Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
bu süpermiş ya vallaShifty
adigehalil Wrote:tema 3...:

[Image: 221.jpg][Image: 222.jpg]
[Image: 223.jpg][Image: 224.jpg]

"""indir"""
sağol ajan. sana penguen ikonlarını çıkartmıştım ama indirmemişsin. bir önceki sayfada...
heen bakıorum baba hemen
saol ajan i,ndirdim bile
adigehalil Wrote:
erkahn Wrote:bar bulamadık ajan???????

ajan ben sana ikonları çıkarttım, gerisi sana kalmış...

[Image: linuxiconsbq2.png]

ikonlar:
"""burada"""
ikon set 2...:

[Image: dispcapturejl5.png]

"""indir"""
ikon set 3...:

[Image: dispcapturebi0.png]

"""indir"""
ikon set 4...:

[Image: dispcapturebt8.png]

"""indir"""
bu telefon çok güzel ya valla güle güle kullan adigeBig GrinBig GrinBig GrinToungue
benim garantinin bitmesine 5.5 yıl kaldı bı kac sene sonra benım sx1 yerine belki banada bundan verirler ajanBig GrinBig GrinBig GrinToungueBig GrinBig GrinBig GrinToungue
ikon set 5...:

[Image: dispcaptureac5.png]

"""indir"""
Bu cihazda görsellikten öte gitmek henüz mümkün değil anlaşılan Shifty
maalesef...

her türlü görsel değişiklik yapılabiliyor ama henüz yazılımsal bir geliştirme yapılabilmiş değil. bazı değişiklikler yapılabiliyor: onlarda yazılım hazırlanırken bilerek bırakılan seçenekler (bazı nv'ler)... overclock yapılabilmesini çok istiyorum çünkü 225 mhz üst sınırlı bir işlemci koyup 100-120 mhz aralığında çalıştırmak akıl karı değil... bu haliyle bile yetiyor ama 225 mhz'deki halini görmek isterim...Smile
Neden kimse bu cihaz üzerinde yoğunlaşmıyor, görsel öğelerle nereye kadar Whistling

bir SXG75 sahibi olana kadar umarım bir gelişme katedilir Popcorn
adigehalil Wrote:master08 düzeltmen için teşekkür ederim...

düzenleyebileceğiniz NV'ler...:

1- orange menü: 3442 nolu nv değerini 0'dan 1'e çeviriyoruz. (0--->1)

2- açılış sorusu: 2985 1--->0

3- tarayıcı çıkış sorusu: 3322 1--->0

4- tarayıcı seans bilgileri: 3169 1--->0

5- java uygulama açılışında java logosu: 3460 0--->1

6- telefonda saklanacak sms sayısı: 3006 500--->xxx (istediğiniz bir rakam)

7- sms alıcı sayısı: 3005 5--->xxx (100'ü aşmanız sorun çıkarabilir.)

8- anında mesaj menüsü: 3028 0--->1

9- bas konuş menüsü: 3015 0--->1 (sadece ayarlarda çıktı.)

10- media albümü: 2830 0--->1 (mesajlar içinde çıktı, tarayıcıyı açıyor. ne olduğu hakkında bir fikrim yok.)

11- kartpostal: 2832 0--->1 (mesaj oluştur içinde kartpostal seçeneği çıkıyor.)

12- rehber dizilimi: 3393 "0" ada göre sıralıyor "1" soyada göre sıralıyor.

13- açılışı hızlandırma: 3323 0--->1

usb ile birtürlü yapamadım bu işi.
QPST den add new port diyorum,sxgcontroller com6da olduğunu görüyor ama buna neyaptıysam ekleyemedim dolayısıyla QXDMde işlem yapılamıyor,başka neyapabilirim?
bence yat abi saat geçolduBig Grin
bende yatayım iyigecelerBig GrinBig Grin
erkahn Wrote:bence yat abi saat geçolduBig Grin
bende yatayım iyigecelerBig GrinBig Grin

santrayı seyrediyorum ajan Big Grin biyandanda uğraşıyoruz boş durmayalım diye,yatacam şimdiZzzz
sxg controller'ın gördüğü port'ta çıkmayabilir. diğer portlarıda deneyin...
adigehalil Wrote:sxg controller'ın gördüğü port'ta çıkmayabilir. diğer portlarıda deneyin...

valla hertürlü comu yazdım olmadı.
[Image: clipboard01ac6.gif]
buraya değerde versem vermesemde bi türlü ekleyemedim
kolay gelsinBig Grin
"add new port" penceresinin altındaki ports penceresindeki iki port'tan biri olabilir onları denediniz mi ?
adigehalil Wrote:"add new port" penceresinin altındaki ports penceresindeki iki port'tan biri olabilir onları denediniz mi ?

Kardeş onlarda no phone yazıyo,zaten QXDM aşağıdaki gibi no connection dediğinden o 3000li sayıların değerlerini değiştirmem mümkün olmuyor,gerçi öyle pekde lazım şeyler değil değiştirilenlerde yinede belki lazım olur diye.
[Image: ads305zce4.png]

Neyse diğer açıklamalarından baya faydalandım,tema işini rusçadan çözecem diye göbeğim çatlamıştı sağolasın...
herhangi bir fikrim yok. ef81'in kullandığı kablo farklı (dca-140) ; yeni ince socket yapısını kullanıyor. gerçi sxg controller görüyorsa qpst'de görmesi gerekir...

birde...; benim verdiğim nv değişiklikleri ef81'de bulunmayabilir. bulunsa bile numaraları farklıdır...
qxdm'de options/communications'tan da port seçmeniz gerekiyor...
adigehalil Wrote:herhangi bir fikrim yok. ef81'in kullandığı kablo farklı (dca-140) ; yeni ince socket yapısını kullanıyor. gerçi sxg controller görüyorsa qpst'de görmesi gerekir...

birde...; benim verdiğim nv değişiklikleri ef81'de bulunmayabilir. bulunsa bile numaraları farklıdır...

Biliyorum halilcim soketi değiştirmemiş olsalardı zaten direk comdan bağlardım sx1imden yadigar x55le.

NV değişikliklerine gelince ef81 için ruslar listelemiş zaten ordan değiştirecem,Ayrıeten tek olarak bir nv browser indirdim ondada tanıtamadım bitürlü.

QXDMde optionda çıkan portlar QPSTde olan com1 ve com2,oyüzden diğer arkadaşın yazdığı gibi önce QPSTden port eklememiz lazım sonra QXDMde o portu seçecez,neyse artık canın sağolsun Rusca-->ingilizce sözlükle falan çözmeye çalışacaz olmazsa
erkahn Wrote:kolay gelsinBig Grin

sağol ajan
bendende bir "kolay gelsin" o zaman... sxg'yi aldığımda bende baya bi zorlanmıştım... millet hiçbir şey yapmamış, aldıkları gibi kullanıyorlardı...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's