Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 2. SX1 de gitti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
2. sx1'imi de servise kaptırdım SorrySorrySorry...büyük bir acı içerisindeyimCrayCrayCray...yerine ef81 vereceklerini söylediler (derhal elden çıkaracağım.dh'ye ilan verdim bile)...daha önce n71 verdiklerini söyledim,benq-siemens'in artık nokia vermediğini söylediler..aslında tüketici hakem heyetine gidecektim ama artık uğraşacak mecalim kalmadı blinkblink

kalbim hep burada olacak...eğer temiz bir sx1 bulabilirsem yine aranıza döneceğim ama o vakte kadar bu forumun sadece ziyaretçisi olacağım...kendinize iyi bakın sx1 kardeşlerimCupidshitCupidshit
Kardeş üzülme.Cray
Sadece ziyaretçide olma gördüğün gibi sadece telefonla ilgili konular yok, yazacak bir şey bulursun. SmileYahoo

Yeni telefonun gelirsede hayırlı olsun şimdiden.Smile
saol kardeş....
kardes gecmiş olsun...inşallah bana denk geldiği gibi bi tane temiz carbon da sana denk gelir...gözün tlefoncularin vitrininde olsun...

hem sitemizden ayrilmak için yetrli bir sebep degil bu:Dher zaman her konuda sana yardimci olabiliriz..CoolWink
ayrılmadım kardeş....her nete girdiğimde ne var ne yok diye uğruyorum....inşallah temizinden,helal süt emmiş bi carbon bşack bulurum
regulus_black Wrote:ayrılmadım kardeş....her nete girdiğimde ne var ne yok diye uğruyorum....inşallah temizinden,helal süt emmiş bi carbon black bulurum

inşallah...Wink
bu arada nokia azmanı n71i sattım maddi sorunlar yüzünden...650 kağıda okuttum birine...yerine 400 ytl'ye sıfır bir samsung d720 aldım...symbian'sız olamıyorum Smile ...dehşet bi telefon.3d ses kalitesi inanılmaz..sx1'i bile gölgede bırakıyor..ama maddi sorunlar çözülür çözülmez alacağım o hlal süt emmiş sx1'i....
Reference URL's