Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TM BANA Bİ HOŞ GÖZÜKTÜ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2354 şöle bi konu açmıştım okuyan okumuştur heralde
sonic te cevaplamış kitlemiş saolsun
ben hala haklı oldugumu dusunuyorum
neyse artık bana burdan yol gözüktüğünü anladım herkese teşekkürler
aah ah ne denirki:S aslında şu foruma üye olurken karşımıza çıkan konfrimasyon karakterlerini büyüklerine okutanlara bi önlem almak gerek ama ............
erkan çok basit sebebler yüzünden gitme. senin emeklerini inkar edemeyiz.
Bak erkahn...

Şu ana kadar cmert hariç kimseye gittiği için bi mesaj yazmadım...Büyük bi ihtimal, bundan sonra da böyle istisnai durumlar olmadıkça yazmıcam....Ama SENSİZ olmaz be ajan!!!....Gel vazgeç....

Söylediklerinde haklı olabilirsin....Önceki açtıgın konuyu da okudum...Ama bence HAKLI OLSAN BİLE, bu kadar ufak şeyleri kafana takma...Çünkü sonunda, Hem sen yorulursun hemde karşındakiler üzülür...
"Adam seni msn den silmiş...".....Salla gitsin be.....moralini bozmaya deymez kanı etmez 5 paralık şeylerle....Bundan sona da msn adresini birine verirken daha dikkatli davran...!

Son olarak; sende bu forumun as üyelerinden birisin...Eger gidersen forum eksik kalır...Eski neşesi kalmaz...
--DaNGeR-- Wrote:Bak erkahn...

Şu ana kadar cmert hariç kimseye gittiği için bi mesaj yazmadım...Büyük bi ihtimal, bundan sonra da böyle istisnai durumlar olmadıkça yazmıcam....Ama SENSİZ olmaz be ajan!!!....Gel vazgeç....

Söylediklerinde haklı olabilirsin....Önceki açtıgın konuyu da okudum...Ama bence HAKLI OLSAN BİLE, bu kadar ufak şeyleri kafana takma...Çünkü sonunda, Hem sen yorulursun hemde karşındakiler üzülür...
"Adam seni msn den silmiş...".....Salla gitsin be.....moralini bozmaya deymez kanı etmez 5 paralık şeylerle....Bundan sona da msn adresini birine verirken daha dikkatli davran...!

Son olarak; sende bu forumun as üyelerinden birisin...Eger gidersen forum eksik kalır...Eski neşesi kalmaz...

hay aazını öpim "mecaz!" Big Grin
erkahn Wrote:http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2354 şöle bi konu açmıştım okuyan okumuştur heralde
sonic te cevaplamış kitlemiş saolsun
ben hala haklı oldugumu dusunuyorum
neyse artık bana burdan yol gözüktüğünü anladım herkese teşekkürler

kardeş nereye gidiyosun bu olayda bu kadar büyütülecek bişey yok .bence senin hatan en başta o arkadaşı msn inde tutmak..

rep olayına gelince bence herkezin kişisel rep idir kimse kimseyi zorlayamaz arkadaşlarına anlatmışsın -rep vermişler olabilir vermeyedebilirlerdi onların şeçimi ..şahsen ben seninle kişisel bir diyoloğumuz yada paylaşımımız olmamasına rağmen geçen gün yazdığın bişeyi okudum içimden geldi sana + rep verdim -rep te verebilirdim benim şeçimim bu rep mahkeme kararı ile verilen bişey değil ama bu tip şeyleri uzatmanınnda anlamı yok ...
erkahn Wrote:neyse artık bana burdan yol gözüktüğünü anladım herkese teşekkürler
Olurmu öyle şey erkahn kardeş. Burada herkes seni ne kadar seviyor, bilmiyormusun.

