Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
adıgehalil kardeşim bişey sorcam...sxg75 te olan ama aktif olmayan menüleri kullanabilmem için detaylı bilgi verirmisin..bide iconları alıyorum ama sanırım kaydetmiyor telefona..her yüklenen icon bir önceki gidiyor ve yenisi kullanılabiliyor neden bole abi?
çok enteresan bişey daha dikkatimi çekti..telefonun orıjınal temaları 4 adet ve herbiri 2 mb iken benim yüklediklerim 1-2 kb yani çok düşük buneden kaynaklanıyor olabilir?
abi bu temayı tam haliyle nasıl yükleyebiirim...yani iconla beraber harika duruyor yaaa....
@carnageous

ben sxg'mi yaklaşık iki ay önce sattım, ama satma nedenim memnuniyetsizlik değildi. telefonda her özellik var fakat bu özellikleri verimli kullanabilmek için iyi kafa yormak gerekiyor ve huyunu suyunu öğrenmek lazım. saatleriniz ve hatta günlerinizi internette geçirebilirsiniz telefonu tam olarak kavramak için. sxg tamamlanamamış bir projedir, eksikliklerin; eksiklikten ziyade bazı hataların sebebi budur. tabi ki genel olarak müşteri aldığı telefonu sorunsuz, uğraşmadan kullanmak ister. sxg ise aksine genel telefon kullanıcısı profilinden farklı olarak telefon ile uğraşmayı seven, pc başında saatlerini geçiren kullanıcılar için ideal.

ikinci paragraftaki eleştirileriniz biraz yersiz olmuş. hafızası yavaş değil; 1gb kart doluyken ve kart takılı değilken telefon aynı hızda çalışıyor. yukarıdada dediğim gibi bazı hatalar mevcut. kart ilk takıldığında verileri okuması bazen on dakikayı buluyor. ebat konusunda; bir n70'ten büyük diyemeyiz, güncel telefonlar ile karşılaştıracak olursak. hoparlöründen memnundum, umarım k750 hoparlöründen beklediğiniz verimi alırsınız. kulaklık sesi aynı şekilde... bluetooth bağlantısında tanıtılmamış cihazlar için şifre istemesi gereksiz olsada pek sıkıntı yaratmayan bir sorun ve bu sorunu (sorun denebilirse) başka cihazlardada göreceksiniz... java uygulamaları kabloyla yüklemek yine pek çok cihazda karşınıza çıkacak bir yöntem...

sonuç olarak sxg75 için her kullanıcıya uymaz diyebilirim. sizde memnun kalmayıp satmışsınız. yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun...
repsol7077 Wrote:adıgehalil kardeşim bişey sorcam...sxg75 te olan ama aktif olmayan menüleri kullanabilmem için detaylı bilgi verirmisin..bide iconları alıyorum ama sanırım kaydetmiyor telefona..her yüklenen icon bir önceki gidiyor ve yenisi kullanılabiliyor neden bole abi?

ikonları değiştirmek için aynı adlı ikon paketini gereken dizin içine kopyalarsınız. aynı adla iki dosya aynı klasör içinde bulunamayacağına göre eskisinin üzerine yazılacaktır. eğer eski ikonları saklamak isterseniz ikonları değiştirmeden önce yedekleyin...

temalar ikon(menü ikonları) içermez...

sonradan yüklediğiniz temalar telefonda küçük boyutlarda gözükür, herhangi bir sorun yok. çünkü o görünen tema kısayolu gibi birşey...
master08 Wrote:
adigehalil Wrote:orange menüyü aktifleştirme

sxg75'te bulunan fakat kullanıcıya kapatılmış bir menü

[Image: DispCapture5.jpg][Image: DispCapture6.jpg]

"QXDM" programı ile yapıyoruz.:

1-view:NV Browser
2-category filter:ALL

3- "3442" nolu NV item'ı seçip "read" diyoruz.
4- "0" değerini "1" yapıp "write" diyoruz.

QXDM'i kapatabiliriz.

telefonda ayarlar/ekran içinde "ana ekran dizilimi" adında yeni bir seçenek çıkıyor. oradan açıp kapatabilirsiniz.

önemli bir nokta var: dca540 ile QXDM telefonu görmüyor. x55 com kablo gerekiyor...

QXDM burada:"""QXDM"""

QXDM'in çalışması için QPST gerekiyor...

QPST:"""İNDİR"""

Yukarıdaki işlemi DCA-540 kablo ilede yapabiliyoruz önce DCA540 kablonun bağlı olduğu portu QPST/configuration programındaki ports sekmesine "add new port" seçeneğiyle ekliyoruz.Kabloyu telefona takıp bu sekmede add port dediğimizde kablonun bağlı olduğu portlar çıkıyor ve ekliyoruz sonra QXDM programındaki OPTIONS-Communications bölümünden portumuzu seçiyoruz işlem tamam

QXDM programında "options/communications" tan portu seçtikten sonra ikinci sıradaki "wiev" den "nv browser" ı seçiyoruz. nv browser penceresinde "category filter:all" u seçerek nv numarasını bulup değişikliği yapıyoruz...
ADIGE KARDEŞİM CVP VERMEDİN YAA...QXDM hata veriyor tekrar tekrar kurdum olmuyor.lisansla ilgili bişey diyor.tecnical suport yazıyor.dediğin gibi bilgisayarın tarihini değiştirdim olmadı yine...ve sanırım QXDM siz orange menüyü aktifleştiremiyeceğim..
DENİYORUM ABİ DENİYORUM ASLINDA BUNLARI HEP OKUDUM YAZILARINIZDAN GÜNLERCE.AMA SANIRIM DEDİĞİN GİBİ DCA 540 KABLOYLA OLMAYACAK HERALDE..
yazdıklarımın cevap olduğunu sanıyordum...

