Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 değişimi olur mu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ben sx1 imi servise wermiştim,x55 aldım fakat işe yaramamıştı..sx1e buzzer upgrade yapıp geri orjinale dönmüştüm..bi ara kasa değişimi yapmıştım..kısacası sx1 garanti dışı olmuştu..2 hafta once servise werdim..su anda netten baktığımda anakart değişimi yazıyor..servisin elinde board warmıdır,sx1 yerine baska tel werirlermi...?eger ellerinde board warsa buzzer olayından sx1in garanti dışı oldugu anlaşılır...
dostum meraklanma anlamazlar yada anlasalarda anlamamış gibi davranırlar ben board ı flaks lı bi sx gönderdim değiştirdiler..
inş ya...ama herkesin sx1 yerine el71 fln weriyolar..inş benimde ole olur..el71 satıp..1 tane black,1 tane ice blue alırım Smile
eğer değişim olmassa sx i sana yolladıkları gibi geri yolla olmamış reset atıyo bazen açılmıyo falan de ozaman kesin değiştirirler..inat ederlerse sende bidaha geri yolla sonunda muhakkak değiştirirler ....
ve sana istemediğin bi model teklif ederlerse sakın kabul etme ..
eyw.. inşallah değişim yaparlar..yapmasalarda ben sximle mutluydummBig GrinBig Grin
gecmiş olsun @buzz...inşallah ana boardi degişmiş bi sx1 gonderirlerWink

nerelerdesin sen yav hiç gorunmuyorsun tm'deRolleyes
Reference URL's