04-12-2007, 12:56 PM
04-12-2007, 12:58 PM
Hocam olur mu hiç öyle şey,hepimiz birbirimizi çok seviyoruz.
04-12-2007, 01:03 PM
walla bende öle düşünerek geldim buraya ama çok deişik tavırlarla karşılaştım? bende anlamadımm?
04-12-2007, 05:25 PM
birçok kişi ( kızmama rağmen bazen ben de ) efet , yaww gibi kelimeleri kullanıyorken mınaaa nın cümlelerine fazla takılmamalıyız kanaatindeyim
04-12-2007, 06:47 PM
Hepimiz imla hataları yapıyoruz...Önemli olan dikkat etmek gözümüzden kaça olduğunda da düzeltmektir.
04-12-2007, 06:56 PM
senin için değil ama türkçemizi her zaman kurallarına uygun olarak kullanmak milli vazifemizdir..buna azami dikkat etmek gerektiği düşüncesindeyim ..
04-12-2007, 08:27 PM
Türkçe ye can feda da burda ilköğretim çağında olupta beni örnek alıcak kişiler yokki? yoksa varmı??
ayrıca hörmetler Kutlu ağbi..
ayrıca hörmetler Kutlu ağbi..
04-12-2007, 08:29 PM
KorkmazTR Wrote:senin için değil ama türkçemizi her zaman kurallarına uygun olarak kullanmak milli vazifemizdir..buna azami dikkat etmek gerektiği düşüncesindeyim ..
Buna da "T" yi büyük yazarak başlayabilirsin...

04-12-2007, 08:44 PM
Bizde bu forumda sen gibi, aynı haklara sahip bir üyeyiz hiç kimseye git deme gibi bir yetkimiz yok.
Zaten günde kaç mesaj yazıyoruz ki, yazdığımız her mesajı eğer acil bir duruma cevap vermiyorsak "mesaj önizleme"ye tıklayarak yazdığımız yazıda bir hata varmı yokmu diye kontrol etsek fenamı olur. (Türkçemizi güzel kullanmak adına"
Bu forumun yetkilileri, bize bu hizmeti sunarken, daha düzgün bir Türkçe kullanılmasını istiyorlar, sadece seni değil herkesi bu konuda gerekirse uyarıyorlar, biz kural koyabiliyormuyuz, üye olurken onların koyduğu kuralı kabul ederek üye oluyoruz, o zaman onların uyarılarını dikkate almak zorundayız.
Zaman zaman hepimizin cümle düşüklükleri oluyor, ara sıra olana kimse bir şey demiyor zaten, ama sürekli olması iyi olmaz, birde "mınaaa" kardeş cümlelerinin sonunda "I" vb. şeyler yazıyorsun ben şahsen ne manaya geldiğini bilmediğim için üzerinde durmuyorum, ama manası vardır belki.
Zaten günde kaç mesaj yazıyoruz ki, yazdığımız her mesajı eğer acil bir duruma cevap vermiyorsak "mesaj önizleme"ye tıklayarak yazdığımız yazıda bir hata varmı yokmu diye kontrol etsek fenamı olur. (Türkçemizi güzel kullanmak adına"
Bu forumun yetkilileri, bize bu hizmeti sunarken, daha düzgün bir Türkçe kullanılmasını istiyorlar, sadece seni değil herkesi bu konuda gerekirse uyarıyorlar, biz kural koyabiliyormuyuz, üye olurken onların koyduğu kuralı kabul ederek üye oluyoruz, o zaman onların uyarılarını dikkate almak zorundayız.
Zaman zaman hepimizin cümle düşüklükleri oluyor, ara sıra olana kimse bir şey demiyor zaten, ama sürekli olması iyi olmaz, birde "mınaaa" kardeş cümlelerinin sonunda "I" vb. şeyler yazıyorsun ben şahsen ne manaya geldiğini bilmediğim için üzerinde durmuyorum, ama manası vardır belki.
04-12-2007, 08:55 PM
kardeşim kibarlıktan kırılcaanız aştırttınız aaazımı, paralı ücretli lisanslı biton programın yasal olmayan paylaşımlarında bulunulan biyerde kalkıpta milli vazifeden falan bahsetmeyin Allaaaşkına !!! yanlışsam çıkın yanlışsın deyin ?? hadi bakim??
04-12-2007, 09:02 PM
Şahsen benim, yazdıklarımda ne demek istediğim gayet iyi anlaşılıyor.
04-12-2007, 09:05 PM
şahsın adına konuşurken şahsen benim demek hatalı bi cümle ortaya çıkardı bilmem farkettinmi?
04-12-2007, 09:07 PM
farkedemedim.
Ancak isteyince senin ne güzel cümle kurabildiğini farkettim.
Ancak isteyince senin ne güzel cümle kurabildiğini farkettim.
04-12-2007, 09:09 PM
ben arkadaşı olarak yazıyorum !
04-12-2007, 09:12 PM
Eline sağlık ne güzel yazmışsın.
04-12-2007, 09:14 PM
rica ederim herzaman.
04-12-2007, 09:19 PM
Tamam, problem yok hepimiz kardeşiz burada.
04-12-2007, 09:20 PM
yapamcıklıklarınızla sise esenlkiler dilyorum , artıkın bana müsağde daha efendi olmalısınz kanımca :I
üstteki soru cvpsıs kaldı nasilhha kardeş olarak bi ilgilen ..
üstteki soru cvpsıs kaldı nasilhha kardeş olarak bi ilgilen ..
04-12-2007, 09:25 PM
Yukarıdaki sorularda benim seçeneğim yok, düşüncemi senin "rapitation"una
5 Nisan 2007 günü yazmıştım.
5 Nisan 2007 günü yazmıştım.
04-12-2007, 09:26 PM
soru bu=kardeşim kibarlıktan kırılcaanız aştırttınız aaazımı, paralı ücretli lisanslı biton programın yasal olmayan paylaşımlarında bulunulan biyerde kalkıpta milli vazifeden falan bahsetmeyin Allaaaşkına !!! yanlışsam çıkın yanlışsın deyin ?? hadi bakim??
kıvır....
kıvır....
04-12-2007, 09:30 PM
Valla kıvırmamı gerektiren ne bir cümlem var nede düşüncem.
04-12-2007, 09:34 PM
mınaaa Wrote:soru bu=kardeşim kibarlıktan kırılcaanız aştırttınız aaazımı, paralı ücretli lisanslı biton programın yasal olmayan paylaşımlarında bulunulan biyerde kalkıpta milli vazifeden falan bahsetmeyin Allaaaşkına !!! yanlışsam çıkın yanlışsın deyin ?? hadi bakim??Ben burada SX1 ile alakalı programları kullanıyorum bahsettiğiniz paralı tarzda bir programın parasız sunulduğunu görmedim.
kıvır....
04-12-2007, 09:38 PM
tartışmanın anlamı yok
kapanmıştır
kapanmıştır