinmi?
fw modda damı açılmıo? yuvarlak tuşuna basılı tutarak dene
yada foto tuşuna basılı tutarak dene
adam haklı şekle takılıp kalmıyalm :destere.gif:
isterseniz bursadan adres verebilirim.adres ve tel: isteyen sölesin.saygılar
Telefonda hiç bir yaşam belirtisi yok olsa halletmeye çalışırım ama hiç bir şekilde açılmıor snırım düşürürken doğru açıyı yakalamışım

içini aç bi parçaları sök tak bakalm bi umut
donanımsal bir sorun yoksa kolay.swap modda açarsa fw yüklersin.açmazsa x55 kablo ile flash yazılması lazım.flash yazdıktan sora da açmazsa donanımsal arıza var demektir.saygılar
İzmir - Çankaaya - Bit Pazarı
Işın Ticaret ve Seymen Teknik Servis derdine deva olur

kardes ıstersen ben sana yardımcı olmaya calısayım deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklersen ayrıntılı konusuruz