Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
mesaj sesleri için sınır var ve bunu değiştirmenin yolu yok... dca-540 kablonuzu yüklemeyeceksiniz. telefonun yanında gelen cd'den mpm'i yüklemeniz yeterli...

bundan sonra lütfen ana başlıktan devam edin...: http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1423
evet bende ilk yapamamıştım sonra kendi cd sini taktım ozaman oldu
Telefonda Qualcomm Brew yazılımı varmış ben de yeni öğrendim. Smile
bu sxg75 in gelişmemesinin en büyük ve tek sorumlusu nokiadır,
symbian işletim sistemini tekeline aldıkları için,
siemensle anlaşamadıklarından, sxg75, malesef symbiandan mahrum bırakılmıştır,
harita desteginin kaldırılmasıda apayrı bi saçmalık zaten,
herşeye ragmen sxg75 alıcam yinede..
inadına siemens diyorum
SXG75 in harika donanımında symabian ı düşünemiyorum bile.tam bir efsane olurdu Sorry
sxg75 i neden aldığımı ve neden hala sevdiğimi bilmiyorum,siemens alışkanlık yaptı heralde sl10 la başlayan siemens maceramda neredeyse tüm s serilerini kullandım hepsinide şuan bile beğeniyom.. sl10 10 yıl önce renkli ekranıyla kızaklı yapısıyla şu anki samsungların atası gibi görünen bi telefondu resmen çağının ötesindeydi..ayrıca siemenslerin çok popüler olmamalarıda beni herzaman cezbetti ama sxg75 i her elime aldığımda her şaçmasapaan sorun yaşadığımda son s serisi siemens böyle olmamalıydı böyle bitmemeliydi diye düşünüyorum ...bence bu telefon siemensin en ii donanıma sahip ama siemensin bosh u satın aldıktan sonra çıkardığı A serisinden sonra en kötü işletim sistemine sahip telefonu ve sx1 in tahtını haketmiyor..
arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkür ederim benim sorunum sxg75 deki herhangi bir formattaki sesi mesaj sesi olarak atadığımda 3-4 saniyeden fazla çalamamsıydı ''adigehalil'' arkadaşımız sağolsun açıklayıcı şeyler söylemiş ama ben bunun bir sorun olduğunu düşünüp zihazı kvk ya servise yolladım ve cihaza yazılım atıldı ve bana gelen formda cihaz tüm testlerden ok almıstır mp3 sesini 1 dakika boyunca kesintisiz çalmıştır yazıyordu ama yıne denedım ve hiç bir degişiklik yok cihazda bunun normal olduğunu bugün itibariyle yazını okuyunca öğrendim peki bu kısıtlamayı değiştiricek bi yazılım yada program mevcutmudur tıp çaresizmi bu konudaSmile aksi halde 20 günlük kız gibi cihazımı iyi bir müşteri çıkması durumunda satıcam ve siemens in başka bir modelini almayı düşünüyorum...
carnageous, dediğim gibi henüz bir çözümü yok. zamanla belki bulunabilir... eğer telefonunu değiştirecek olursan el71'i öneririm. sxg'den çok daha küçük bir telefon ve performansı çok iyi...
carnageous Wrote:arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkür ederim benim sorunum  sxg75 deki herhangi bir formattaki sesi mesaj sesi olarak atadığımda 3-4 saniyeden fazla çalamamsıydı  ''adigehalil'' arkadaşımız sağolsun açıklayıcı şeyler söylemiş ama ben bunun bir sorun olduğunu düşünüp zihazı kvk ya servise yolladım ve cihaza yazılım atıldı ve bana gelen formda cihaz tüm testlerden ok almıstır  mp3 sesini 1 dakika boyunca kesintisiz çalmıştır yazıyordu ama yıne denedım ve hiç bir degişiklik yok cihazda bunun normal olduğunu bugün itibariyle yazını okuyunca öğrendim peki bu kısıtlamayı değiştiricek bi yazılım yada program mevcutmudur tıp çaresizmi bu konudaSmile aksi halde 20 günlük kız gibi cihazımı iyi bir müşteri çıkması durumunda satıcam ve siemens in başka bir modelini almayı düşünüyorum...

