Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam kapalı olan sx1 imi açtığımda telefon önce msvserver ardından da şu an hatırlayamadığım bir hata verdi.Sonra da dondu.Telefonun pilini söktüm ve yeniden açtım ama bu sefer de mavi gözden sonra bızzt sesi ve kapandı.
Hard format attım herşey güzel.Telefon bir iki saat açık durdu,sonra kapattım ve yattım.Sabah uyandığımda telefonu açmaya çalışıyorum siyah ekran ve bızzzt sesi.
Şimdi telefonu ne zaman kapalı iken açmaya çalışsam iki sefer siyah ekran ve bızzzt sesi, üçüncüde siemens mobile ve açılıyor.
Telefonda hiç bir patch yok,orijinal fw.
Telefonum ileride arızalanır mı?Garantisinin bitmesine de bir ay kaldı çok korkuyorum.
aynı maalesef...ben de mmc den düşünmüştüm ama değil...
garanti varsa korkacak birşey yok kanımca, bence şimdiden servise gönder.bakalım sana hangi piyango vuracak
tabi göndermeden önce yine de bir fw güncellemsi yap

Arkadaşlar durum aynen şöyle,normal olarak birinci defada basınca açmıyor,ikincisinde açma tuşuna sert basınca (yani baskı yapınca) açılıyor???
Boardın bir yerinde iletimsizlik mi var acaba?
Garantisinin olması iyide,

servistekilere durumu anlatması dert olabilir.
Umarım onlara anlatırkende aynı hatayı verirde, anlatman kolay olur.
Coşku kardeşin dediği gibi sana hangi Tel. verecekler,

veya oldu deyip baştanmı savacaklar bu arada garantide biterse, korkma korkma,

neyse ümitsizliğe yer yok.
![[Image: 5263142an5.gif]](http://img148.imageshack.us/img148/8541/5263142an5.gif)
Servise verdim sonucu bekliyorum.

en iyisini yapmişsin...;)garantin varken...
garantiye gönderme gibi bir şansın var. Ya garantisi olmayan sx1'ler kablo yada parça bulmaktaki sorun ve daha nicesi
Arkadaşlar telefonu 24 nisanda vermiştim,27 nisanda yapılmış

İstanbula önümüzdeki hafta sonu gidiyorum,bebeği ne kadar özledim bir bana sorun.

Parça değişimine gerek kalmadığı için şanslısın, geçmiş olsun ...
Boğazdan geçerken benim için bakış at

Çok sinirliyim.Neden mi?
Geçen hafta cuma günü (8 gün önce) istanbuldaydım.Telefonumu almak için başarıya gittim.Telefonu test için karşıdaki servise (bostancı) yollamışlar.İsterseniz buraya getirelim isterseniz kargo ile alın dediler.Kargo pazartesiye kadar gelir mi dedim evet denildi.Pazartesiye kadar bekledim ama telefon ortada yok.
Okula geri döndüm telefonsuz.Dün peder bakırköy başarıya gitmiş,telefon daha adamların eline yeni geçmiş!Sözde pazartesi kargoya verilecekti cuma günü olmuş daha kargoya verilmemiş!
Peder telefonu almak istemiş ama telefon hiç açılmamış! Şu an halen telefon bakırköyde ve garantisi de bitti.
Düşünün bir telefon kargoyla elime bozuk olarak ulaşsa idi hak bile talep edemezdim,onların hatası yüzünden tamir parasını çatır çatır ödetirlerdi!

Bugün mesaj geldi telefonunuz yapılmıştır gelin alın diye.Annemi yolladım. (malum okuldayım.) Bakırköy başarı tamir için 30 lira istemiş!
Annem de ben sizden alırken bozuk değildi,şimdi neden para istiyorsunuz diye söylenince oradaki kız,ben bir yukarıyla konuşayım demiş.Ve sonuç olumlu.
Telefonun problem klasik,tamir edeyim derken soğuk lehim durumu oluşmuş.
Şu an çalışıyor (MaşaAllah,nazar değmesin.). Eve gideyim kocaman bir nazar boncuğu bulup yapıştıracağım arkasına.
"robotica" kardeş Hadi hayırlısı geçmiş olsun, tekrar güle güle kullan,
Allah kimseye böyle ayrılık göstermesin.