cmert Wrote:Evet @adigehalil ' e duyurulur, tam ortada
Benq boarlarda baya bi karmaşa yaratmış, Siemens in gözünü seveyim 
teli almadan önce arşivlemiştim ben onları...

yinede sağol...
bu telefon diğer 75 serilerinden farklı ve infineon yok diye biliyorum....
Resimlere detaylı baktım ve ben de infineon göremedim ...
240*320 ekran olunca yavaş bile kalıyor...

o/c yapma imkanı da yok ki ...
Linux u kullanıma açsınlar o/c yapma imkanı olur... (diye düşünüyorum)
cmert Wrote:bir de hangi FW yi kullanıyorsun, en az bug barındıran FW hangisi ?
görmemişim...
üç adet fw mevcut... 12-22-26
12 ile 22 türkçe içeriyor, 26 da yok...
12 de bazı sorunlar mevcut:
hafıza kartındaki mp3 lerin bazılarını görmeme, uzun kart okuma ve açılma süresi gibi...
22 de bunlar giderilmiş... telefon genel olarak biraz daha hızlı ve herhangi bir bug yok gibi... ( firmware'in genel eksiklerini saymazsak)
26 yı henüz denemedim. türkiye variantına uygun yok şuan. update'ide cihaz kabul etmiyor dolayısıyla... 22 den daha iyi olduğu söyleniyor...
3gswup gerekli. pek uğraşmadım...
robotica Wrote:Linux u kullanıma açsınlar o/c yapma imkanı olur... (diye düşünüyorum)
pek bir faaliyet gözükmüyor...
oslik cihazla ilgilenmiyor...

çekler oldukça ilgili fakat onlardada tık yok...

Her taşın pardon, ızgaranın altından çıkıyo meret

Adamlar zamanında Texas'tan kız almışlar sanırım

Beleş geliyor bu epromlar bunlara sanki. Ama iyiki bunu kullanyorlar. Nokia oem ler silikon ve ısı tutunca eriyorlar. Bunu ısıt ısıtabildiğin kadar

sxg75'e java midlet yüklemek...?
sxg75'e direk hafıza kartına atarak veya bluetooth üzerinden yollayarak midletlerimizi yükleyemiyoruz. ya internet üzerinden yada kablo vasıtası ile pc üzerinden yükleyebiliyoruz...
pc üzerinden
"""JMİ""" ile yükleyebiliyoruz. telefonu bağlayıp "jmi'ı" çalıştırıp "oyun, uygulama" hangisini yükleyeceksek seçerek ekrandaki dizinden midleti bulup "install" sekmesine basıyoruz. yükleyeceğimiz oyun, uygulamanın hem jar hemde jad dosyası olması gerekiyor.
jmi her yüklemeden sonra "telefon yeniden başlatılsın mı?" diye sorar. buna gerek yok. tüm midletleri yükledikten sonra telefonu yeniden başlatabiliriz...

sxg75'e kablo ile tema yüklemek...?
sxg75' normalde sadece bluetooth üzerinden tema yükleyebiliyoruz, fakat kablo ile yüklemenin de yolu var...:
"""SXG_CONTROLLER""" ı bilgisayarımıza kuruyoruz. telefonu bağlayarak doğru bağlantı noktasını seçiyoruz.
brew/mod/cmgr/pp dizininin içinde
thm thm içinde
usr adında klasör oluşturuyoruz.
sonuçta
brew/com/cmgr/pp/thm/usr şeklinde bir dizin oluşturmuş oluyoruz. yüklemek istediğimiz temaları bu dizin içine (usr içine) atarak telefonu yeniden başlatıyoruz...
Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler
Fiyatı düşüp, elimize geçtiğinde bu bilgiler çok lazım olacak

Yazıcı almasam kaça olur
aslında kasdettiğim, 2. el piyasa fiyatıydı ...
250 - 270 seviyesine düşene kadar karasularıma giremez

düşmesi yakındır...
teknosa yapmıyor ki öyle bi kıyak... şöyle yazıcı fiyatını düşse...

Hoş düşse de şu ara alacak değilim, bizimki kuru kalabalık

cmert Wrote:Hoş düşse de şu ara alacak değilim, bizimki kuru kalabalık 
aynen katılıyom üstat... benim karasularına daha bi SX1 demir atamadı limana SXG75 yanaşamaz bile..