07-24-2007, 04:23 PM
08-01-2007, 12:41 PM
@adigehalil
selam artık sxg75 kullanmadığını biliyorum ama bu konuda bayağı bir bilgi birikimin olduğu için sana sorayım dedim. yardımcı olabilrsen sevinirim.
telefonum şarj olurken göçtü. ekranda sadece siemens logosu vardı ve gidip geliyordu. yani devamlı restliyordu kendini.
3Wgsup ile yazılım güncelledim. ve telefonum açıldı ancak ekranda servis gerekli yazıyordu.
yabancı forumlardan araştırdım ve qcn dosyasının QPST kullanarak onarılması gerektiğini öğrendim. bu işlemi yaptım ve hatta buldu.
ancak bu sefer de bluetooth çalışmıyor. "bluetooth address not set" uyarısı veriyor telefon.
yine forumlardan NV item 447 nin QXDM kullanarak değiştirilmesi gerektiğini ve adresslerin 0*01 şeklinde oöası gerektiğiniş öğrendim. ancak bu işlemi yapmaya çalıştığımda bu nv item ın sadece okunabilir olduğu uyaruınını veriyor program ve değiştirtmiyor.
acaba bir çözüm önerim var mı?
selam artık sxg75 kullanmadığını biliyorum ama bu konuda bayağı bir bilgi birikimin olduğu için sana sorayım dedim. yardımcı olabilrsen sevinirim.
telefonum şarj olurken göçtü. ekranda sadece siemens logosu vardı ve gidip geliyordu. yani devamlı restliyordu kendini.
3Wgsup ile yazılım güncelledim. ve telefonum açıldı ancak ekranda servis gerekli yazıyordu.
yabancı forumlardan araştırdım ve qcn dosyasının QPST kullanarak onarılması gerektiğini öğrendim. bu işlemi yaptım ve hatta buldu.
ancak bu sefer de bluetooth çalışmıyor. "bluetooth address not set" uyarısı veriyor telefon.
yine forumlardan NV item 447 nin QXDM kullanarak değiştirilmesi gerektiğini ve adresslerin 0*01 şeklinde oöası gerektiğiniş öğrendim. ancak bu işlemi yapmaya çalıştığımda bu nv item ın sadece okunabilir olduğu uyaruınını veriyor program ve değiştirtmiyor.
acaba bir çözüm önerim var mı?
08-01-2007, 10:04 PM
sağlam bir nv-items yedeğini telefona yazman gerekli. forumlardan birinden isteyebilirsin...
yada tekrar yazılım atmak belki çözebilir...
08-02-2007, 10:52 AM
slm arkadaşlar fw 22 yukleyemiyorum nasıl yuklenceni bil miyorum yadım cı olursanız sevinirim
08-02-2007, 11:14 AM
http://rapidshare.com/files/46473900/SXG...6.zip.html
yazılım güncellemek için bu programı kurup çalıştırman gerekiyor. şarjın en azından yarıya kadar dolu olsun. ve tercihen güncelleme işlemi yapmadan önce telefonu offline mode a al. program da update e tıkladığında kendiliğinden güncelleyecektir. güncelleme tamamlanınca önce programı kapat sonra telefonu kapat ve kabloyu çıkart.
tabii güncellemeden önce tüm yedeklemelerini yap telefon defterimn mesajların, internet ayarların velhasılı telefon sıfırlanıp tüm b,ilgiler gideceği için yedekleme yapmak gerekiyor.
yazılım güncellemek için bu programı kurup çalıştırman gerekiyor. şarjın en azından yarıya kadar dolu olsun. ve tercihen güncelleme işlemi yapmadan önce telefonu offline mode a al. program da update e tıkladığında kendiliğinden güncelleyecektir. güncelleme tamamlanınca önce programı kapat sonra telefonu kapat ve kabloyu çıkart.
tabii güncellemeden önce tüm yedeklemelerini yap telefon defterimn mesajların, internet ayarların velhasılı telefon sıfırlanıp tüm b,ilgiler gideceği için yedekleme yapmak gerekiyor.
08-02-2007, 11:19 AM
adigehalil Wrote:sağlam bir nv-items yedeğini telefona yazman gerekli. forumlardan birinden isteyebilirsin...
teşekkürler sorunu çözdüm telefon herşeyiyle çalışır hale geldi. yaptığım ilşlemler sırasıyla şöyle.
Telefonum göçtü ve açılmıyordu devamlı kendini resetliyordu.
