arkadaşlar sz1 ve sony nin büyük ortaklaşa çalışması sayesinde telefonunuz gerçek bir mp3 playerden farkı kalmayacak eski kulaklıkları söküp yerine sony ojinal kulaklık takıp juke box programınıda yükleyip bi dinleyin ses kalitesine hayran kalacaksınız...
\\ resmi uygun boyuta getirip görünecek şekilde düzenledim : cmert
bu ne satılıyomu kendinmi yaptın?Süper bişiye benziyoooo
hemde accayip süpper ,kendin yapabilirsin yanlız yaklaşık 30 ytl ye satılan sony kulaklığı feda etmen gerekio, ben sx1 in kulaklıklarınıda sony nin kablosuna bağladım, yani sadece kabloları değişti.
güzel olmuş illaki sony'den siemensin orjinal kulaklığından daha güzel ses verimi alırsın..ama şu bağlamayı nasıl yapıyoruz acaba sony kulaklığı siemensin dalgasına ?
bir arkadaş resmi imageshack gibi bir siteye koyabilir mi ?
bir türlü indiremedim resmi
o arkadaş ben oluyorum galiba

resim işi halledilmiştir

sağol Coşku

bir de şu minik zımbırtıyı nasıl açıyoruz. vida filan da yok ki ?
o kısım birbirine geçmeli klips şeklinde, tırnak veya herhengi bir plastik aparatla hafifçe aralamak suretiyle çıkartılabilir.
ya da o kısma ve orjinal kabloya dokunmadan sadece kulaklık kafalıkları değiştirilebilir.
buradaki kritik kelime "plastik" sanırım
ben metal bi şeyle açmayı denedim ama baktım ki o küçük zımbırtı yamuluyo eziliyo tırstım zorlamaya
yöntem doğru malzeme yanlışmış demekki

hayır arkadaşlar cevaplama tuşu ve mikrofonun olduğu kısmı açmanıza gerek yok kulaklığı açıyorsunuz sadece tabi sx1 in kulaklığını açarken dikkatli olalım yapıştırılmış olduğu için kırılabilio parçası,ama sonyninki biraz zorlamayla çevirerek açılıo
hah işte arkadaşım bende tam bunu yapmak istiyorum tam resimdeki sony kulaklıktan varr bi tanede orjianl siemens bozuk kulaklık var ama nasıl bağlayacam onu bilmiyorum

öncelikle sony kulaklığı dikkatli bir şekilde aç havya kullanarak lehimlerini sök yannızz + ve - lere çok dikkat etmen gerekio bu senin kulaklıktan alacağın ses kalitesini etkileyecektir daha sonra da aynı şekilde sx1 in kulaklık kafasını da çıkar ve kablodan tamamen ayır sony kulaklıkları kablodan geçir kablo renklerine göre aynı şekilde,havyayı kısa aralıklarla bastırarak lehimle veeeeeeee afiyettt olsun
sx11 Wrote:hayır arkadaşlar cevaplama tuşu ve mikrofonun olduğu kısmı açmanıza gerek yok kulaklığı açıyorsunuz sadece tabi sx1 in kulaklığını açarken dikkatli olalım yapıştırılmış olduğu için kırılabilio parçası,ama sonyninki biraz zorlamayla çevirerek açılıo
bak buda iyi fikir
walla biraz daha gaza gelsem ala ala biriktirmiş olduğum mp3 playerleri şutlayacam azkaldı...
juke box nedir, ne amaçla kullanılır, nerelerden temin edilir, yan etkisi varmıdır?

programın adı o

LGC Jukebox