Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
peki sxg controller ı her açışımda soru çıkıyo onlara nediycez
active mpm was detected.it might block your obex port.do you want to shut it down?
bu soruya no dedim ve com8 de bağlandım
şimdi atmak istediğim temayı direk o tema atılacak yere sürükleyecemmi öyle değilse nasıl olduğunu yazarmısın
sol pencereden dosyayı bulun, sağ pencereden içine kopyalayacağınız dizini seçin; dosyaya sağ tıklayıp, copy deyin...
peki bir program atmak için hangi klasörü seçiyoruz
ikinci linkte verdiğim programı kullanacaksınız... sxgc. ile yapmayın... o iş çok karışık..
1.sx1 data kablosu olurmu bu sxg75 e
2.bu tema,java olaylarını falan kablo olmadan yapamıyormuyuz
1- sx1 ile aynı kabloyu kullanıyor (dca-540)...
2- temalar bluetooth yada kablo, javalar ise internet yada kablo ile yüklenebiliyor...
adigehalil dostum dün menü ikonlarını değiştrimiştik bugün ise temayı yüklüycem ama bu sefer nerelere gircez onu bilmiyorum yazarsan sevinirim
2. yada 3. sayfada anlatmıştım...
ok baktım ona şimdi peki birşey daha sorcam fw22 ye yükseltcem teli ama bir türlü internette bulamadım bana nasıl yardımcı olursun
fw22 tr sürümü...:"""indir"""
fw26 international...:"""indir"""
not: fw26'da operatör ayarları (wap, gprs, mms, vs...) yoktur. fakat 22'den daha iyidir...
ok dostum çok sağol bu işlem uzun sürüyomu ve bi sorun olurmu
işlem uzun sürmüyor. telefon hafızasındaki kişisel dosyalar (çektiğin resimler, videolar, sesler, oyunlar...) silinecek, haberin olsun. elektrik kesilmedikçe, kablo çarıda çıkarılmadıkça yada pc kilitlenmedikçe bir sorun olmaz...
ok sağol dostum peki normalşde telefonla gelen prolar yine olacak deme
evet olacak. verdiğim iki fw'de orjinal; hiçbir değişiklik yapılmamış fw'ler...
peki bişey daha sorcam bu temaları atmak için o klasörleri oluşturdum fakat temaya sağ tıklayıp kopyala yaptığım da rewrite...... diye yazıyo 2 satır alt alta 5 dk geöti üstünden bişey olmadı bende iptal ettim sağda atılmış gözüküyo ama boyutu ya 265 oluyo yada 512 neden acaba
rewrite yazmaması gerekir. bir yerde hata yapıyorsunuz. ben temaları hep o şekilde yükledim...
ŞU PROGRAMI İNDİREYİM TEKRAR DENİYCEM bu 3 . indirişim diğerlerinde hep sonda bağlantı koptu
bide bu arada sen tema yaptığın programın linkini bana verirmisin çünkü siemensin sitesindeki kaldırılmış galiba ve internette bulamadım nasıl kullanılacağını söylersen iyi olur yepyeni temalar yaparız
upload etmem gerekiyor...
peki rapidshare.tv ye upload edersen iyi olur çünkü serverları az kullanılıyo bu yüzden çabuk indiririm
bide vdo gps pronun 2.2.2 versiyonu çıkmış onu yükledim ama serial istedi nerded bulurum bunu ben
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13