Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: virüs sandıydım:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ya ben up 4 kullanıyodum saat rengi için up 4 + yükledim yeni mum sms i bilmiyordum ben millete msj atıyom bana cvp gelmiyo 2 gün kafayı yedim flash msj ingiliz atasaözü gibi şeyler geliyoblink msj yok ortada kız la aram bozulduSorry arkadaşalarda öyle bide doğum günümdü millete küstüm mesaj atmıyolar diye sonra olayı anladım bu sefede virus diye kartı çok programa tarattım tele format attımBig Grin en sonunda baktim ki msj ları mum sms saklamışShy neyse millete arayı düzelttik Thumbup

bide telsimden hattım vardı uzun zaman kullanmadım 2 gün önce bir bakıyımda kontr yükleyim kapanmasın dedim hattı açtım herşey normaldi arayınca geçici olarak servis dışı diyodu sadece, ertesi gün gittim 250 kontör aldım:(kazıdım ve hattı açtım ki artık kapalı yani 1 günle bana girdiSorry elimde 250 kontör etrafa bakıyom mal malblink sonra numara çok güzel numaraydı 0542 li gittim sordum 15 ytl açtırdım yani burdan 1 günün saatin önemini çok iyi anladım 15 ytlBig Grin

işte öyle anılarım vardı bir anlatayım dedimDrinks
keşke sorsaydın, herkes soruyor o konuyu, neyse geçmiş olsun.
Ne güzel dökmüşsün içini Big Grin
mum_sms programını bir sonraki fw den ( olursa Big Grin ) çıkartmalı Wink
farkında olmadan insan ilişkilerini etkilemişim Smile
o mumSMS olayı benimde başııma gelmişti de kendi kendime çözdüm olayı...o diil de ben de virüs sanmıştım...kızarkadaşım "o kadar oynuyosun telefonla olacağı buydu" diyince ben de "o telefon diil lütfen saygılı ol ona karşı...mmc'ye format atar tele de yeniden firmware yüklerim" dedim ve evde "firmware yüklerim" geyiği aldı yürüdü..artık nerde bi sorun olsa ev arkadaşlarım "aağğbi firmware yükleyelim mi?" die geyik yapiolar...geyik yapanlardan biri de black passion sahibi...kınıyorum kendisini... saygılarımla Smile
cmert Wrote:Ne güzel dökmüşsün içini Big Grin
mum_sms programını bir sonraki fw den ( olursa Big Grin ) çıkartmalı Wink
farkında olmadan insan ilişkilerini etkilemişim Smile

mum_sms i cıkarmak mı yapma abi olur mu hiç
en sevdiğim msj saklama programı kaç kız arkadaşı avuttum bu program sayesinde...Shades
regulus_black Wrote:o mumSMS olayı benimde başııma gelmişti de kendi kendime çözdüm olayı...o diil de ben de virüs sanmıştım...kızarkadaşım "o kadar oynuyosun telefonla olacağı buydu" diyince ben de "o telefon diil lütfen saygılı ol ona karşı...mmc'ye format atar tele de yeniden firmware yüklerim" dedim ve evde "firmware yüklerim" geyiği aldı yürüdü..artık nerde bi sorun olsa ev arkadaşlarım "aağğbi firmware yükleyelim mi?" die geyik yapiolar...geyik yapanlardan biri de black passion sahibi...kınıyorum kendisini... saygılarımla Smile

o muhabbet bende de var kardeş hiç sorma okulda adım sx1 e cıktı valla nerde görseler okula ne zaman girsem servise ilk adımımı attığımda
abi atalım bi yazılım
yok abi onun işini format görür...
gibi laflarla karşılaşıyorum..
benm sayemde okulda 3 kişi sx1 aldıShy
walla aynen...bu arada 2 sx1'im vardı..elde kaldı 1....
dikkat et o da giderse ne yaparsın..
Reference URL's