arkadaslar tus fonksiyonlarinin sadece rakamlari yazmasi yani harf karakterlerinin kaybolmasinin nedeni nedir..arada bi oluyor msj yazcak oluyorum ama sayi basiyor tuslar ve degistiremiyorum ancak res atinca duzeliyor.bende hep oluyor ne yapmaliyim neden oluyor..??
tesekkurler..
c:/system/system.ini adlı dosyayı silip, cihazı yeniden başlat

msj. yazarken ise sorun.
en alt soldaki kalem tuşuna bas seçimini yap. harfmi, sayımı t9'mu herşey.
cmert saol babacan ya yine yetistin valla.hep oluyor bu backup yapiyorum res atiyorum yine geliyordu backup ta saol .
nashiila Wrote:... kalem tuşuna bas seçimini yap. harfmi, sayımı t9'mu herşey.
aman abi kalem falan bizim gibi anti nokyacılara ters, gel şunu " ok " yapalım
@smayl
geçmiş olsun, soru veya sorunlarını her zaman paylaşabilirsin

Tmm. Hacı "cmert" abey, gücenme ok yapalım.

Nedense hep kalem tuşu kalmış aklımda.
![[Image: 4952920ye3.gif]](http://img122.imageshack.us/img122/3492/4952920ye3.gif)
Ayrıntılara takılır oldum bu ara

smayl Wrote:arkadaslar tus fonksiyonlarinin sadece rakamlari yazmasi yani harf karakterlerinin kaybolmasinin nedeni nedir..arada bi oluyor msj yazcak oluyorum ama sayi basiyor tuslar ve degistiremiyorum ancak res atinca duzeliyor.bende hep oluyor ne yapmaliyim neden oluyor..??
tesekkurler..
bu,wildskinz adinda alçak bi prodan kaynaklaniyor olabilir...yazin beni bir hayli uğraştırmıştı sagolsun
yapacagin sey;
1.cmert beyin dediğini yapmak olabilir
2.c/system/fonts un içinde phoneticfont.gdr isimli font dosyasini silmek olabilir...

fugitif95 Wrote:2.c/system/fonts un içinde phoneticfont.gdr isimli font dosyasini silmek olabilir...
bu dosyanın wildskinle alakası yok yalnız, slovoed sözlüklerinden kaynaklanan gereksiz bir font dosyası

gerçi onun da çözümü mevcut, yeri geldiğinde paylaşılmayı beklesin

cmert Wrote:fugitif95 Wrote:2.c/system/fonts un içinde phoneticfont.gdr isimli font dosyasini silmek olabilir...
bu dosyanın wildskinle alakası yok yalnız, slovoed sözlüklerinden kaynaklanan gereksiz bir font dosyası 
gerçi onun da çözümü mevcut, yeri geldiğinde paylaşılmayı beklesin 
bu fontun wildskinz le alakasi yok hacim biliyom...
senin dediğin slovoed'i ilk actiğinda font yuklensin mi cinsinden bişi soruyor sen de ona hayir diyince o font oraya yerleşmiyor...böyle bişi mi coskucum?
aynen öyle

cmert in dedigi gbi c:/system/system.ini adliyi dosyayi sildim halloldu ama wildskinz le alakalı bisi olcak ki calismiyor program..sildim yeniden yukledim nafile..