Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Alt Tuş Takımı Arıyorum...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar,bacılar,gardaşlar SX1 Alt Tuş Takımı Arıyorum...Birisi kopmuştu yapıştırayım derken 3 tanesinden oldum yapıştırıcıyı fazla kaçırdım ve metallere de sürdüğümden dolayı sanırsam..Bide cmert kardeş bu tuş takımını bu senin verdiğin video da ki gibi mi değiştireceğiz?
http://www.youtube.com/watch?v=fF6knaJAvV4 (senin verdiğin video)

[Image: grnt002td8ug1.jpg]
KorkmazTR Wrote:Bide cmert kardeş bu tuş takımını bu senin verdiğin video da ki gibi mi değiştireceğiz?

aynen öyle.
renk belirtirsen yardimci olabilirim...elimde kullanilmamiş kadar temiz ice blue var istersenWink
@cmert ... saol kardeş .

@fugitif95 ... valla hocam onun gibi siyah olsa tam süper olur..varsa cevap bekliyorum..
KorkmazTR Wrote:@cmert ... saol kardeş .

@fugitif95 ... valla hocam onun gibi siyah olsa tam süper olur..varsa cevap bekliyorum..

siyah var ama kullanilacak gibi degil,ice blue oldukca ii ne cizigi var ne de bişi...illa da black olsun dersen onu bilememSmile
hocam bence siyahın üzerine o tuş takımı rezalet olur bea Big Grin sx1 'ciler aforoz eder beni Big Grin Valla şuan 3 Tuş eksik kullanıyorum nereden bulcam bilemiyorum yan sanayi kapak alsam bu tuş takımı yanında veriliyormu acaba?
KorkmazTR Wrote:hocam bence siyahın üzerine o tuş takımı rezalet olur bea Big Grin sx1 'ciler aforoz eder beni Big Grin Valla şuan 3 Tuş eksik kullanıyorum nereden bulcam bilemiyorum yan sanayi kapak alsam bu tuş takımı yanında veriliyormu acaba?
Hayır vermiyorlar verseler zaten kimse aramaz tuş takımı Smile
sx1mania_38 Wrote:
KorkmazTR Wrote:hocam bence siyahın üzerine o tuş takımı rezalet olur bea Big Grin sx1 'ciler aforoz eder beni Big Grin Valla şuan 3 Tuş eksik kullanıyorum nereden bulcam bilemiyorum yan sanayi kapak alsam bu tuş takımı yanında veriliyormu acaba?
Hayır vermiyorlar verseler zaten kimse aramaz tuş takımı Smile

o da doğru ya Big Grin
kardeş maalesef bende de ice blue var kolay gelsin
@korkmazTR

elime bi tane black tus takimi gecti ama onunda menu tusu kopuk...diğer tuslari yerine yapiştirabilirim dersen gonderiyim...beceremem diyorsan gonder ben ayar cekiyim...belki adam ederizzThumbup
kardes bende tus takımı var siyah cizik falan yok öm at anlasalım
bende siyah tuş takımı var düşünürsen ö.m atabilirsin
siyah tuş takımı aranıyomuş bende de var heberin ola
ajan konu geçeli 3 ay olmuş...:laugh:cmertin deyimiyle hortlatmışsın konuyuToungue
buralarda gezinirken yazıyım dedim bari ama dediğim gibi olmuş beaaaa
Reference URL's