Önce şarj ettim. 3wgsup programını kurdum bilgisayara. Yazılım yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra telefonu # ve açma tuşuna basarak recovery modunda açtım. 3wgsup ile yazılımını yükledim. Telefon açıldı ancak sonrasında servis gerekli yazısı çıktı ekranda. Forumlardan qcn dosyasını onarmam gerektiğini öğrendim. Wolf51.qcn dosyasını buldum. Qpst programını kurdum. Önce QPST aqltındaki software download programı ile eski qcn yi backup ladım 0000000_0.qcn isimli bir dosya backuplandı. Sonra wolf51.qcn yi kullanarak repair ettim qcn dosyasını. Telefon çalıştı hat da buldu.
Ancak bu seferde sms ve blutooth çalışmadı ve blutooth adrress is not set uyarsısı verdi. . Qxdm programını kullanarak 447 nv itemini değiştirmeye çalıştım forumda değerleriri 0x01 olarak değiştirmem gerektiği yazıyordu. Beceremedim. Dosya sadece okunabilir uyarısı aldım.
Tekrardan yazılım güncellemesi yaptım sms düzeldi. Ancak bluetooth yine çalışmadı
En son olarak daha önce yedeklediğim 000000_0.qcn dosyasını kullanarak tekrar qcn dosyasını onardım ve sonunda bluetooth da çalıştı.
08-02-2007, 11:40 AM
arkadaşım olmuyor ayrın tılı olarak anlatırsan sevinirim
toggle Wrote:http://rapidshare.com/files/46473900/SXG...6.zip.html
08-22-2007, 02:05 PM
indirdiğiniz klasördeki dosyaları brew/mod/mainmenuapp/res/common içine kopyalayıp telefonu yeniden başlatmanız yeterli...
arkadaş lar tel görmuyor brew/mod/mainmenuapp/res/common neyapmam lazım tema yukleyemiyorum
arkadaş lar tel görmuyor brew/mod/mainmenuapp/res/common neyapmam lazım tema yukleyemiyorum
09-23-2007, 11:36 PM
merhaba,
arkadaşlar başlığı 3 gündür takip ediyorum, QXSD programı ile telefonda kurcalamadığım yer kalmadı, benim amacım radyoyu kulaklık sız açmaktı beceremedim aradım taradım bulamadım...
dün sabaha doğru, fw26 yüklemek istedim ve telefon heyecandan kendini kaybetti, açılmıyor artık
ama yıkılmadım şimdi fw22 'yi download ediyorum kurmayı deniyeceğim inş. açılır işte ozaman yaktım bu telefonu
....
bu başlıkta gerçekten işime yarayacak çok güzel bilgiler buldum, paylaşımda ve destekte bulunan herkese teşekkür ederim,
tekrardan merhaba, ben yeni üyeniz ibrahim
arkadaşlar başlığı 3 gündür takip ediyorum, QXSD programı ile telefonda kurcalamadığım yer kalmadı, benim amacım radyoyu kulaklık sız açmaktı beceremedim aradım taradım bulamadım...
dün sabaha doğru, fw26 yüklemek istedim ve telefon heyecandan kendini kaybetti, açılmıyor artık
ama yıkılmadım şimdi fw22 'yi download ediyorum kurmayı deniyeceğim inş. açılır işte ozaman yaktım bu telefonu
....bu başlıkta gerçekten işime yarayacak çok güzel bilgiler buldum, paylaşımda ve destekte bulunan herkese teşekkür ederim,
tekrardan merhaba, ben yeni üyeniz ibrahim

11-09-2007, 03:08 PM
arkadaşlar acil yardım lazım telin ana kodu kilitli nasıl açacam yardım
birde telin kulaklık soketini takınca çalışmıyor bezen çalışıp bazende hiç çalış mıyor arızalımı acaba yaksa yazılım hatasımı
birde telin kulaklık soketini takınca çalışmıyor bezen çalışıp bazende hiç çalış mıyor arızalımı acaba yaksa yazılım hatasımı
11-09-2007, 03:22 PM
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım artık uzun süredir bekliyordum bugüne nasipmiş.
hepsiburadan 360 ya aldım(1gb kart hediye)
sxg75 in kullandığı brew yazılımını update etmemiz mümkünmü acaba ?
hepsiburadan 360 ya aldım(1gb kart hediye)
sxg75 in kullandığı brew yazılımını update etmemiz mümkünmü acaba ?
11-11-2007, 09:37 PM
hayırlı olsun.
brew sürümünü güncellemenin mümkün olduğunu zannetmiyorum. bu konuda hiçbir çalışma yok...
brew sürümünü güncellemenin mümkün olduğunu zannetmiyorum. bu konuda hiçbir çalışma yok...
11-12-2007, 12:01 AM
merhaba Halil Sanyo E6'dan sonra seni buradada görmek güzel.görüşmek üzere.