Diğer açtım dediğin konuyu okudum, -rap'lik pek te önemli birşey yaşanmamış aranızda Arkadaş senin yardımsever biri olduğunu bildiğinden olsa gerek senden yardım istemiş, yardım etmişsin. ama daha sonra senin işlerinin yoğunluğundan (herhalde dershane)yardım edemeyince anlaşılan sitem etmiş sende sinirlenip -rap vermiş olabilirsin buraya kadar herşey tamam ve normal, ancak aynı anda birkaç kişi olunca o arkadaşı üzdüğü gibi bizide üzdü.

Bu durumda sende olsan başka arkadaşta olsa savunurduk.
nitekim geçmişte oldu ve gerektiği şekilde senide savunabildik.

Kilitleme olayına gelince anahtar hepimizde hergün yeni konu açıyoruz işte bu gibi.
Olur böyle şeyler sıkma canını sen dershanene bak, yarışma zamanında hatırlasana yarışma konusuna arkadaşlar yarışmayı bırakında bana yardım edin demiştin ve verdiğin adresteki konuya gelmiştik, gelmeseydik o arkadaş gibi sende bize gücenmezmiydinBig Grin

haydi olur böyle şeyler, bir yere gidemezsin, salmayız seni.Big Grin
OLAYI HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA SENSİZ OLUR MU BE
AJANNNNNNNNNNNN
olayın gelişimi bizi ilgilendirmiyor ama msn deki bir konuyu foruma taşımak konusunda yanlışsın ajan.
tartıştığın kardeşimizi en az senin kadar seviyorum, iyi niyetli saygıda kusur etmeyen bir kardeşimiz.kendisine gelen (-) değerlendirmeleri gördüğümde kendisine sahip çıkmak istedim, çünkü o bunları haketmiyor.

anlamadığım konu aranızda geçen olayın haricindeki şahısların kardeşimiz için (-) değerlendirme yapmaları ... bu konuda bir yönlendirmen oldu mu bilmiyorum ama olduysa onu da çok yanlış buluyorum ...
cmert Wrote:olayın gelişimi bizi ilgilendirmiyor ama msn deki bir konuyu foruma taşımak konusunda yanlışsın ajan.
tartıştığın kardeşimizi en az senin kadar seviyorum, iyi niyetli saygıda kusur etmeyen bir kardeşimiz.kendisine gelen (-) değerlendirmeleri gördüğümde kendisine sahip çıkmak istedim, çünkü o bunları haketmiyor.

anlamadığım konu aranızda geçen olayın haricindeki şahısların kardeşimiz için (-) değerlendirme yapmaları ... bu konuda bir yönlendirmen oldu mu bilmiyorum ama olduysa onu da çok yanlış buluyorum ...

olayın derişik bi benzeri banada aksetti :s
ben burda kişilere bişi demiorum ama erkah yannışsın kadeişim hani tanırım seni flan ama öle yağni..
bu rep neayak bilmem ama bende herkeşe negativ !
1 - rep bu kadar önemli mi ?
2 - eksi rep sorun sa eksi rep verme kaldırılmalı
3 - artı rep verene niye verdin nasıl haketti denmiyorsa varsın eksiye de denmesin
4 - beni ilgilendiren bir şey var mı ? yok. ama düşüncelerim bunlar
3310 Wrote:1 - rep bu kadar önemli mi ?
3 - artı rep verene niye verdin nasıl haketti denmiyorsa varsın eksiye de denmesin
4 - beni ilgilendiren bir şey var mı ?  yok. ama düşüncelerim bunlar

kesinlikle katılıyorum... ayrıca nedir bu yani sanki herkes bi taraf secmiş gibi konuşuyor bunlar cok yanlış... ara yol bulanacağına sen haklısın veya sen haklısın deniliyor...
erkahn Wrote:neyse artık bana burdan yol gözüktüğünü anladım herkese teşekkürler

Bencee bu YOLA başvurma derim Sad

ağbi elini öpmeegeliim desdur varmı?
küçük meselelerden kırmamalı kimse birbirini

----------------------------------

----> mınaaa
estağfurullah , ama bi çay içmeye beklerim...
İlk tepkiyi ben koyduğum için yazıyorum.

