arkadaslar sx1 e 16 mb lık yerine 32 mp lik yazılım attım.cıhaz çöktü.cihazı acmaya calıştıgımda formatlayarak acılıyordu.ben de tamire gonderdım boardını degıstırdıler ama yıne aynı sekılde formatlayarak acılıp sonradan kapanıyor.yardımlarınızı veya tavsıyelerınızı beklıyorum..teşekkürler..
Yeniden fw attın mı serviste hangi yazılımı kurmuşlar biliyormusun
Bana göre eğer serviste sadee board değişmişse fw atılmamışsa senin board yine yanık
ana boardı değiştirmişler anlşılan, MMI boardı değiştirmeleri gerekiyordu

cmert Wrote:ana boardı değiştirmişler anlşılan, MMI boardı değiştirmeleri gerekiyordu 
merhaba
yeğenim fw+ flash 32 mb yapmıyomu zaten.. yani diyelimki 32 mb full flash attılar. c patch yapılmasa yine sorun olurmu.saygılar
32MB full flash derken ??
c:12 patchı ve diğer patchlar yalnızca MMI boardı ilgilendirir.
elimde v-kalay 32 mb full flash var ondan sordum
OMAP işlemci için 32MB full flashtan bahsediyorsunuz, o ayrı birşey ..
32 ler yanıltmasın

arkadaslar ana boardı degıstırmısler.tus boardını degıstırmelerı ıcın tamıre yenıden verdım.pekı tus boardını degıstırdıkten sonra yapılması gereken baska bır sey varmı...
yapacağın tek şey tamiri olunca güle güle kullanmak.saygılar
aynı sorun bende de var flash tester yapmadan 32 mb patc ını kurdum ve telefon her açma tuşuna bastığımda kendini formatlayıp kapanıyor ve swup moduna da girmiyor ne yapmalıyım???
carpediem81 Wrote:aynı sorun bende de var flash tester yapmadan 32 mb patc ını kurdum ve telefon her açma tuşuna bastığımda kendini formatlayıp kapanıyor ve swup moduna da girmiyor ne yapmalıyım???
mmi değişimi