Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1 açılmıyo(Dıtlıyoda)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Açılıyo,pin kodunu giriyorum,dıtlıya dıtlıya resetleniyo.Neden olabilir?
format düzeltir işalla * # ve açma tuşuyla açmayı dene... "rehberin gider!"
appo Wrote:format düzeltir işalla * # ve açma tuşuyla açmayı dene... "rehberin gider!"

Başka bir yolu yokmu acaba?Şu anda aç kapa yapa yapa açmaya çalışıyorum Big Grin bu sefer biplemedi açılırken.İnş. düzelir formatsız Cray
Formatta işlemiyo tele Sad sona doğru tel kapanıyo,formatta işe yaramıyo yani Cray acaba şu flash disk virüsü bittorrent.exe bişey yapmış olabilirmi?Hafıza kartına kart okuyucudan bulaşmıştıda?
sorunun donanımsal.
bittorrent.exe doyasıyla alaksı yok çünkü benim kartımdan eksik olmayan bir dosya sağolsun Big Grin
anlayan bir serviste boardlara biraz ısı uygulattır Wink
Peki kapakla bi ilgsi olabilirmi?Kapak yan sanayi şu anda.
Sürekli *+#+no yaparsam bi yere kadar formatlanıyo tel.Bi süre basıp çektimmi elimi kapanıveriyo.Kalp masajı falan istiyo olmasın Big Grin
hmm .. önceden yazsana şunu Big Grin
orjinal kapakları takıp durumu kontrol edeceksin ozaman Wink
Orjin yaptım teli tamamen,şu anda şarj oluyo tekrar nasıl oluyosa?!Uraşıyorum düzelmesi için.Yardımlar için teşekkürler Smile
Artık formatlanıyo-pin ekranına falan geliyor;ancak hala tam çalışmıyor Sad fwsiz hallolmazmı?
zannetmiyorum ama yine de dene Wink
Sorun donanımsal değilmiş.Telefon açılıyo artık,ama;
İlk olarak menüye giriyorum,biraz dolaşınca kasıp kalıyor,ekran çizgilenip tel kapanıyor falan.Bi türlü çözemedim sorunu Sad
merhaba
makinaya bi flash yazın.bi de fw ondan sora sorun kalmaması lazım.
durup durukene bu duruma gelemsi biras ilginc, formattan soğra mmc takmadan dene bide mmc den başlangıcda arkaplanda çalışan bişiler olabiler ...
Valla mmcsiz falanda denedim sonuç alamadım,flash atamam şu anda,yarın deniyeceğim,şu anda fw atmaya çalışıyorum sadece.Yardımlar için teşekkürler Smile
bence donanımsal. benimkiyle aynı durum. benimki de açılıyodu ama durduk yere donup kalıyodu. ya da ekranda aşırı büyüme, çizgilenme gibi durumlar oluyordu. serviste lehimleri yenilenmiş düzeldi
kardes ıstersen ben sana yardımcı olmaya calısayım deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklersen ayrıntılı konusuruz
serkan konunun tarihine baksana Big Grin o zamandan bu zamana wasd'ın telefon ne çok düzeldi, ne çok tekrar bozuldu Big Grin
benim canavarda benzer hatayı vermeye başladı
"rehber zaten kullanılıyor!"
"!sistem hatası"
vb.
kapatıyorum
açmaya çalışınca 4-5 kez pin ekranı gelmeden "dittt" deyip kapanıyo....
yeni fw mi yoksa donanımsal mı acaba????
100/1000 domanımsal bı sorun buWink
Reference URL's