Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
toogle tekrar bir sxg almayı düşünüyorum ama bir yandanda m7 kafamı kurcalıyor. türkiyeye gelir mi, gelmez mi? şu an ebay'den kargo dahil 360 liraya alınabiliyor...
arkadaslar sxg75 in en son yazılımını nerden bulabılırım ve nasıl yuklenır?yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler
2,3,4.. bu sayfaların birinde fw22 ve 26 olması lazım. 22 tr için son resmi sürüm. 26 ise uluslarası sürüm. türkçe içeriyor ve operatör ayarları yok. 22'den biraz daha hızlı...
pekı arkadaslar bu gps ın turkıye olan ıcını bulabılıp telefona yukleyebılırmıyız?tesekkurler
üzerindeki gps uygulaması türkiye içinde haritalar sunuyordu ama artık maalesef harita indirilemiyor. alternatif java programlarla bu işi yapabiliyorsunuz. pek detaylı bilgim yok; bilenler yardımcı olacaktır...
Erol kardeş, eğer navigasyon istiyorsan nav4all yazılımını kullanmalısın,
Yada sadece bulunduğun yeri harita üzrezinde anlık görmek istersen trekbudy kullanmalısın arkadaşların hazırladığı haritalar işini fazlasıyla görecektir.
Arkadaşların yaptıkları haritaları bi araya toplamıştım burdan bak istersen.
BURDAN
arkadaslar bu gps nasıl kullanılıyor bı anlatıverırmısınız??ayrıca bu harıtalrı nasıl yukleyeceım <ve kullanacagım ayrıntılı anlatırsanız cok memnun olrum.tesekkurler

NAV4ALL yazılımını nerden bulabılrım ve nasıl yuklerım?

arkadaslar telefonun wapına gırıp nav4 u ındırmeye calıştım boyut buyuk dedı bu yazılımı nasıl yuklecegım?
orange menü ile ilgili sorum olacaktı size birde telefonun yedeğini almakla ilgili.
orange menüde sadece 3442 nolu ıtemı degıstırdım ama daha sonraki sayfalarda toplam 13 maddelik bir liste var onu değiştirmeye cesaret edemedim.bu konuda sizin bilgilerinizden yararlanmak istedim,tabi uygunsanız? birde telefonun nasıl yedeğini alabilirim herhengi bir duruma karsı
saygılar..
Ayhan BARUT
Kastamonu
listedeki 13 değişikliğide yapabilirsiniz. bir sorun olmaz. aslına bakarsanız en sorunlusu "orange menü". orange menüyü açtığınızda ve simgelerini değiştirdiğinizde bir daha tema değişikliği yapmamanız gerekiyor. temayı değiştirmeye kalktığınızda telefon yeniden başlama döngüsüne giriyor ve yazılım yüklemek zorunda kalıyorsunuz. dediğim gibi bu sorun sadece tema değiştirmeye çalıştığınızda oluyor. bunun haricinde sorun oluşturan bir madde yok benim gözlemlediğim kadarıyla.

telefon yedeğini brew mobile commander (BMC) ile alabilirisiniz...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's