"lisans süresi bitmiştir" manasında bir uyarı veriyor. hala bilgisayarımda yüklü ikiside ve kulanabiliyorum. ben bir ihtimal olur diye tarihi geri almanızı söyledim. kesin bir bilgim yok...

başka bir yerden belki yeni sürümlerini bulabilirsiniz...
repsol7077 Wrote:DENİYORUM ABİ DENİYORUM ASLINDA BUNLARI HEP OKUDUM YAZILARINIZDAN GÜNLERCE.AMA SANIRIM DEDİĞİN GİBİ DCA 540 KABLOYLA OLMAYACAK HERALDE..

dca-540 ile oluyor. kabloyla alakalı bir sorun değil. üstteki mesajımda da dediğim gibi programın son kullanma tarihi geçmiş... yeni sürümleri bulmak gerekiyor...
link eklemiştim sildim...

eski bir link... çalışmayacaktır...
arkadaslar su orange menuyu farklı bır yolla aktıfleşstımenın bır yolu yok mu ben bu pro ları kurdum ve hiç birsey yapamadım sadece aktıflastırsek bu proyu kullanmadan yeter kendım tema yapmasamda olur beceremıyorum zaten bana yardımcı olursanız cok sevinirim ya hazır temelerı atıyorum sdt uzantılı olan kaydedıyor temalara dıyor ama sanırım orange menu aktıf olmadıgı için gorunmuyo temalar da acele yardım gerekırse msnden falan yardım edersenız sevınırım please''!!!!!!!!!!!!
temalar ile orange menünün hiçbir bağlantısı yok. temaları ne şekilde telefona atıyorsunuz? her sdt uzantılı tema sxg75'e uymaz, tüm siemenslerin tema uzantısı sdt'dir fakat yapı farklılıkları var. ayrıca orange menüyü başka bir şekilde aktifleştiremezsiniz...
adıgehalıl abicim.birşey daha sormak istiyorum..bilgisayarımda olan 3-4 dklık..videoları telefonuma attığımda tanımlı uygulama yok diye yazıyor ve açmıyor .nasıl düzeltebilirim.izlemek için?
adigehalil kardeşim su fw26 yı nasıl yukleyebiliriz birde yuklesek garantı kapsamı dısında kalırmı kı
repsol7077 Wrote:adıgehalıl abicim.birşey daha sormak istiyorum..bilgisayarımda olan 3-4 dklık..videoları telefonuma attığımda tanımlı uygulama yok diye yazıyor ve açmıyor .nasıl düzeltebilirim.izlemek için?

videoları 3gp formatına çevirip telefona atmalısınız. mp4'de oynatabiliyordu galiba. fw12 ve 22'de tam ekran olması için 240x320 çözünürlükte; fw26'da ise 176x320 çözünürlükte çevirmeniz gerekir...

sayfa başında çok işlevsel bir video çevirici programın linki var...
tunzen Wrote:adigehalil kardeşim su fw26 yı nasıl yukleyebiliriz birde yuklesek garantı kapsamı dısında kalırmı kı

"""fw26"""

3gswup'ı pc'nize kurun ve çalıştırın, dca-540 kablo ile telefonu bağlayın ve "update" sekmesini tıklayın. bu kadar...

cihazınızın garanti dışı kalmasına sebeb olmaz. siemens'in servislere dağıttığı orjinal yazılımdır...
Halil, cihazı satalı baya oldu ama destek tam gaz devam ediyor Thumbup
artık bazı şeyleri hatırlamıyorum ama bildiğimizi paylaşmakta görevimiz...Smile
adıgehalil kardeşim..abi ben video yu 3gpp çeviriyorum...ama 40 dk.lık filmi,yada 17 dklık filmi hep 2.01 dk ya çeviriyor..müthiş kısaltıyor..anı dakıkalı olarak neden olmuyor.bunu nasıl düzeltmem gerek..
hangi video çeviriciyi kullanıyorsunuz? tam sürüm mü? deneme sürümünü kullanıyorsanız böyle sonuçlar çıkabilir... önceki sayfada super video converter'ın linkini vermiştim. oldukça ayrıntılı ve kaliteli bir program ve tam sürüm...
Ya arkadaşlar qxdm lisansını nasıl halletcez bilgisi olan var mı
Merhaba, geçen sonbahar qxdm i kurmuş ancak çeşitli sorunlardan ötürü kullanma fırsatı bulamamıştım. Forum bilgilerine internette rastlayınca yeniden inceleme şansım oldu. Verilen bilgiler ışığında ilk olarak adres defterinde ad a göre sıralama yapan parametreyi güncelledim ve çok ciddi bir kabus sona ermiş oldu. Bilgiler için çok teşekkürler.
şimdi sıralıyorum
1=telefonun kablosu takılı drıver kurulu ama pc de gorunmuoo
2=göründükten sonra oyun nası atıcaz
3=jmi programında telefon nası connect olarak goruncek

ayarları acıklayıcı arkadaşlara şimdiden teşekkur
driver'ın kurulu olduğunu eminseniz, kablonuzda problem olabilir. telefonu pc'ye bağladığınızda "yeni donanım bulundu" uyarısı veriyor mu...?

oyun ve uygulamaları "jmi" ile atacaksınız. kullanımını ilk sayfalarda vermiştim. üçüncü sayfada olması gerek...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's