Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: EKSİ REPLE İLGİLİ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
herkese iyi geceler
ben erkahn iyi kötü tanırsınız hepiniz
nası biri olduğumu bilirsiniz
24 yaşına basıyorum bu ay
msn adresim forumda kişisel bilgilerimde mevcut
isteyen eklio
sorunu olanada adresim bu ekle yardımcı olamya çalışıyım diorum
sonra işi biten zaten ya slm vermio yada çıvımaya başlıo
burda kimse alınmasın yapanlar kendini bilio
bu eksi rep verdiğim eleman ise bana paso naber iyimisin ben bunu yaptım ben şunu yaptım dio ben sormadan
be de hep karşılık veriyorum dinliorum falan cevap yazıorum
en son zamanlarda ise
naber dıe sordugunda mesgulum dedıgımde
tamam sen keyfine bak
tamam sen kafana göre takıl
tamam takıl
hani ne yapıcağımı ben buna soruyorum ya okadar işimin arasında bunada cevap yazıyorumya o da bana iyilik olsun die takıl keyfine bak dio arkadaş (ki bakın hala arkadaş diorum) benim yaşıtım ya benim yerime karar verio artık bende o dedi die keyfime bakıp takılıorum
işte yine gecenlerde aynen bana bole bı muhabbet
en son yine sen keyfine bak dedi
bende sanamı sorucam ya ne yapıcağımı die karşılık verince
tamam bişey demedim diyip hayatta başarılar dilerim dedi
beni sildi msn den
bende bişey demedim
sadece eksi rep verdim arkadaşlarımada verdirdim
yani şanslı günündeymiş sadece eksi rep yani
bu elamana destek olup bana gönderme yapmayın arkadaşlar
beni tanırsınız
ha rahatsızsanız sölemeniz yeter byee deriz foruma sorun deil
tekrar iyi gecler
Töbe bismillah
iyi geceler Erkan, kimse olayın netliğini bilmiyor, yüklenilmiş sx1mania_38'e ama neden, diğer taraftan bakınca olayla alakası olmadan negatif rep veren arkadaşım var diyosun, o zaman bazı arkadaşlarda sx1mania_38'i desteklerse neoluyor birşey anlayamadık bu işten anlamında, normal karşılaman gerekir

En önemlisi Msn olayının buraya taşınması doğru değil

rep i nekadar güzel kullanıyoruz, atıflar yapılıyo espriler yer alıyo. Fakat yeri geliyo ben "imdat yardım" tarzı başlık açan yeni üyeye negatif rep veriyorum, Frank virüslü dosya yakalamış oluyo negatif rep veriyo. Tepkimizi belirticez elbet, ancak forum dışı bir olaydan hemde örgütleniyormuşcasına olmamalı.

kimseyi kaybedelim niyetinde değiliz, iyi bir yer olalım diye uğraşıyoruz. Bunuda buradaki herkesin sağduyusu ve özverisiyle başarabiliriz. Sonuç itibariyle burdaki kimse taraftar olalım anlamında ne sx1mania_38 yanında olmuş ne de erkahn karşısında olmuştur, tepki verenler olayı objektif ve tarafsız bir gözle yorumlayıp düşüncelerini belirtmişler.

Konuyu kilitliyorum çünkü olanları herkes açısından yorumladığımı düşünüyorum, nacizane. Ben bu konuya mutlaka yazmalıyım diyen olursa pm rica ediyorum.
Reference URL's