Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
tabii ki yarar, düşünmen yeter Smile teşekkürler ...
Arkadaşlar kapalıyken fabrika ayarlarına dönebilirmisiz sx1 deki gibi? xp temasından sonra tel reset attı ve açılmadı fw atmak zorunda kaldım.
tel güzel ama bu siemensin herşeyden elini eteğini çekmesi...benq nun da tel pazarından çekilmesi beni düşündürüyor...şu an sivas ta 399 ytl ye veriyorlar...şeytan dürtüyor al diye bir tane ama ...sx1 den sonra kamerası dışında çok yavan geldi bana ...bakalım bu gidişle yaza doğru 300 civarına düşer herhalde...o zaman 2mp li bir telim olabilirBig Griniphoto
arkadaşlar flash aldım,fakat flash otomatik ayarı var canı isterse patlıyor canı istemezse patlamıyor, nv'lerden bunu sürekli patlaması için ayarlayabilirmiyiz?
beyler
ben bişey istiycem bu temaları yapan arkadaşlar bitane fb teması yaparmısınız menü ikonları da güzel olsun
temada yer almasını istediğin 3 tane resim ekle buraya yapayım... 240x320 pikselden büyük olsunlar. menü ikonları tema içinde değildir...
resimleri eklemek için ne yapmalıyım yada msnimi vereyim bağlantı kuralım
alichan_1907@hotmail.com
imageshack.us adresine gir, "gözat"tan resmi bul ve "upload" de; çıkan linki buraya yapıştır...
http://rapidshare.tv/53877

işte dostum linki ben bazılarını seçtim içinden açınca anlarsın
alichan mesajını editlermisin...? bunlar zaten benim paylaştığım bilgiler ve bu topiğin önceki sayfalarında var...
sxg75 kullanan arkadaşlar uçuş modundan tekrar normal moda geri dönebiliiyormusunuz.teli servise yolladım değiştirdiler yeni gelen tel yine aynı...
evet ben geri dönebiliyom
ya beyler bluetooth tan sxg75 e bişey atamyom nedendir telden atıyom diğeri olmuyo
pc'den mi yollayamıyorsun...? eğer öyleyse kullandığın bluetooth'un sürücüsünü kaldırman gerekiyor(muş)... ben kullanmadım ama sorun yaşayan arkadaşlar böyle çözmüş...
dostlarım sxg75 ile pc arasında iletişim kurmak için dca 540 kablomu alayım
dostum kaldırdım driverını ama bu seferde cihazı tanımıyo
dca-540 mutlaka almalısın: fw yüklemek için, brew dosyalarına ulaşabilmek için gerekli... kablo ile menü ikonlarını ve diğer tüm görsel ögeleri değiştirebilirsin...

dediğim gibi ben bluetooth kullanmadım. mpm'den deniyorsundur umarım dosya göndermeyi...
peki onu es geçelim ben şu gps le bağlantıyı nasıl kurcam indirdim en son sürümü nav4all haritaya giriyom konum fln var basıyom gps koordinatları bekleniyo diyo hemen altında gps koordinatları yok yazıyo ama arama işlemide kesilmiyo
telsim tv ayarlarını yaptım
canlı tvye girdim
kanal adreslerini kaydettim
kanalları göster diyorum
ama "medya işlenemiyor" hatası veriyor Sad
beyler dca 540 kabloyu aldım programını yüklerken hata veriyo onun yerine telefonun yanında verilen cd yi kurdum ikiside mpm tel le verilen daha yeni sürüm ama bir türlü teli tanımadı ne yapmalıyım
kablo işlini yaptım ama tema yüklerkek brew diye bi dosya çıkmadı karşıma napçam
http://rapidshare.com/files/20317922/sxgcbeta2.zip
http://rapidshare.com/files/11116983/sxg..._v03_3.zip

mpm programı ile brew menüsüne ulaşamazsınız. ilk linkteki sxg controller'ı yükleyin. ikinci linkteki ise java oyun ve uygulamaları yüklemeniz için gerekli program...
4 tane com çıkıyo ve seçenek olarak brew le yapıyom yine olmadı yanındaki sayılarla ilgili olabilirmi
her portu tek tek deneyin... olması gerekiyor...
neden olduğunu bilmiyorum mpm ile bağlantı kurduktan sonra senin verdiğin proları açıyom ama bu sefer mpm ile olan bağlantı kopuyor
ikisini aynı anda kullanmanın gereği yok zaten. ben mpm'i hiç kullanmadım. sxg controller çok iyi bir program. bir kötü yanı var: sürükle bırak olayı yok...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's