böyle bi konu açmamın sebebi bugün kendisine ''dana''diye hitab ettiğim.Dünyada sx1 imin eline geçmesini en son istiyeceğim bir arkadaşımın, bena gelerek 50ytl ye siyah bir sx1 aldığını sölemesi.Telefonun tertemiz olduğunu görünce ilk aklıma gelen soru sen nasıl bir yüzsüzsünki bu telefona 50 ytl gibi bir fiyat teklif ettin oldu daha sonra telefonun sahibinin nasıl bir kendinibilmez insan olduğunu düşünmeye başladım..nasıl olurda tertemiz telefonunu 50 ytl ye ve nasıl olurda böyle danaya satar diye..daha sonra konuşmamız ilerledikçe arkadaşımın bana acaba çok mu vermişim ,zaten bu telefonların hepsi bozuk , ben bunu sadece mp3 çalar olarak kullanıcam ,zaten bu telefon başka ne işe yarar ki ,bununla bir numara çevirene kadar bir mesaj yazana kadar ömrüm biter gibi sözleriyle bir kere daha nekadar dana bir insan olduğunu kanıtladı ve beni çileden çıkardı .Bende eşşek hoşaftan neanlar dedim ama şuç eşşektemi eşşeğe hoşafı verendemi.böyle insanların eline sx1 geçmemeli hatta sx1 ferrari gibi başka bir sx1 kullanıcısının tavsiye mektubu ile satılmalı..
yani keşke öyle olabilseydi..
arkadaşlar sx1 ininizi biraz olsun seviyorsanız onu satacağınız zaman kaça verirseniz verin değerini bilecek birine verin hatta böyle insanların eline geçmesindense kırıp parçalayın daha ii..
elindekinin değerini bilmeyip 50 liraya satan vatandaşa mı kızmalı, yoksa caanım SX1 in " dana " diye tabir etiğin teknoloji özürlü birine gitmesine mi üzülmeli
SX1 lerimizin fiyatı iyice düştü malum, kendi adıma şunu söyleyebilirim; hiç uğruna satacağıma hatıra diye saklarım daha iyi, ona baktıkça SX1 Kardeşliğimizi anımsarım

SX1 imi satmayı asla düşünmüyorum , kullanılamaz hale gelse bile vitrinde nadide bir yeri olacak. hele hele öyle kıymetini bilmeyecek birine fazladan SX1 im olsa bile satmam.
o danalardan bizde çok var
dün bakırköy'deydim kız gibi blue sx1 130 lira dedi
zaten elimde iki sx1 var (alıp da ne yapacağım)
iki tanede arıza getireceğiz senin olsun yapamadı telefoncular dedi arkadaşın biri (henüz haber yok)
sanırım flash entegresi zor bulunuyor
benim black yeni uyandı 1 aydır yatıyordu
ister inanın ister inanmayın parçayı Dubai'den gelen bir arkadaşına getirtmiş 32 mb flash ile tekrar hayata döndü
bu arada elinde 10 tane kadar flash vardı hepsini denedi olmadı
sanırım telefoncular o yüzden yapamıyor.
demem o dur ki kıymet bilin

son sx1'ciler ayaktadır ve ayakta duracaklardır eminim
ülen eşim bile benden fazla üstüne düşüyor
onun sx1 benimkinden daha temiz

çok konuştuk

haydi hayırlı cumalar

ya benim sx1'ler gitti...servise kaptırdım..yoksa telefon tamamen ve birdaha geri döndürülemez biçimde ölene kadar kullanacaktım..gözüm gibi bakıyordum...1buçuk yıllıktı ve ekranında neredeyse çizik bile yoktu....el bebek gül bebek saklıyordum...ama gitti

arkadaşlar aynı danalardan bizim sınıftada war bir arkadaşım geldi sx1 aldığını söyledi ara sıra dosya alışverişi yapıyorduk...gayet de iyiydi ve carbon blackdi... bi gün geldi elinde nokia 3310 ile sx1 e ne oldu dedim çekmiyodu çöpe attım dedi...

teknoloji özürlü insan çoook... ne yazık ki
onca,6600 sx1den daha iyidir diyen hödükler gördüm...bu teknoloji özürlüler fazla şaşırtmadı üstelik sx1i herkes kullamaz...onu kullanacak adam gelişmeye acik olmali

ya o diil de ilk mesajda anlatılan danayla bi tanışmak isterdim....50ye aldıysa 75e ben satın alırım ondan...aslında 75 sx1 için az ama o dana kazıklanmayı haketmiş...bi de sx1'e ihtiyacım var

))
hakikaten ama 50 ytlye satmaktansa temizler vitrine koyarim torunlarima gosteririm bole bi saheser vardi bizim zamanimizda die