1-Rap hiç önemli değil belkide, Ancak;"iyi bir şey yapana" verilen +rap, dersine iyi çalışan bir cocuğun başını okşama, sırtını sıvazlama gibi bir şeydir, yani moraldir, devam et iyi yoldasın demektir.

-Rap ise eğer verilen kişi bilerek veya bilmeyerek bir hata yapmışsa azarlamadır, bir daha yapma yaptığın yanlış demektir.

2-Sorun değil hak edene verilmeli ancak hiçbir ceza hemen verilmez önce uyarı yapılır düzeltmezse verilir. uyarı Pekala Ö.M. ile yapılabilir.

3-Kişi sadece kendi öz iradesine göre veriyorsa dediğin doğru.

4-Benide doğrudan ilgilendiren bir şey yok.Ancak; aynı anda 4-5 kişi birisine -Rap vermişse, önce o kişinin bütün mesajları okunur hakedip etmediği ondan sonra madem hep kardeşiz diyoruz savunurum.

Birbirimizi uyarmayacak veya savunmayacaksak SX1 kardeşliği nasıl olacak.

Bundan yıllar önce bir Amerikan filmi izledim film Okul ve çevresinde geçen olayları konu alıyordu.

Öğretmenin birisi daha ilk dersinde öğrencilere dönerek hepinize "A""pekiyi" veriyorum ama bunu koruyacaksınz dedi, yani daha ilk derste çocuklara moral aşıladı. tersi olsa nasıl olurdu acaba hepinize "E""sıfır"veriyorum çok çalışıp yükselteceksiniz deseydi nasıl olurdu.
işte biri +rap, biri -rap gibi.
@nashiila çok doğru şeyler yazmışsın. katılıyorum. anladığım kadarıyla küçük bir mesele büyütülmüş. her iki kardeşimizi de az çok tanıyorum. ortamı bozacak davranışlar yerine yapıcı olmamız lazım.
**SX1 KARDEŞLİĞİ **
Evet ya "Erkahn"ı hepimiz çok seviyoruz.

Dün 1 nisandı bize şaka yapmış olabilir.Big Grin

Alıntıdır:
Dost acı söyler:

Kişiler arasındaki ilişkilerde bazı kusurları yüze vurmak tarafları incitebilir. Bu sebeple aralarında sıkı dostluklar bulunmayan insanlar hem karşısındakini kırmak ve utandırmamak, hem de kendisini eleştirdiğini gösterip de düşmanlığını kazanmamak için onun kusurların görmezden gelirler. Oysa gerçek dostlar, karşılarındakinin iyiliğini istediklerinden her türlü eleştiriyi yaparlar. Ta ki dostu kusurlarını düzeltsin ve başkalarına karşı eksikli olmasın. Ama gerçekleri söylemek kişilere ağır geldiği için bir dostun eleştirel sözleri acı kabul edilir. Unutmamalıdır ki yapıcı acı söz, boş iyi sözden üstündür.
derişik bi çelişimblink
appo Wrote:derişik bi çelişimblink
benim yazımın hemen altına geldiği için soruyorum Appo yanlış anlama bu lafı bana dediysen ayrıntılı açıklama yaparmısın.
ben bir anlam kuramadım, demediysen sorun yok zaten.
[Image: deriikej9.jpg]
[Image: eliimjo6.jpg]
beni tanıyyan bilir böle şelere nerde olsa kızarımİ; emir kiplerine dikkat etmelisin kanımca,

edit:gerginlik yok ! lütfen.
affedersiniz tutamıorum kendimi böle şelerde ;I
ajan 1 nisan şakası heralde,umarım öyledir
Rep mep çoluk çocuk işi bize yakışmaz bunlara takılmak
he erkahn bende şaşırdım ne ayak :S koca adam..tööööööbe Smile
ajansız olmaz bu forum Sad
Pages: 1 2
Reference URL's