ya olabilir ii fikir ama öncelikle bu cihazı elimden çıkarmam gerekicek zarar edicez ama bu zararı ne kadar aza indirebilirsek artıkSmile ya bide hocam şu dca 540 olayında telefonun yanında gelen cd dekı mpm olayını yükledikten sonra otomatık olarakj kabloyu ve dolayısıyla telefonu görücekmi pc akşam eve gidince bi deniyim baya bi uğraşmıştım geçen sefer sanırım kablonun yanında gelen driver pek bişey ifade etmiyor!!!
mpm'i yükleyin, telefonu bağlayın, driver isterse kendi bulsun, bulamazsa sxg kutusundan çıkan cd'yi gösterin yükleyecektir... kablo ile gelen cd ile hiç uğraşmayın...
adigehalil kardeş sağol ya gerçekten yeniyim buralarda baya yardımcı oluyosun sen ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler bide bu dca 540 birebir sxg75 lerle uyumlumu yanı herturü uygulamayı atabiliyormuyuz bununla cihaza bazı forumlarda direkt olarak dca 540 ın sxg75 e uyumlu olmadığına dair yazılar okumustum farklı bi usb den bahsedıyorlardı x55 mi ne tam adı gelmedi aklıma...
x55 usb değil zaten... sxg için ihtiyacınız olan tek kablo dca-540. başka kabloya ihtiyacınız yok. tüm işlemleri bu kabloyla yapabilirsiniz....
samart movie tarzı converter lar varmı tavsiye edebileceğin bu telefona oldukça büyük bi hafıza var verebileceğin bi link falan varmı?
http://www.erightsoft.com/SUPER.html

ücretsiz bir uygulama. hemen hemen tüm formatları birbirine çeviriyor. ayar seçenekleride çok fazla...
eyvallah hocam sağolasın bu uygulamaları sadece usb ile yapıcaz sanırım bluetoot tema ve melodiden başka iş görmüyor gördüğüm kadarıyla bu alette takıldığım yerlerde yardımını rica ederim çok teşekkür ederim yardımların için...
oyun, uygulama ve tema yüklemeyi 3. sayfada ayrıntılı olarak anlattım. gerekli programlarda var...

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
arkadaşlar merhaba..3 gün önce sxg 75 aldım..ama sanırım bişeylerin ayarını bozdum..Sad factory test mode yazıyor ekranda ve telefon açılmıyor..lütfen yardımcı olun..
QPST/factory test mode application'dan factory test mode seçeneğini kapalı hale getirmelisiniz...
arkadaşlar sxg75 imi satmak istiyorum el71 alıcam 1aylık bir cihaz sizce telefoncularla takasa girsem üzerine para alma gibi olaylara girerlermi tabi 0 almaya çalışıca yada maximum kaça satabilirim...
adıgehalil kardeşim bir sorunum var..QPST vE QXDM yi kurdum..QPST de com5 olarak portu tanıttım..QXDM/optıons/comunıcatıon/targetport/com5 seçip ok dediğimde ekrana bir pencere açılıyor ve aynen şu yazıyor..license has expired.contact Qualcomm tecnical support:MAC:00-0F-EA-22-72-B2
bu şekilde bir yazı var..nedemek bu abi...kısacası tema yüklemek istiyorum ..
repsol tema yüklemek için QXDM yada QPST'ye ihtiyacınız yok. temaları sxg controller yada bitpim programları ile telefona atabilirsiniz... sxg controller'ı önceki sayfalarda vermiştim. üçüncü sayfada nasıl tema yüklenebileceği yazıyor...
yinede QXDM ve QPST'yi kullanmak istiyorum derseniz; bilgisayarın tarihini geri almak bir çözüm olabilir...
adigehalil kardeş yetiş sanırım bir sorunum var bu sxg75de cevapsız çağrı,yapılan,çağrı,alınan çağrı bunların hiçbirini göremiyorum listede devamlı boş yazıyo bunun sebebi nedir nasıl çözerim şimdiden teşekkür ederim...
bu sorun hiç başıma gelmedi. çözüm olarak önerebileceğim tek şey: 3gswup ile yazılım atman olur. 26 yada 22'yi tekrar atarsan sorunun çözüleceğini sanıyorum...
eyvallah dostum çok sağol şu zamana kadar gerçekten çok yardım ettin bana ama bugün telefonu sattım 320 ytl ye ve bir daha siemens in hiç bir telefonuna bulaşmayı düşünmüyorum umarım beni yanlış anlamazssınız arkadaşlar şansıma ii bir müşteri çıktı şimdi alıcağım telefon sony ericson k750 i dir siemens mi bir daha Allah korusun herkese çok teşekkür ederim yardımları için sağlıcakla kalın...

not: sizin kadar prof. olmasamda nacizane siemens sxg75 düşüncelerim hafızası çok yavaş,telefon kendi kendini resetlemekte durup dururken,hiç bir melodiyi mesaj sesi olarak atadığınızda 3-5 saniyeden fazla çalmıyor,ebatları çok büyük sakın fotolara kanmayın gidin yakından inceleyin 1gb hafıza var ama çok fazla kasıyor,ses çıkışları çok ii değil çağrı yada mesaj gelince kötü kalitede çalıyor mp3,waw,vs,bluetoot kullanımı garip önce karşı cihazı güvenilir list e eklemek gerekıyor ve kritik uygulamaları bluetoot ile değil data kablosu ile atmak zorundasınız özetle ben bu telefonu aldığıma pişman oldum kalın sağlıcakla...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's