01-21-2008, 12:40 AM
Selam millet bende aldım sonunda bu telefondan,
yalnız bende mpm cd yok,
aradım taradım linkleri kaldırmışlar, çalışan bi mpm linki bilen veya upload etmek isteyen olursa sevinirim.
yalnız bende mpm cd yok,
aradım taradım linkleri kaldırmışlar, çalışan bi mpm linki bilen veya upload etmek isteyen olursa sevinirim.
01-22-2008, 04:59 AM
01-23-2008, 03:01 AM
Sağolasın Halil.
Gerçekten güzel bi cihaz,
bide bembayaz olunca tadından yenmiyor
Gerçekten güzel bi cihaz,
bide bembayaz olunca tadından yenmiyor

01-23-2008, 03:14 AM
beyaz mı...?
01-23-2008, 04:20 AM
Evet bembeyaz sıfır jiletini sökmedim daha,
mobil müzik seti aksesuarınıda taktım harika bişey oldu,
sx1den sonra beğendiğim ikinci telefon oldu diyebilirim.
mobil müzik seti aksesuarınıda taktım harika bişey oldu,
sx1den sonra beğendiğim ikinci telefon oldu diyebilirim.
01-23-2008, 04:30 AM
türkiyeden mi alındı...? şöyle güzel açılardan çekilmiş birkaç fotoğraf isterim...
tekrar sxg almaya niyetim var benimde. bakalım; nasip kısmet...
tekrar sxg almaya niyetim var benimde. bakalım; nasip kısmet...
01-23-2008, 04:37 AM
Hemen sx1 le bi iki resim çekeyim. ama gece pek iyi çıkacağını sanmıyorum.
01-23-2008, 04:51 AM
http://www.zshare.net/image/6784607218f9e7 http://www.zshare.net/image/67846309869edf[/img]
http://www.zshare.net/image/6784667c9a8351
Resimleri bilerek karaladımki ggde filan milleti keklemeye çalışmasınlar
geçen çoşkunun telefon resmini kendi telefonu gibi koymuş elemanın biri
).
neyse makina bu gerçekten eşşiz bi cihaz. herkese tavsiye ederim.
Resimler direk olrak çıkmadı ama tıklayarak bakabilirsin halil.
http://www.zshare.net/image/6784667c9a8351
Resimleri bilerek karaladımki ggde filan milleti keklemeye çalışmasınlar

geçen çoşkunun telefon resmini kendi telefonu gibi koymuş elemanın biri
).neyse makina bu gerçekten eşşiz bi cihaz. herkese tavsiye ederim.
Resimler direk olrak çıkmadı ama tıklayarak bakabilirsin halil.
01-23-2008, 04:59 AM
beyazı güzel ya...
tekrar hayırlı olsun. tr'den mi almıştın...?
tekrar hayırlı olsun. tr'den mi almıştın...?
01-23-2008, 05:04 AM
Sağolasın halil
Evet Türkiyeden aldım. sahibinden.com
burda bi elemandan aldım. hediye gelmiş kayıtlı sorunsuz bi telefon.
Şuna bi kılıf bulsaydım süper olacaktı.
neyse ben kaçayım sabah iş var malum
iyi geceler,
umarım bu sxg75 sayfalarıda sx1 gibi dolup taşar birgün
Evet Türkiyeden aldım. sahibinden.com
burda bi elemandan aldım. hediye gelmiş kayıtlı sorunsuz bi telefon.
Şuna bi kılıf bulsaydım süper olacaktı.
neyse ben kaçayım sabah iş var malum
iyi geceler,
umarım bu sxg75 sayfalarıda sx1 gibi dolup taşar birgün

01-25-2008, 04:06 PM
vay be hayırlı olsun. bir kaç beyaz makine sahibinden birisiniz herhalde. fazla göstere göstere dolaşmayın siyah sxg75 sahipleri elinizden kapmasın.
adigehalil sxg75 alda dön artık. bir kaç gelişme de var. brew oyunlarını kırmayı başarmışlar. gerçi illegal olduğu için kimse bilgiyi paylaşmıyor ama. yakında öğreniriz nasıl yapıldığını.
selamlar
adigehalil sxg75 alda dön artık. bir kaç gelişme de var. brew oyunlarını kırmayı başarmışlar. gerçi illegal olduğu için kimse bilgiyi paylaşmıyor ama. yakında öğreniriz nasıl yapıldığını.
selamlar
01-27-2008, 02:43 PM
Sağol toggle kardeş, anlatımlarınız ve haritalar sayesinde sorunsuz gps kullanıyorum şuanda.
Ama bi iki kişi dşında kafa yoran gibi bu cihaz için ,
neyse artık bende aranızdayım, elimizden geleni yapıcağız artık gelişme için.
Ama bi iki kişi dşında kafa yoran gibi bu cihaz için ,
neyse artık bende aranızdayım, elimizden geleni yapıcağız artık gelişme için.