Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: MMİ bordu tamiri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Yahoo arkadaşlar akçakocada sx1 imi tamire verdim hafıza kartı bouzk diyordu mmi bordu bozuktu telin ve burda yaptırdım hibrikmi ibrikmi öyle bi parça değişti ve telefonum artık mmc tanıyor swup modda pc görüyor evet mmi bordu tamir oldu Yahoo

20 ytl karşılığında

SX1 32MB FLASH CMERT UP4 PRO 1GB HAFIZA KATI MMI TAMİR OLDUUYahoo
Geçmiş olsun, iyi günlerde kullan.Yahoo
geçmiş olsun iyi yaptırmışın o fiyata
istanbulda yapabilecek bi yer tanıyormusunuz. anadolu civarı tercihimdir. Big Grin
teşekkürler arkadaşlar eğer bozuk mmi bordu olan varsa yardımcı olabilirim..
var bi tane 32lik ama o kerata bana lazim...onu kobay olarak kullanacagımBig Grin
talha415 Wrote:teşekkürler arkadaşlar eğer bozuk mmi bordu olan varsa yardımcı olabilirim..

dostum bende  de var. mmc bozuk deyip duruyor. kartı görmüyor. mmı da temassızlık var.baskı uygulayınca görüyor. yapabilirlermi acaba.
yaparlar dostum gercekten bende yapamayacaklarını düşünüyordum gittigimde telefonunuz yapıldı dendi bana
bende 4 mmı bozuk board var kargo ile göndersem yaptırırmısınBig Grin
oldu mu şimdi ...
sen " SIEMENS_PRO " değil misin, tamir etmen gerekir Smile
arkadaşlar yaa verin şu adresi de bizde kurtulalım şu mmı sorunundan inş ya valla çokl insanın canını yaktı bu sorun yaa ama hep dikkatsizlik yapıyoruz haaa
hocam temassızlık olayını Türk usulü çözüm yaptım Toungue bir bak ıstersen o başlığa ama yanı 3 gundur kullanıyorum su anda Smile. sonradan yenıden problem cıkarmaz umarım Big Grin
yaptırırım dostum kaç mb olduklarını üzerlerine yaz benim teli kobay olarak kullanır yaptırırım ok saygılarClapping
TeknoMag Ticaret Kuralları

sadece hatırlatma için Thumbup
Reference URL's