Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Yandaki silikon kısım çirkin duruyo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sorry:cray:Evdeki malzemelerle nasıl yokedebilirim bu silikon kısımı tiner vb yok Sad
Eğer herhangi bir yere silikon uyguladıktan sonra sağa sola taşan silikonlardan bahsediyorsan, Baş Parmağını veya işaret parmağını çıkarmak istediğin silikonlu kısıma bastırararak yuvarlarsan çıkar.Wink

Fakat Telefona zarar vermeden uygulamalısınBig Grin
Tiner olsa daha kolay olur, herhangi bir temizleme bezini tinere hafifçe değdirerek temizlemek istediğin kısıma hafif bastırarak sürWink
[Image: 4952841jm9.gif]
evdeki malzemeler derken kastettiğin nedir ??
ace, pril falan mi Big Grin Big Grin

en azından tiner olması gerekir, ama çokta kötü durmuyorsa uğraşmaya değmez bence Wink

gerçi ben çoktan hallettim o kısımları Thumbup

[Image: resim004tg6.jpg]

[Image: resim005ab9.jpg]
tmm teşekkürler ama taşan silikonlardan deil Coşku'nun gösterdiği yerden bahsediyordum iceblue olunca kötü duruyo sarardı iice carbon black farketmez de Big Grin
ya tinersiz olmazmı bu iş başka bişey çözmüo mu silikonu Sad
ee yani, baya iyi anlamışımBig Grin & anlatmışımBig Grin
[Image: 4954856sb4.gif]
aman haa!!!Bende kurtulayım dedim telefonun lcdsi bozuldu aseton kaçması sebebiyle Big Grin çok dikkat et!! Wink
ora black sx1 lerde de kötü duruyor ne bilim zamanla soyuluyor kenarlardan benimde çıkarmam lazım .tşkler.
Ben SX1'in dışına mermuarlı kılıf takarak kullanıyorum.(en fazla 1 ytl'dir)
Üst, tuş kısmı tamamen açık (kendim kestim), Şarj & Kulaklık kısmı açık, Kamera gözüne denk gelen yer açık. Herkese tavsiye ederim. ayrıca eldende kaymıyorBig Grin
[Image: sx1klf1wv5.jpg][Image: sx1klf2ew1.jpg]
abi süper ya karnıma ağrı girdi gülmekten... Smile
Bunu biyerde görmüştüm. Belki işine yarar.

"önce yan taraftaki kauçuğa benzeyen zamanla da kir tutan kısmı hafif bastıraraktan kazıdım.sonra hafif tiner ve asetonla iyice temizledim.plastik yüzey tamamen ortaya çıkmış oldu.sonrada bi güzel plastik cilası attım deli oldu.aynı şeyi komple ön arka kapağada yaptım ama orda tiner ve aseton kullanmadım çok dikkatlice kazıdım.sonuç yine süper yine süper.şimdi kapak sıfırdan farksız ama kapağın sedefli görünümü ortadan kalktı ama yan taraflar hiç kir tutmuyo artık,tertemiz.böyle daha güzel."

[Image: d01d8fa24ebf429b939b0d2sv0.th.jpg]
[Image: 4c210f2a2c88495ea5483c3sn7.th.jpg]
[Image: resim2816299hyga5.th.jpg]
[Image: resim335xazc2.th.jpg]

Not : Alıntıdır..
biosmaster Wrote:abi süper ya karnıma ağrı girdi gülmekten... Smile
Tşk. Big GrinYahooDrinks
gecekusu35 Wrote:[Image: d01d8fa24ebf429b939b0d2sv0.th.jpg]
[Image: 4c210f2a2c88495ea5483c3sn7.th.jpg]
[Image: resim2816299hyga5.th.jpg]
[Image: resim335xazc2.th.jpg]

Not : Alıntıdır..