Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
adigehalil Wrote:bendende bir "kolay gelsin" o zaman... sxg'yi aldığımda bende baya bi zorlanmıştım... millet hiçbir şey yapmamış, aldıkları gibi kullanıyorlardı...

Aldığımız gibi kullanmak sx1 ruhuna yakışmaz kardeş,zaten sx1den antremanlıyız rusçayaThumbup sağolasın
Arkadaşlar orjinal menü ikonları nerden bulurum farklı ikon yükledim fakat hareketsiz. Birde orange menü ikonu değişiyormu?
adigehalil Wrote:düzenleyebileceğiniz NV'ler...:

1- orange menü: 3442 nolu nv değerini 0'dan 1'e çeviriyoruz. (0--->1)

2- açılış sorusu: 2985 1--->0

3- tarayıcı çıkış sorusu: 3322 1--->0

4- tarayıcı seans bilgileri: 3169 1--->0

5- java uygulama açılışında java logosu: 3460 0--->1

6- telefonda saklanacak sms sayısı: 3006 500--->xxx (istediğiniz bir rakam)

7- sms alıcı sayısı: 3005 5--->xxx (100'ü aşmanız sorun çıkarabilir.)

8- anında mesaj menüsü: 3028 0--->1

9- bas konuş menüsü: 3015 0--->1 (sadece ayarlarda çıktı.)

10- media albümü: 2830 0--->1 (mesajlar içinde çıktı, tarayıcıyı açıyor. ne olduğu hakkında bir fikrim yok.)

11- kartpostal: 2832 0--->1 (mesaj oluştur içinde kartpostal seçeneği çıkıyor.)

12- rehber dizilimi: 3393 "0" ada göre sıralıyor "1" soyada göre sıralıyor.

13- açılışı hızlandırma: 3323 0--->1
QXDMyi hallettim en sonunda rus sitelerindende birkaç değer buldum başka bildiklerimiz varmı?
mclarensx1 Wrote:Arkadaşlar orjinal menü ikonları nerden bulurum farklı ikon yükledim fakat hareketsiz. Birde orange menü ikonu değişiyormu?

-keşke kopyalamadan önce orjinalini yedekleseydin,bi sxg75ci upload eder mutlaka.
-Orange menü ikomlarıda değişebiliyor.
telefonu yakında tamamen haşat ediceksiniz bu kadar kurcalıya kurcalıya zaten ustası olmuşsunuz Smile)
aslında ben de isterdim de bahtsızlık daha telefon bugün geldi ama sorunlu kamera rezalet çekim sırasında ekranda garip garip hatlar çıkıor ne yaptıysam duzeltemedım yani ayarlardan!!yarın servise vericem.inşallah çabuk yapılır çünkü fazla sabredemicem tele hemen birleyler atmak istiyorum!!!
kib in arkadaşlar ii geceler
tevfikilkay Wrote:
mclarensx1 Wrote:Arkadaşlar orjinal menü ikonları nerden bulurum farklı ikon yükledim fakat hareketsiz. Birde orange menü ikonu değişiyormu?

-keşke kopyalamadan önce orjinalini yedekleseydin,bi sxg75ci upload eder mutlaka.
-Orange menü ikomlarıda değişebiliyor.

aklıma gelmedi ikonları değiştirirken, birisi gönderirse sevinirim, orange menünün ikonlarını nerden buluruz ve nereye atıcaz? Birde alarm melodisini hafıza kartından seçtiğimde alarm çalmıyor telefonun hafızasındaki melodileri seçersem çalıyor herkezde böylemi ?
captainsparrow Wrote:telefonu yakında tamamen haşat ediceksiniz bu kadar kurcalıya kurcalıya zaten ustası olmuşsunuz Smile)
aslında ben de isterdim de bahtsızlık daha telefon bugün geldi ama sorunlu kamera rezalet çekim sırasında ekranda garip garip hatlar çıkıor ne yaptıysam duzeltemedım yani ayarlardan!!yarın servise vericem.inşallah çabuk yapılır çünkü fazla sabredemicem tele hemen birleyler atmak istiyorum!!!
kib in arkadaşlar ii geceler
resimi karanlık ortamda çekmeye çalışıyorsan bendede öyle karıcalı çıkıyor, gündüz çeki iyi, gece için flash kullanıcaz mecburen.
yedeklediğim bar dosyaları...:

http://www.speedyshare.com/126917344.html

hepsi yok çünkü sadece değiştirdiklerimi yedekliyordum...

@captainsparrow

dh'ye eklediğiniz fotoğrafı gördüm. oraya yazdım; burayada yazayım. internet üzerinden aldığınız bir ürünü 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz. o kamerada bir hata olduğu besbelli. servise verirseniz iade işleminden daha çok beklersiniz. iade edin; yeni bir sxg alın, daha mantıklı...
TŞK.CONTROLLER programının türkçe txt dosyası varmı?
hayır yok...
SXG75 in orjinal zil seslerini paylaşabilir miyiz acaba Shy
cmert Wrote:SXG75 in orjinal zil seslerini paylaşabilir miyiz acaba Shy

Evet ben de çok isterim, tabi varsa öyle bir imkan Thumbup

Nerde bu SXG kardeşliği Nono
Winswup tarzı bir yükleyicisi varsa verin kendim çekeyim bari Shy
henüz bir kardeşlik kurabilmiş değiliz forumumuzda...! orjinal sesleri yedeklemiştim fakat silinmiş.Smile yapabileceğim birşey yok; çünkü telefonu sattım...Big Grin
Ben bu topiğe yazan arkadaşları SXG kardeşliği olarak nitelendirdim Smile
telefonu sattığını duydum, belki yedek falan dedim ama o da gitmiş Sad
coşkucum ef81de genelde .aac zilsesleri,sadece 10 tanesi mid içlerinde.Zilsesleridemi sxg ile aynı bilmiyorum da lazımsa mid olanları upload edeyim.

sx1 kardeşliğinden öte kardeşlik yok 'benq' bizi bozar Sad
NASIL buraya ekliyicem?
http://www.speedyshare.com yada http://www.zshare.net adreslerine gir, "gözat" tan dosyayı bul, "upload" de, çıkan linki mesajına yapıştır...
tşk.
Arkadaşlar hangi msn programını kullanıyorsunuz?
ben mig33 kullanıyorum. sxg'dede sorunsuz kullanıyordum...
Çok teşekkürler Wink

http://rapidshare.com/files/21520712/FFS...5.zip.html

Linkte SXG nin orjinal içeriği var pictures,sound,video tüm içerik mevcut sanırım işine yarar
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's