Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -- SXG75 --
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
http://www.zshare.net/download/mte85_2-2...c-rar.html

tema editörü...

vdo-dayton için artık lisans alamazsın. çünkü vdo-dayton türkiye için harita desteğini kesti. alternatif programlara yönel...
sx1den sxg75e aktarım konusunda sorunlar yaşıorum!

1.sx1deki rehberi ve mesajları sxgye nasıl aktarıcam

2.simensdatasuitle sx1deki msjları kopyalarken program kapanıo,farklı sürümler denedim ama olmuo

3.outloka rehberi kopyalayamadım

4.contacmanager kurulu bu işe yararmı

5.mail klasörü mmcde duruyo, bunu sxgye nası atarım, sxgnin msj klasörü neresi?
arkadaşım 2 farklı cihazdan geri yükleme yapabilmen için 2 cihazında işletim sistemini aynı olması gerekir.farklı klasör ve dosya yapısına sahip 2 cihazdan 1/1 geri yükleme yapamazsın ...
mesaj ve rehberlerini olabildiği kısmını SIM kartına kopyalayıp bu şekilde SXG75 e geri yükleme yapabilirsin Wink
bunun dışında bir geri yükleme yapabilceğini zannetmiyorum ...
slm bazı nokia telefonlardan mp3 atıyorum ama bu dosya desteklenmıyor dıyor vede yuledıgım acmayan mp3 u sony erıccosona atıp tekrar yuledıgımde calıyor bı seymı eksık bu telefondaSmile kolay gelsın
evet nokia'lardan alınan mp3'ler bazen açılmıyor. bunun sebebide nokiaların dosya tanımını bir şekilde değiştirmeleri. bir uyumsuzluk söz konusu oluyor... çalmadığı mp3'ü pc'ye ve tekrar telefona attığınızda çalıyor...
ilginiz için tşler
merhaba ben theme editor ü indirdim ama create theme dediğim zaman bir sorun çıkartıyo ve açmıyo bunu nasıl çözcem
nasıl bir hata veriyor...? uyarıda neler yazıyor...?
telefonun bir problemide sabah alarmının çalmaması alarmı kurarken 24 saat uzerınden 06 00 kuruyorum telefonda ise 06 degılde saat 6 00 olarak gozukuyo galıba ondan dolayı çözum varmı yada benım telefondamı acaba bu sorun
alarm'ı ajandadan ayarlayın ve alarm için seçtiğiniz ses düşük boyutlu bir dosya olsun. sesi telefon hafızasından seçin...
themeeditor.framework.doc.resources.İmage
FACTORY TEST MODE

bu nedemek

tel açılmıo

bu yazı var Sad
kartı formatlama ve telefon hazfızasını karta yedekleme nasıl yapılıyor?
zeus1907 Wrote:FACTORY TEST MODE

bu nedemek

tel açılmıo

bu yazı var Sad

Hallettim Thumbup
alichan_1907 Wrote:themeeditor.framework.doc.resources.İmage

temada kullanılacak dosyalar eksik diyor...
zeus1907 Wrote:kartı formatlama ve telefon hazfızasını karta yedekleme nasıl yapılıyor?

telefon hafızasını karta yedekleme gibi bir seçenek yok... symbianlar dışında olan model de görmedim. telefon hafızasını sxg controller, mpm, yada bitpim ile pc'de yedekleyebilirsiniz....
1-gelen mesajları tele diilde karta kaydetme özelliği yaokmu bunda.
2-bazen msj yazarken uyarı verio yer yok dio ve tel kendini resetlio,yokmu çözümü?
3-1ay oldu teli alalı,bikez bile gps kullanamadım :s
ADİGEHALİL
1-)bu telefonun ses çıkışıda az kalıyor benqz2 yanında bunu dahada arttırmak için bişey yokmu
2-)ben videoları tam ekran izlemek için ne yapmalıyım
3-)telefona uygun bir yeni media çaları nerden bulabilirim
zeus1907 Wrote:1-gelen mesajları tele diilde karta kaydetme özelliği yaokmu bunda.
2-bazen msj yazarken uyarı verio yer yok dio ve tel kendini resetlio,yokmu çözümü?

*mesajları mmc'ye kaydetme özelliği yok
*bazı türkçe karakterler 50-60 harf kadar yer kaplıyor mesajda. 160 karakter aşıldığında telefon mms'e geçilsin mi? diye soruyor. bu soruya hayır deyip devam edebilirsiniz. reset atma gibi bir durumla karşılaşmadım. fw yüklemenizi tavsiye edebilirim.
*ek özelliklerden navigasyonu açın ve açık havada 5-10 dk beklediğin. bilgiler kısmında kordinat, hız ve yön bilgilerinin belirdiğini göreceksiniz. navigasyonu ise artık kullanmanız mümkün değil, çünkü vdo-dayton harita desteğini kesmiş durumda...
alichan_1907 Wrote:ADİGEHALİL
1-)bu telefonun ses çıkışıda az kalıyor benqz2 yanında bunu dahada arttırmak için bişey yokmu
2-)ben videoları tam ekran izlemek için ne yapmalıyım
3-)telefona uygun bir yeni media çaları nerden bulabilirim

*ses çıkışını yükseltmenin henüz bir yolu yok.
*fw12 ve 22'de 240x320 çözünürlükteki videoları tam ekran izleyebilirsiniz. 26'da ise 176x320 olması gerekir...
*lyricshow player'ı bulup deneyin...
adigehalil Wrote:
zeus1907 Wrote:1-gelen mesajları tele diilde karta kaydetme özelliği yaokmu bunda.

*mesajları mmc'ye kaydetme özelliği yok
*bazı türkçe karakterler 50-60 harf kadar yer kaplıyor mesajda. 160 karakter aşıldığında telefon mms'e geçilsin mi? diye soruyor. bu soruya hayır deyip devam edebilirsiniz. reset atma gibi bir durumla karşılaşmadım. fw yüklemenizi tavsiye edebilirim.
*ek özelliklerden navigasyonu açın ve açık havada 5-10 dk beklediğin. bilgiler kısmında kordinat, hız ve yön bilgilerinin belirdiğini göreceksiniz. navigasyonu ise artık kullanmanız mümkün değil, çünkü vdo-dayton harita desteğini kesmiş durumda...

zaten fw22 yüklü durumda.

tmm senin dediğin olayı biliyorum ama benim bahsettiğim farklı bi durum,bi uyarı çıkıo, yer yok bazı verileri temizliimmi dio yes ve no var, yese basınca resetlio.
bide şu telsimin hücresel kodlarını bulamadım, sizde varmı listesi?
22 olsun... yeniden yüklemeniz sorunları çözer...
arkadaşlar bende sxg75 var ama pişman etti aldığıma alıcağıma ilk olarak mp3.waw.acc vb. formatlardaki melodileri mesaj sesi olarak atadığımda sadece 3-4 saniye çalıyor bunun bir sorun olduğunu düşünüyorum 2. sorunum ise dca 540 data kablosunu bir türlü pc me kuramadım bir türlü yükliyemiyor bana yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim...
sana adige yardım eder o bilir bunları...onda vardı herhal sxg75
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's